A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Pitje za sweeeeeeeeeeeeeeeeeee...^m00dO^ is back!!!![]()
Aj u tvoje ime...
/me exira...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Hardcore narodnjaci,na ramenima ortaci !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Eto widite kako mozete...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Kraj uzasne smor radne nedjelje... Vatamo zalet za sevdah, aman!:mrgreen:
Just to slip the skin...
ja bih jednu ki$elu, e se zbog sinoc ne mogu povatat s glavom, naravno ako neko oce vishe da me usluzhi u ovu kafanu
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Ocu ja tebe vazda..
http://www.theretailfactory.co.uk/im...cts/022179.jpg
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
3 shljive, one domace mala...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Necemo valjda to sad nachinjat?
~
mc_esseny, svaka ti dala![]()
hahahaha, a shto znam![]()
vazda ima po neka shto voli da se moljaka![]()
Voooodeeee
vodeeee
technosstiiiii
~
kafa kafa kafa
:)
Maaaalaaaa, nestalo vi je toalet papira u VeeeCeeeeeeee... :mrgreen:
poshto nema jogurta dajte te ki$ele vode..po mogucnosti RADA ako ima...![]()
ja se nabucah neke pršute pa se napit ne mogu! PIH:mad:
Inače?![]()
inache sinoJ se rastavih na proste chinioce pa danas ni shecerane vode ne mogu..![]()
ipak se okrece a mozda i nece)
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Sto ne donese te prshute zvonchice, da i mi ostali bachimo shto medj' vilice?!![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks