Zvoncice bravo![]()
Nedje sam se nadala da cesh kad dobijesh risiver prestat da ''grinjash''
DIDI , ako mislish ozbiljno da se bavish nekim poslom zar necesh poshtovat pravila kako bi mogao nesmetano da se i dalje bavish istim?
Zar mislish da to sve jednog dana nece biti ''kazhnjivo'' ?
I na kraju, zashto bi BBM bio ''lud'' ako su i ostali ?
Zar mislish da bi bilo dobro da se BBM ''ugleda'' po nachinu poslovanja i odnosa prema korisnicima na te , kako ti kazheh druge?
Mislim da bi tek onda bili svi vi EXTRA zadovoljni!![]()
Zvoncice bravo![]()
sto cu, grdna, moram gledat sve utakmice kad ih ima...a vazda ih ima brate miNli!!!:cry::cry::cry:
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Dje free kad nema Premiere u paketima BBM
Evo i mene konačno sa jednom pohvalom..
HVALA BBM-u što ne emituje ovaj VB, još mi je to trebalo, kad viđeh crn ekran sa onim natpisom, obradovah se puno!
Inače se od pojedinih ukućana nebi moglo doći do daljinca...
jes, baba, al rekla da je iz Telekoma
e zaista vi fala na VB što ga nema, dabogda ga nikad nebilo na BBM![]()
Upravo sam pogledao anketu na BBM-ovom sajtu i ubedljivo vode filmski i sportski kanali!
Meni nije samo jasno koje bi to filmske kanale trebalo ubaciti a da valjaju,jer bez prevoda nema leba!A o sportskim i da ne pricam!!!Nisam BBM korisnik ali postacu ubrzo samo me zanima zasto nema makar jednog kvalitetnijeg (stranog) muzickog kanala?Npr. Mtv Base,Nrj hits i da ne nabrajam jer je Adria smece Slovensko!
Imaš VH-1 koliko mi se čini....
E da, kad sam već tu, da se ne smaram sa Call Centrom, moram li za drugi risiver opet da se ćeram sa montažerima, il mogu fino otić kod vas, uzet risiver i sam ga nakačit, toliko umijem
Usput, jel ona gospođa neka starka![]()
E ja rekoh, pošto nisam kući po cio dan, da mogu ja to uzet, ka da je to filozofija spojit...
Pa ona na S što me zvala![]()
kejbl, moze li kako da se umjesto nekog od ovih kanala koji su, iskreno receno, bas bezveze (tipa svet plus...) ukljucit mtv dance koji je poceo ovih dana da se emituje u evropi. procitah da ga je max tv u hrvatskoj (pandan extra tv u cg) ukljucio odmah u ponudu, tako da pretpostavljam da ce ga i ovi odje ukljucit u ponudu na extra tv
evo i linka za vijest koji sam prictao u hrvatskoj stampi, cisto da zna narod odje o cemu se radi
http://www.vecernji.hr/home/showbiz/3029229/index.do
many thanks![]()
Znate li vi uopšte ljudi kakva je procedura uključit neki kanal u ponudu? Ono, pojavi se, pa ajmo odma da ga uključimo, ne može to tako...
Prije svega, prava na reemitovanje se moraju regulisati, ima tu papirologije.
Drugo, i ne manje bitno, jeste slobodni kapaciteti za kanale... Nije to da imaš milion frekvencija pa ubacaš kanale kako ti dune, nego se zna koliko ima frekvencija, raspoloživih mjesta za kanale... Nedavno je aktiviran onaj novi transponder, i naponjen sa 10 kanala, i to je to... jedino da se čeka da se aktivira nova frekvencija, gdje može doći još 10 kanala, a nešto mi se čini neće to brzih dana
A evo kad već stižu čestitke, želje i pozdravi, jel može da se pusti kanal GOD TV![]()
Last edited by DuPont; 08-03-08 at 07:35.
kratko i jasno...
ja je pitam jel moze
ona odgovara 'vidjecemo'
ja se zahvaljujem sto ce se uzet to u obzir
odgovor tebi
aj oladi malo i ubuduce citaj pazljivije!
a ti prvo nauči kako se ponaša na forumušto smo nervozni, ao
a šta misliš, možda se većina ne slaže da se ubaci taj MTV dance? Ako ga ti gotiviš, znači li to i da ostale desetine hiljada hoće taj kanal u paketu? Možda ima 5-6 MTV koji su bolji od tog dens kanala?
Last edited by DuPont; 08-03-08 at 11:19.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks