Page 98 of 723 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148198598 ... LastLast
Results 2,426 to 2,450 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kadeti na Prvenstvu Mediterana

Crnogorski kadeti, otputovali su juče na Prvenstvo Mediterana, koje se ove godine igra u Egiptu. Domaćin našoj reprezentaciji, biće grad Port Said, od 18. do 23. februara. Na petom po redu Mediteranskom šampionatu, Crna Gora brani srebro osvojeno prošle godine. Izabranici Miška Popovića će igrati u grupi B, sa selekcijama Francuske, Italije, Maroka, Tunisa, Libije i Portugala, dok su u grupi A Hrvatska, Grčka, Egipat, Jordan, Kipar, Turska i Španija.

http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=22320

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

20.02
    Gummersbach - Ciudad Real
    u 18.15 Eurosport German
    Hamburg - Portland San Antonio u 19.45 Eurosport German a u 23.15 Eurosport 2
    23.02
    Pick Szeged - Barcelona u 16.00 Viasat 3 a u 17.15 Eurosport 2
    Gorenje - Montpellier u 17.15 TV3 a u 17.30 Sport+
    24.02
    Ademar Leon - Kiel
    u 17.15 Eurosport German

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Damjanac: Mizerno i neljudski

Podgorica - U najavljene rezove Tone Tiselj krenuo je od Snežane Damjanac i Ivane Mladenović - trener Budućnost T-Mobilea svega sat nakon eliminacije od Bera Bere saopštio je iskusnim rukometašicama da više ne računa na njih. Način na koji je sve odrađeno šokirao je 33-godišnju Damjanac, kojoj je ovo bila sedma sezona u Podgorici.
    - Profesionalac sam, prihvatam odluku trenera ma kakva ona bila. Međutim, mizerno je i potpuno neljudski da nam to kaže sat nakon eliminacije od Bera Bere. Nije bilo ni vrijeme ni mjesto da nam saopšti da ne računa na nas. I da nijesam ja bila u pitanju, sigurno bih rekla da je nepošteno da se prema nekome tako postupa, jer samo mi igračice znamo kako nam je bilo kada smo eliminisane od Španjolki - ističe rukometašica koja je u proteklih sedam godina bila jedan od stubova odbrane, "popunjavala" rupe gdje god je bilo potrebno (na lijevom ili desnom krilu i na poziciji pivota), a jedno vrijeme nosila i kapitensku traku.
    Damjanac ističe da način na koji joj je rečeno da je nema u planovima za narednu sezonu "odlika ljudskih kvaliteta tih koji su joj to saopštili".
    - Mogli su da sačekaju bar da se vratimo u Podgoricu. Prvo nam je to rekao Tiselj, a kasnije na sastanku potvrdio i predsjednik Predrag Bošković. Stvarno sam razočarana, nijesu me pokupili sa ulice da tako postupaju sa mnom. Sedam godina sam u Budućnosti, htjela sam da završim karijeru ovdje, zbog čega sam odbila nekoliko ozbiljnih ponuda prošlih godina. Ma i da sam 10 dana tu, ovo nije način da mi se saopšti da više nijesam član ekipe. To je nekorektno i prema Ivani, a kamoli prema meni koja sam uvijek bila uz Budućnost, i kad je bilo dobro i kad je bilo loše.
    Da li je bilo naznaka da to može da se desi?
    - Nijesmo uopšte pričali o tome ranije. Očito je, ipak, da je Tiselj davno to odlučio, čim nam je rekao svega sat nakon utakmice. Jedna stvar mi, međutim, nije jasna - zašto me uopšte vodio u Španiju? Ako ne računa na mene, zašto sam igrala gotovo 60 minuta? Sigurno ne može da kaže da sam bila neprofesionalna, radila sam sve što mi je rečeno, poštovala sam ga kao i svakog trenera do sada. Ipak, dobila sam takvu šamarčinu da još ne mogu da dođem sebi - zaključila je Damjanac.

Sram ga bilo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default napred djeco

<SPAN lang=NO-BOK>Izabranici Miška Popovića, pobjedom su počeli takmičenje na Mediteranskom Prvenstvu u Egiptu. U prvoj utakmici za danas, Crna Gora je pobijedila Italiju, rezultatom 27:15.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sholohov View Post
    20.02
    Gummersbach - Ciudad Real
    u 18.15 Eurosport German
    Hamburg - Portland San Antonio u 19.45 Eurosport German a u 23.15 Eurosport 2
    23.02
    24.02
    Ademar Leon - Kiel
    u 17.15 Eurosport German
    sad cu da se izvalim i da gledam
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B-A-N-E View Post
    sad cu da se izvalim i da gledam
    odmaraj i uzivaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DVIJE POBJEDE ZA KADETE CRNE GORE NA STARTU PRVENSTVA MEDITERANA

Muška kadetska reprezentacija Crne Gore uspješno je startovala na Prvenstvu Mediterana, koje je juče počelo u Port Saidu (Egipat) - izabranici Miška Popovića danas su ostvarili dvije pobjede, protiv Italije i Tunisa, i pokazali da su, s pravom, došli da brane srebro osvojeno prošle godine na Kipru. Crna Gora je jutros, u svom prvom meču grupe B, savladala selekciju Italije sa 27:15 (10:5, 9:6, 8:4), osvojivši maksimalnih pet poena (tri za svaku dobijenu trećinu i dva za ukupnu pobjedu). Najefikasniji u crnogorskom timu bio je pivotmen Nemanja Grbović sa sedam golova, desni bek Ivan Perišić i srednji bek Stevan Vujović su postigli po pet, pivotmen Filip Đurović četiri, te lijevo krilo Nikola Pelević i srednji bek Danijel Vukićević po tri.
    U drugom meču, naši kadeti su bili od selekcije Tunisa sa 23:21 (7:7, 7:2, 4:7), a iz ovog meča su osvojili 3,5 poena (dva za pobjedu, jedan za dobijenu drugu trećinu, i pola poena za remi u prvoj trećini), dok su Tunižani osvojili 1,5 poena.
    Najefikasniji u redovima Crne Gore bio je Vujović sa osam golova, Grbović je postigao šest, Perišić pet, Pelević dva, te Lučić i Vukićević po jedan.
    "Zadovoljan sam pobjedom, ne i igrom", kazao je trener kadetske reprezentacije Miško Popović.
    Naša kadetska selekcija će i sjutra odigrati dva meča, protiv Portugala (9 časova) i Francuske (18 ), a ostali rivali u grupi B su još Maroko i Libija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

KADETI CRNE GORE PORAŽENI OD PORTUGALA !

Crnogorski kadeti doživjeli su prvi poraz na Prvenstvu Mediterana, koje se od 18. do 23. februara održava u Port Saidu (Egipat) - izabranici Miška Popovića su jutros izgubili od Portugala sa 20:27 (5:11, 9:7, 6:9), osvojivši samo jedan poen (za dobijenu drugu trećinu), dok su Portugalcima pripala četiri (dva za dobijenu prvu i treću trećinu, te dva za ukupnu pobjedu). Crna Gora u 18 časova igra protiv Francuske.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sholohov View Post
    odmaraj i uzivaj
    fino sam ga gleda ,opet nije prenosio taj eurosport shto ja imam
    Tenis prsli neki bio
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Damjanac: Mizerno i neljudski

Profesionalac sam, prihvatam odluku trenera ma kakva ona bila. Međutim, mizerno je i potpuno neljudski da nam to kaže sat nakon eliminacije od Bera Bere. Nije bilo ni vrijeme ni mjesto da nam saopšti da ne računa na nas. I da nijesam ja bila u pitanju, sigurno bih rekla da je nepošteno da se prema nekome tako postupa, jer samo mi igračice znamo kako nam je bilo kada smo eliminisane od Španjolki - ističe rukometašica koja je u proteklih sedam godina bila jedan od stubova odbrane, "popunjavala" rupe gdje god je bilo potrebno (na lijevom ili desnom krilu i na poziciji pivota), a jedno vrijeme nosila i kapitensku traku.
    Damjanac ističe da način na koji joj je rečeno da je nema u planovima za narednu sezonu "odlika ljudskih kvaliteta tih koji su joj to saopštili"

Sramota za Buducnost, sramota za Podgoricu, sramota za Crnu Goru!!!!!:mad:

Neka se trener i presjednik kluba stide g_zi_e kad obraza nemaju!!!!!!

Ovaj klub ce debelo izgubiti na popularnosti ako nastave ovako da vrijedjaju i sikaniraju igrace!!!!:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B-A-N-E View Post
    fino sam ga gleda ,opet nije prenosio taj eurosport shto ja imam
    Tenis prsli neki bio
    hahahah mislim da imamo isti... ukljucili su odma na pocetak mecha! prema tome mogao si da gledas oba mecha

a imas i na DSF derbi sezone... THW Kiel - Flensburg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gummersbach - Ciudad Real 27:28
    Hamburg - Portland San Antonio 32:29

THW Kiel - Flensburg 30:28 8)
    Last edited by BoNyA; 20-02-08 at 20:50.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

KADETI PORAŽENI I OD FRANCUSKE

Crna Gora je izgubila duel sa Francuzima, sa 23:24 (8:7, 6:7, 9:10), osvojivši ponovo samo jedan poen (za dobijenu prvu trećinu), dok su Francuskoj pripala četiri poena (dva za dobijene drugu i treću trećinu, te dva za ukupnu pobjedu)
    Najefikasniji u crnogorskoj reprezentaciji bio je Perišić sa deset golova, Grbović je postigao sedam, Lučić tri, a Dujović, Radović i Vujović po jedan.
    Naši kadeti danas igraju posljednja dva meča u grupi B, protiv Maroka (10.30 časova) i Libije (16).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

23.02

24.02
    Ademar Leon - Kiel
    u 17.15 Eurosport German
    Ivry - Chehovskie Medvedi u 18.45 Sport+
    Zagreb - Flensburg
    u 15.45 HRT2 i u 16.00 Eurosport German

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zagreb se mora gledat , mozda novo iznenadjenje hehe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa zar oće sad da otjera i Sanju Jovovic i Dragicu Miličković...Ovo već postaje previše...Tone Tone...ne valja ti rabota...Legende kluba se ne diraju a kamoli tretiraju kako si ti krenuo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

CRNA GORA BOLJA OD MAROKA I LIBIJE, U 1/4 FINALU PROTIV EGIPTA

Muška kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je danas Maroko i Libiju, i plasirala se u četvrtfinale Prvenstva Mediterana u Port Saidu (Egipat) kao drugoplasirana selekcija grupe B, sa osvojenih 20.5 poena. Izabranici Miška Popovića će u četvrtfinalu, koje je na programu sjutra u devet časova po našem vremenu 8 (u 10 po lokalnom) igrati protiv domaćina, koji je osvojio treće mjesto u grupi A. Crna Gora je jutros prvo savladala Maroko sa 25:8 (9:3, 9:4, 7:1), i osvojila maksimalnih pet poena. Najefikasniji u crnogorskom timu bio je Lučić sa sedam golova, Kaluđerović je postigao četiri, Dujović i Marušić po tri, te Đurović, Perišić, Malović i Sošić po dva.
    Naši kadeti su u popodnevnom terminu, u zaostalom meču iz prvog kola, pobijedili Libiju sa 31:8 (12:1, 10:2, 9:5), i ponovo osvojili svih pet poena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Selektor muške reprezentacije Ranko Popović saopštio je danas spisak od 18 igrača na koje računa za dvomeč sa Mojkovcem, u okviru priprema za juniorski kvalifikacioni turnir u Nikšiću (21 - 23. mart) na kojem će se naša selekcija u konkurenciji Švedske, Slovenije i Bosne i Hercegovine boriti za jedno od prva dva mjesta koja vode na Evropsko prvenstvo u Rumuniji. Okupljanje juniora je u ponedjeljak, a mečevi sa članom Prve muške lige su na programu u ponedjeljak i utorak u Mojkovcu. Mojkovčani će sparingovati našim juniorima umjesto juniora Srbije sa kojima je prvobitno bio dogovoren prijateljski dvomeč. Iz Rukometnog saveza Srbije danas je stiglo obavještenje o otkazu dolaska juniorske selekcije te zemlje, zbog, kako je navedeno u dopisu, "aktuelnog političkog momenta u Srbiji".
    Za igrače iz Lovćena, Mornara, Sutjeske, Budućnosti i Cepelina, kao i stručni štab, polazak je u ponedjeljak u 10 časova ispred Hotela "Podgorica", dok su igrači iz Berana, Mojkovca i ORK Pljevalja dužni da budu u Hotelu "Palas" u Mojkovcu do 13 časova.

Golmani
    1. Andjelić Goran (ORK RUDAR)
    2. Petković Dalibor (SUTJESKA)
    3. Babović Nemanja (MORNAR)

Lijeva krila
    1. Majić Mirko (BUDUĆNOST)
    2. Popović Milan (LOVĆEN)

Desna krila
    1. Lasica Marko (LOVĆEN)
    2. Tošić Ivan (ORK RUDAR)

Pivoti
    1. Adžić Luka (CEPELIN)
    2. Kljajević Boris (MOJKOVAC)

Lijevi bekovi
    1. Trifunović Duško (BERANE)
    2. Ševaljević Vasko (LOVĆEN)
    3. Vuković Radonja (MOJKOVAC)
    4. Rakočević Miloš (MOJKOVAC)

Srednji bekovi
    1. Petričević Bogdan (LOVĆEN)
    2. Vučković Ilija (BUDUĆNOST)
    3. Vujanović Vesko (CEPELIN)

Desni bekovi
    1. Koćalo Petar (BUDUĆNOST)
    2. Grujičić Nemanja (SMEDEREVO)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ženska juniorska reprezentacija danas u Tivtu nastavlja pripreme za kvalifikacioni turnir za Svjetsko prvenstvo, koji će od 21. do 23. marta biti održan u Pljevljima, i na kojem će se Crna Gora, u konkurenciji Holandije, Grčke i Rusije, boriti za jedno mjesto koje vodi na SP (21. jula - 3. avgusta ove godine u Makedoniji).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Juče je u Beču, održan žrijeb za četvrtfinala EHF kupa, Kupa pobjednika kupova i Čalendž kupa u obije konkurencije.
    U Kupu pobjednika kupova za muškarce, igraće i Žarko Marković (Vezprem) i Alen Muratović (Valjadolid). Da podsjetimo, naš predstavnik u KPK-u, Berane, stigao je do 2. runde ovog takmičenja (Kolding bio bolji u oba duela).

EHF Kup (muškarci):
    Nordhorn (GER) - Portovik Južni (UKR)
    Dunkerk (FRA) - FCK Kopenhagen (DEN)
    Šamberi (FRA) - Aragon (ESP)
    Metalurg (MKD) - Cimos Koper (SLO)

Kup pobjednika kupova (muškarci):
    Loven (GER) - Magdeburg (GER)
    KIF Kolding (DEN) - Vezprem (HUN)
    Zaporožje (UKR) - Kadeten Šafhauzen (SUI)
    Zarja Kaspija (RUS) - Valjadolid (ESP)

Čalendž Kup (muškarci):
    Arkatron (BLR) - Sport Resita (ROM)
    Alpa (AUT) - Sloga Doboj (BIH)
    Benfika (POR) - Timisoara (ROM)
    Fadi Vintertur (SUI) - Čobri Glogov (POL)

Bera Bera je izbacila Budućnost iz KPK-a i u četvrtfinalu će igrati protiv KIF Vejena. Inače, svi klubovi (osim Budućnosti) koji su u Kup kupova "stigli" iz Lige šampiona, uspjeli su da se plasiraju u četvrtfinale ovog takmičenja.
    EHF Kup (žene):
    Dinamo Volgograd (RUS) - Lublin (POL)
    Bjosen (NOR) - Dunafer (HUN)
    Mec (FRA) - Itksako (ESP)
    Ikast (DEN) - Elda (ESP)
    Kup pobjednika kupova (žene):
    Bera Bera (ESP) - KIF Vejen (DEN)
    Kluž-Napoca (ROM) - Podravka (CRO)
    Krim Mercator Ljubljana (SLO) - Rulmentul Brašov (ROM)
    Larvik (NOR) - Avre (FRA)

Čalendž Kup (žene):

Oldenburg (GER) - Nojštad (AUT)
    Merinjak (FRA) - Valur Rejkjavik (ISL)
    Tomiš Konstanta (ROM) - Dunarea (ROM)
    Serkl Dižon (FRA) - Bratislava (SVK)

Prve utakmice četvrtfinala, na programu su 8/9. marta, dok se revanš utakmice igraju 15/16. marta. Žrijeb za polufinale, biće održan 18. marta u Beču.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

ocigledno tiselja nece da slusaju ove starije igracice, pa ce sa mladima da radi 2-3 godine i da budu najbolji u evropi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li danas sta od rukometa na kablovskoj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Ima li danas sta od rukometa na kablovskoj
    nema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Muška kadetska reprezentacija Crne Gore neće imati priliku da brani srebro osvojeno prošle godine na Kipru - izabranici Miška Popovića poraženi su danas u četvrtfinalu Prvenstva Mediterana u Port Saidu od domaćina Egipta sa 16:21. Crna Gora će, tako, razigravati za plasman od 5. do 8. mjesta, a prvi meč će igrati večeras, u 18 časova, protiv Hrvatske.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crna Gora je sinoc poražena i u prvom meču za plasman od 5. do 8. mjesta. Hrvatska je bila bolja od "crvenih" sa 24:11, pa će Crna Gora danas, u 9.30 časova, igrati protiv Grčke za sedmo mjesto.
    Zorica Đurović i Jelena Gačević su juce sudile meč Kipar - Maroko, za plasman od 9. do 14. mjesta.

Page 98 of 723 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148198598 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)