ovo je bilo cito da razradim temu:joint:![]()
citajte politikin zabavnik, ali obavezno preskocite ako pisu o bb-u, posto ovo nema veze sa realnoscu...
Licno sam protiv steroida, ali da neko pise takve glupsti je jadno u najmanju ruku. Neko ko se u zivotu nije oznojio na treningu, ko pusi, pije, uzme da pise takve gluposti... Toliko profesionalnih sportista koji ih koriste, u svim sportovima na profi nivou... od 100 000 jedan umre, i odma su krivi steroidi.. jadno kako ljudi razmisljaju...
a dzonis, za tebe plus, trudis se.
ovo je bilo cito da razradim temu:joint:![]()
:)
ajde dzonis sto se opucas, zna se dobro puno hemije i misica manjak pameti ,))))
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
mislim da moja slika sve govori
![]()
vidicu, a3 stampac u boji, foto papir istog formata, i sreci nece biti kraja.
@sparco, ne bi me zacudilo da tvoj zadnji post na temi, osvane kao tekst o sportu u pol. zabavniku za decembar haha.
vidiću, nisi ništa napravio ako ne postaviš tu sliku u visokoj rezoluciji...![]()
lommy , ja sam danas poceo da se suplementisem
zipa valjal ovo
ujutru punjenje kreatin mohodiratom 15 20 grama par dana, zatim po 5 grama posle obroka,
pola sata prije treninga nitro pump, 5 grama dozu, iz mjerice koja dodje sa njim,
posle treninga whey ?
treninzi su 2 sata od cega je bar ura kardio program, zatim tone nekih drugih vjezbi ? ??? ?
ishrana, 5 obroka dhnevno, sojino mlijeko integralne stvari i svakakvi jadi togatipa ?
Soju treba izbjegavati zbog estrogena
http://www.t-nation.com/findArticle....e=body_87prote
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=459861
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=461709
jel se ti ovo profi bavis ??????
da al ne moze tolka bit da doza da sto skodi ???? a ljubo ?
U smece sa NO preparatima, ako ih ne mozes uvalit nekome...
a sta su sad no preparati ? i zakaj u smece sa tim ?
Nisam bas upucen toliko da znam koja doza skodi, ne znam ni koliko ima. Jednostavno kad sam procitao estrogen digla mi se kosa na glavi i odlucio sam da ne rizikujem jer jako volim svoja muda i libido. A vjeruj mi sa sojom bi laganice ispunio dnevnu kvotu proteina. Koliko ima proteina u to mlijeko od soje?
4.4 grama u 100ml, ne znam ja ujutru spakujem jedno pola litra sa gomilom integralnih corn flakesa , zatim odvalim kasiku meda, onda spicim omegu 3 , glukozamin i hondrotin, 3 doze coeq10 , i 15 20 grama punjenja creatina ,
punjenje mozes a i ne moras,ja licno sam odradio tako jedanput i imao sam isti efekat kao kad sam uzimao konstantno 15g,samo marketing proizvodjaca da bi kupovao vise.Pici 15g dnevno bez stajanja.5g ujutro na prazan stomak,10g posel treninga sa dextrozom i whey proteinom.
Last edited by <awesome>; 08-02-08 at 11:49.
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
eno ti pp, za sve info da prodavnica ne radi vise, po narudzbi donose, nego awesome , jel mi obavezna dekstroza i u kojem obliku da uzmem i kako ?
NO - Nitric Oxide ... Taj NitroPump, sto vec...
sto njemu fali, jedino onaj l nesto bla bla je navodno toksican u nekim vecim kolicinamna, tako sto mokracni neki kalcijum smanjuje bla bla, i malo udara na bubrege, izmedju ostalog mnogo toga to radi, pa i teska voda sa nasih cesmi , ako se odradi dovoljno jak trening izbaci se to sve, zatim pauze, koriscenje po nekolko dana pa nekoliko ne , i nema tu problema
Ne razumijem, ja sam uzimao 2 sedmice 20g dnevno punjenje i poslije po 5g za odrzavanje. Jeli treba ovo 15 grama stalno i koliko vremena se moze, ja sam ovu moju kombinaciju cerao skoro 3 mjeseca.
Ovo sam isto cuo da je bolje sa nekim sokom, ali mi je bezveze svako jutro dizat insulin. I treba pit masu vode kad se uzima kreatin.obavezna je posle treninga.Transportni sistem..insulin..da ne pisem
a ujutro uz tih 5g kreatina popi 2dcl nekog soka,grozdje ili tako neki shecerac
Last edited by ljubo__hristo; 09-02-08 at 16:08.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks