Naplacivanje duple pretplate je SRAMOTA!
DzoniS:
Nije dva puta, mada izgleda tako na prvi pogled. BBM-u plaćaš za uslugu obezbjedjenja prenosa kanala koji su u ponudi. Ono što sad plaćamo uz račun za struju to se plaća za postojanje javnog servisa.
E sad kakav je to servis i koliko je javan....to je drugo, a bogomi i treće pitanje.
Naplacivanje duple pretplate je SRAMOTA!
3.5 eura je pretplata!
Ako placamo za prenos tih kanala zasto ih ne mozemo uvijek gledati.Sinoc su tri kanala bila zakljucana dok je isla liga šampiona.To radi samo BBM...:mad:![]()
Ako placamo za prenos tih kanala zasto ih ne mozemo uvijek gledati.Sinoc su tri kanala bila zakljucana dok je isla liga šampiona.To radi samo BBM...:mad:![]()
ljudi zar ne shvatate da postoje prava prenosa, rtcg je otkupila prava prenosa za crnu goru, tako da niko drugi ne moze emitovati utakmice osim njih! ima jos nesto, npr, televizija crne gore nedeljom prenosi po jednu fudbalsku utakmicu nase lige, i tada nijedna televizija iz crne gore ne smije prenosi neku utakmicu spanske, italijanske ... lige !
evo jos jednog primjera! odbojkasi buducnosti su igrali jednu evropsku utakmicu u sportski centar moraca, i tada je jedino prenos bio moguc na eurosport 2, a televizija crne gore je mogla da da samo snimak!
ja sam na extra-tv na b92 gledao ligu sampiona sinoc
I ja sam na extra TV gledao utakmicu na HRT 2.
Release Yourself
Hvala za info![]()
evo nove vijesti iz bbm!
Kompanija BBM, od sjutra 6. marta, sniziće cijenu Pink paketa na 3,45 eura, za sve korisnike koji u roku od mjesec dana nakon besplatnog polugodišnjeg perioda koji BBM obezbjeđuje svima, odluče da aktiviraju Pink paket.
„Ovom akcijom obuhvaćeni su korisnici kojima je u januaru ili februaru istekao Pink paket, oni koji su Pink paket već aktivirali i svi budući korisnici koji se u roku od mjesec dana, nakon isteka pola godine besplatnog Pink paketa, odluče da aktiviraju ovaj paket“, saopšteno je iz BBM-a.
Standardna cijena od 4,95 eura važiće za one korisnike kojima besplatan period Pink paketa ističe tokom marta i ubuduće, a koji se u roku od mjesec dana ne odluče da ga aktiviraju.
Za aktiviranje Pink paketa potrebno je da zainteresovani korisnici posjete najbližu BBM poslovnicu.
A ne no,ne znam sto ce mi PINK![]()
eeeeeeeee......c.c.c.
ja sam gledao ligu sampiona sinoc na total tv b92 odnosno tv3(slo)iznenadilo me to da se moglo gledati i na extra tv.....a bbm......hm...... b92-nista,hrt2-nista,bht1-nista,samo na rtcg2 se moglo gledati........tuzno za bbm stvarno....
hahahaha ljudi ko danas gleda pink paket ???![]()
Malo ko ce uzeti Pink paket.
uzece sine uzece veeeruj mi
zeljan je narod domacih filmova na pink film, muzike, i velikog brata na pink total
Najgledaniji kanal u CG je pink!
i emisije od kojih se povrace - gledam cerku menjam zhenu za velikog brata (nisam ja smislio haha)
Originally Posted by my name is ...
Nema vise Pink Total kanala.
Nije mi zao sto su mi ukinuli PINK paket posle Nove godine![]()
ZASTO NEMA pink totala..ZASTO SAD JA KAO KORISNIK bbm NE MOGU LIVE PRENOS DA GLEDAM/....ZASTO NAM I DLAJE ZAKLJUCAVATE B92...ZNAM JA ZA PRAVA I LICENCE I SVE TO....ALI PINK TV NEMA LICENCU BAR NE OVANASA PINK MONTENEGRO....TO MOZETE PROVJERITI..NEMAJU LICENCU NEMAJU....TAKO DA MOZETE PTKLJUCATI B92
E DA I KO JOS TUZI EXTRA,TOTAL ITD..NIKO..A DAJU NA NJIHOVIM KANALIMA I TEKME,VELIKE BRATOVE I OSTALO...
PREKRSIOTE PRAVILA I SPASITE NAS TJ VASE KORISNIKE VJERNE![]()
:)
pa ne, zasto vi postujete ako niko drugi ne postuje te zakone, ako extra tv pusta da moze da se gleda, sto se i vi ne napravite ludi
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
A zašto nije svejedno dje ćete gledat utkamicu to nikako ne kapiram? Što ima veze ako su kanali zaključani za vrijeme prenosa, mislte li da je drugačija utakmica na B92 ili što?
Pa valjda je bitno ono na terenu, a to je na svakom kanlu isto zar ne?
na PREMIERE isle sve utakmice ....odjednom:yipiiii:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks