a koliko je poznatih licnosti bilo u kontakt programu sinoj,te robi wilijams-cak je i pljevo,tom bruz,da nije i kon soneri bio?nijesam bas koncentrisan bio...
1993-2020
znaci tresem se od smijeha dok slusam popajev komentar na reklamu erste banke.a sto ucinje mirku,'mika sto ce ti kartica na pusto ostrvo,sto ces sa njom?':lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
znaci,nista bez njega...
1993-2020
son koneri,porijeklom iz crne gore,od konerica,pa su posli u skocku,ubili dvoje ljudi,pa utekli za nju jork.a sto je to...i ovo sa mirkom je dobro,za karticu ahhahaha
bila mu je i dobra fora proslu emisiju za hajdukovica: sto se cini od tog coeka,da ce pobijedit jednom pa da pocinemo,stalno se kandiduje i svake izbore dobije po 200 glasova :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
OpraH !!!!!!! OpraH Vinfri!!!! ahahahhahaahahha
Tatoo vazda imaaaaaaaaa
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Zahvaljujem Tattoo![]()
Infiltrator out.
Tattoo, stvarno si grof ))
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
E pa sto cine ovi ljudi hahah a najjaci mi je popaj kad je pjevao I just wanna feel hahah...OpraH vinfri hahapa son koneric
![]()
Malo se izivljavaju nad Sonjom....
Zena je malo zvekete, a oni, djelju li ga djelju
Haha a najjace mi je prica popaj ka OpraH i radi Gospodjice Sonja,gospodjice Sonja hahah![]()
moze li neko opet postavit pjesmu "Daj mi lichnu kartu"
.. bila je postavljena al je prestar link taj pa nista![]()
o.O
cuh sad da se Popaj vrce u petak![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Mislis u petak tacno u ponoc?
a dje je bio popaj zna li se?
ja i moj brat sljusto redovno gostujemo u emisijama
Bio je u Njemackoj na operaciji kicme jer se bio ukocio totalno
dva i dva su tri
I ja sam cuo da je kicmica u pitanju, i nije operacija nida bog, no te terapije i cuda.
Mada ja imam informaciju da je Francuska u pitanju....
Jes, jes sve su ga sa budzetom AnteneM zvali u te bliske zemlje...
jedna od boljih emisija koje sam ja slušao, ja sam oduševljen
.
diskus...i bila je operacija...
@st.dzonny
mozda je on njih zvao![]()
1993-2020
A to je to!![]()
ova je informacija dosla je od izvora bliskog Popaju a too je Popaj![]()
Priroda mog posla je takva da imam vremena za ovakvu avanturu.Prvi put sam na forumu.Ima li koga?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks