Dobro ste i ovoliko izdrzali, o stameni Kotorani hrabrih srcaa!![]()
Da li je moguće da ovakav grad kao što je Kotor, đe se nikad nisu slušali narodnjaci, folko-seljaci, sada oni vladaju gradom? Doduše znalo se Picolo, Merlin i to je to.. znala se zaobilaznica oko takvih lokala, a sada? Nema lokala še se ne puštaju narodnjaci... E pa to je čudo... A mi sve krivimo sjever nam je donio narodnjake i pink, ma nije... Ajde da to samo slušaju oni, nego i ovi naši, pu i pi, kaštig.. Na primjer - Sinoć na PIVA JAZZ ispred Evera 20 ljudi, sa sve Bajrom... U disko boki karaoke, vjerujem duša dušu davi... Pa pi... Najgore je što ljudi koju slušaju folk i narodno slušaju SVE, a mi koji to ne možemo podnijet, jer je to stvar našeg izbora, bez vrijeđanja, nemamo đe, nego sa buba-švabama u Ever, uz prizvuke tehno-housai iz porto-bljak-a :evil:...Eto toliko....
Dobro ste i ovoliko izdrzali, o stameni Kotorani hrabrih srcaa!![]()
I am the one who locks.
Ja ne znam sto se pali ovaj narod, to je nesto sto je neminovno, sto je uslo u svaki grad... Sad, Kotor je zadnji doso na red ali pomirite se s tim ljudi.
Ne mislim ja da je to dobro, ali malo-malo pa neko kukumavce zbog folka, dosadiste...
Bijo si poziw koi se neodbija
festadjuni , ludi ste sto na sat!
f6
kotor je sredina koja je izgubila svaku volju da izgradi neki svoj identitet modernog grada. cijela država je sumnjivog kulturnog kvaliteta i nasljeđa , pa tako i kotor nije ništa bolji. mislim, meni se često povraća slušajući i gledajući što se dešava oko nas ali to valjda tako mora biti u ovom vremenu.
meni je u zadnje vrijeme upadljivije kad čujem zvona na mobilnim telefonima kod mlađarije koja su najčešće melodije ogavnih i smrdljivih turbo folk izvođača.
Brooclyn Forever !
Kao sto uveliko pricam, to je sve planski odradjeno. Da bi se narod lake kontrolisao i njime manipulisalo, narod mora biti zatucan u glavu. Kako narodu isprati mozak, serviras mu retardnu muziku, prodajes mu caspopise sa polu golim zenskama, pustas mu tv programe dje nista pametno nece cut nego ce mozak hranit spanskim serijama. Tako da je narod ponesen glupostima i ne razmislja o nicemu pametnom i sto je najvaznije, kako ja kazem, zabada nos u tudja *****. Vladi to ide u korist, jer kad je narod slijep, lako im je raditi i manipulisati narodom. Ali ce se ici na MADONU iako se ne slusa, e da zna ko ce je slusat nebi ga pjevala ni za 50.000.000
Velkam tu d riil vorld.
a ljudi stvarno ste presmijesni!
dzaba se vi nervirate ovuda toliko...
hehe, a jes vala svi se nerviraju neznam ni zasto,samo da mi ne tandara pored kuce.Jbg narodnjaci na Balkanu donose pare kaficima...
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
ti imas cerku, ona je zensko... :trashcom:
..........
Last edited by scorn; 31-07-08 at 17:38.
:joint:ja :joint:stvarno :joint:ne znam... :joint: :joint: sto se vi toliko uzbudjujete! :joint:
mislim stvarno... :joint:
Ali zato spadamo medju onima koji ne znaju ubos padez ni kad situacija to zahtijeva.
Ako neko uspije da ti ispere mozak koristeci se samo narodnom muzikom, zasluzujes da budes ispranog mozga. Poenta: narod ne zeli nista bolje od narodne muzike, Vlada ovaj put nije nista skrivila.
I am the one who locks.
Mislim da se nebih slozio s tobom, ipak snose jedan dio krivice, zbog toga sto su dozvolili da tv stanice kao Pink,MBC,Elmag i sl. emituju program , ne sumnjivog kvaliteta, jer tu o kvalitetu nemozemo raspravljati jer ga nema ni u mikronima, vec su trebali oformiti kao sto je to bilo u ono vrijeme koje svi vi novopecheni intelektualci pljujete, a mnogi nisu ni zivjeli u njemu, kad je SHUND bio zabranjen ili si ga morao platiti PETOSTRUKO skuplje od svega ostalog pa ako si htio da budes ......ina moglo ti se ako imas para na bacanje.
Da se vise vodi rachuna o svemu tome i da se isto toliko vremena na TV i Radiju posvecuje kvalitenoj muzici SVEGA OVOGA NEBI BILO jer nebi imali odakle da chuju takvu, neka mi oproste muzichari, "muziku".
Ako samo malo bolje razmislis slozices se da se bilo koji narod moze oblikovati pravilno samo ako to ONI zele.
Dobra poanta , moram reći. Fora i po meni jeste u insistiranju i nametanju onoga što je dobro. naravno da ne može sad i odmah i naravno da neko kome je stalo do promjene u tom smislu a ima mogućnosti da ponudi mora istrajavati. Pa nismo valjda mi genetski predodređeni da nam se jebe keva sa Martom Savić, Erom , Cecom , Cacom i ostalima. Biće da je sve to bilo oružje kojim se lomi svijest puka . Svijest o potrebi za boljim životom , boljom muzikom,boljim filmovima, bholjim obrazovanjem,boljim platama...sve ono bolje koje političare ne vole ispunjavati osim pred izbore ,kada ih to najmanje košta.
Brooclyn Forever !
Sto ima ljepse no kada ti neko iz meraka razbije flasu po glavi i nastane opsta tuca - ma opste narodno veselje milina :lolblue:
@kozak
Meni je, takodje, veoma tuzan prizor kada vidim djecu da po vozova pojacaju do maksimuma 'gusle gusle boje svinja' , ili kada prolazi grupica osnovaca i djete u centru drzi mobilni odakle se cuje 'glavobolja od svinja a nidje aspirina'......
mobilni bi mu slomila o glavi :mad:
nego kotorani nemojte se zaliti na turbo folk, on je zavlada u cijelu CG, cak budite srecni ako je kod vas stiga skoro jer u ostale djelove nase lijepe drzavice je odavno zavlada pa tamo vise nema spasa od folka. vi se mozda izvucete![]()
Cus u Kotor stiga' skoro. Ma 'es. Ja sam prvi put chuo za 90% turbofolk pEsmica kao mali kada bi dosha na Njegushe a tamo dodju i ovi Kotorani na relaxaciju. Sto mislis, sto su pjevushili haha
e a da vi samo vidite kako ovo dvoje mojih od godinu i po dana mrdaju guzovima uz "glavobolja od svinja..."
:lolblue::lolblue:
sto cu kad djeci imponuje!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks