Ja dobih pozvinicu za TorrentLeech prije neku noc, ali ne mogu se registrovati jer su obustavili registracija bas kad sam ja dobio invite :o
Znate za neki dobar tracker sa torrentima za PC igre? Ono, i da mogu pronac i nesto starije, i da budu sigurni file-ovi...
Just to slip the skin...
Ja dobih pozvinicu za TorrentLeech prije neku noc, ali ne mogu se registrovati jer su obustavili registracija bas kad sam ja dobio invite :o
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ako bi mogla i meni jedna pozivnica bilo bi ljubazno!
Jel može jedna pozivnica za IPTorrents?
HVALA!![]()
A da mi ti kažeš na koji mail prvo da pošaljem![]()
Ima li neko pozivnicu za torrent-damage?Ako ima neko viska neka spremi na [email protected]a
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
You have requested a new user account on TorrentLeech.org and you have specified this address (xxxxxxxxx) as user contact.
If you did not do this, please ignore this email. The person who entered your email address had the IP address xxxxxxxxxx. Please do not reply.
To confirm your user registration, you have to follow this link:
http://www.torrentleech.org/confirm....xxxxxxxxxxxxxx
After you do this, you will be able to use your new account. If you fail to do this, you account will be deleted within a few days. We urge you to read the RULES and FAQ before you start using torrentleech.................................
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Bok
Dijelim račun za audionews.ru u zamjenu za račun ili pozivnicu za bilo kakav bolji torrent site.
Na stranici sam napravio 0 b prometa jer tek kada sam se reg.vidio sam da nije to stranica za mene.Svoje ponude šaljite mi na PM.
pozzz
Moze li mi neko poslati pozivnicu za neki odlican privatni torrent sa filmovima (dobri stari klasici, IMDb top250, itd).A i brzina da je velika.Mozda torrent leech, iptorrents, itd
Last edited by tony_m; 06-03-08 at 13:49.
Jesi probao http://imdbtorrent.com/
Jesam ali izgleda su novi pa jos nemaju dovoljnu bazu filmova, a i slaba je brzina
Last edited by tony_m; 06-03-08 at 19:20.
Imam dvije nove pozivnice za Torrent Damage, pa kome treba nek kaže ovdje ili na pm.
Ali neko ko će i da seed-uje, jer ako imate loš ratio dobićete ban...
baci meni jednu ovamo...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
ajde posalji i meni jednu ako nije vec prosla, i inace ako neko ima neku pozivnicu dajte ljudi placam zahvaljivanjem![]()
boginja posalji na private
Eo jedna za goem.org.
Email na PM.
Ja trazih u prethodna svoja dva posta i danima niko ne odgovara, evo sad vidim neki vec dobili pozivnice
Sorry, ne vidjeh. Pošalji mi email adresu na pm, da ti pošaljem inv. ako oj.
Mjenjam torentbits pozivnicu( imam 5 komada) za pozivnice black cats i torent leech. tko može neka se javi na [email protected]
Aj nek mi neko sibne jednu za iptorrent,ako ima. [email protected]
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
Da nema ko pozivnicu za komics-live?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks