![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nijesam vise zedan...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nijesam vise zedan...
Drussshtvoooo !!!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Drugari danas sam napunio 21 ! Od danas mogu da pijem sa vamaPice za sve
)
My crime is that of curiosity ! ! !
dvadesednu ukupno !
svaka chast & sve najbolje![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ljudi ovo je online kosarkaski menadzer, nesto poput fudbalskog hattricka!
Ajde prijavite se da nas bude sto vise, neki dan su napravili nasu ligu i reprezentaciju! Sto nas je vise to smo jaci! :grin:
http://www.buzzerbeater.org
Samo mi reci zashto si to odje postovao,pa vidish li da pijemo ?
~
oh boze , stvar koja nam je bas trebala , odo da igram ovo, da ne slusam ovoga fensera e mi se na glavu popeo ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mc_esseny, mene boli glava jutros, neccccuuuuuuuuu![]()
My crime is that of curiosity ! ! !
ol bit za vikend dolje da na rivu platis tu kafu?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Mislim da necu,ali ti se javi u svakom sluchaju :*
~
To???A cim mu pice pomenes bjezi!Vjerujte mi, znam iz iskustva!!!
Kafu s' rahabuahahatluk lokumom od ruzhe na tacni, sil vu ple madmoazel... I radzu domacu, od kajsije...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Lijepo sam reka` choeku,da mozhda necu bit,a ako bidnem eo platicu pice :mrgreen:
Chuesh,chuesh..
kako te samo BRE nije zambrota?
nonsens ! :dring:
Brani me !
:idea: ko`e crne chinjeniceeee ((:
~
evo ove: Reče li ti, ili mi se učinje, ovome čojku da ti se javi ali da nećeš bit doma???:mrgreen:
Osta li moj komšo, siromašni student, ili mi se čini, bez para za piće a ti posle prodaje impvine rusima ne nadje za shodno da mu daš koji euro?
Odih li ja u Budvu, ili mi se
čini a ti nijesi bio u Budvu?:mrgreen:
Živiš li ti uopšte u Budvu? Je li ga ko kad vidjeo tamo????:joint:![]()
a)Zvocny , I **** his father (oca mu jeebem)
Code:https://forum.cdm.me/showpost.php?p=862699&postcount=11767
b) tvoj dobri komsho je jednom prilikom imao dosta para kod sebe & nije nashao vremena da plati to pice,meni,a ti nama reci je li tebi xD
c) kad budesh dolazila next time u bd najavi se,dacu ti broj mog menadzhera pa da me bookira za tebe ! :hardrock:
~
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks