Page 90 of 1169 FirstFirst ... 40808687888990919293941001401905901090 ... LastLast
Results 2,226 to 2,250 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Aj pusti nas da odmorimo od tebe... bar na ovoj temi. Smorio si brate.

Posto si ti toliko interesantan da je to previse dobro, mora neko i da smara.
    Sto je ovo, vise nisi moderator. Steta, tako si interesantan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Posto si ti toliko interesantan da je to previse dobro, mora neko i da smara.
    Sto je ovo, vise nisi moderator. Steta, tako si interesantan.
    E najbolje da ti budes Moderator... To bi nas sve pomirilo i usrecilo ;-)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Onaj trijumf na univerzijadu i tako to? Dobro nema veze...
    Plasman na olimpijske igre. Plasman rukometasa i tako blize i tako dalje.
    U sustini je rasprava glupa je li medijski propraceno ili ne. Ipak CG sport ima prioritet u CG medijima. Tj. tako bi trebalo da bude ako se ne varam. Nego zemlja cuda.
    Ja pod uspjehom ne podrazumijevam plasmane na neko prvenstvo vec uspjehe koji se ostvare na velikim takmicenjima. S obzirom da Crna Gora tek treba da ucestvuje na velikim takmicenjima treba sacekati i vidjeti dokle mozemo.

Za vaterpolo siguran sam da mozemo medju prve tri reprezentacije u svijetu i evropi tako da ce shodno kvalitetu kojeg imamo moje razocarenje biti veliko ako ne budu uspjeli jer je realno da mogu.

A ja vas eto kao (pretpostavljam)stariji od vas, pozivam da ne uplicemo vise politiku u temama dje pricamo o sportu jer nema ama bas smisla da se odje unosi mrznja zbog politike.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Opet ti isto...
    Neko je pitao zašto su CG mediji to propratili slabo, a ja sam dao jednostavan odgovor, a i DIDI je čini mi se slično napisao... A bilo je tu još sportskih uspjeha vrijednih pažnje ali nebitno nije to tema.
    Ako reprezentacija države koja ima 650 000 stanovnika osvoji univerzijadu, ili se plasira na OI to je svakako rezultat vrijedan pažnje i pomena.

I nema potrebe za politikom na podforum o sportu, ali nekima to nikako da bude jasno.

@Krilatica razumjeli smo se svakako
    Last edited by hercules; 31-01-08 at 11:01.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Opet ti isto...
    Neko je pitao zašto su CG mediji to propratili slabo, a ja sam dao jednostavan odgovor, a i DIDI je čini mi se slično napisao... A bilo je tu još sportskih uspjeha vrijednih pažnje ali nebitno nije to tema.
    Ako reprezentacija države koja ima 650 000 stanovnika osvoji univerzijadu, ili se plasira na OI to je svakako rezultat vrijedan pažnje i pomena.

I nema potrebe za politikom na podforum o sportu, ali nekima to nikako da bude jasno.

@Krilatica razumjeli smo se svakako
    Mediji u CG su slabo propratili osvajanje AO zbog politickih razloga a uporedjuci osvajanje gren slema sa plasmanom na OI i univerzijada je stvarno presmijesno.

Ocigledno je da ne gledamo isto na to sto znaci uspjeh u sportu a za mene su uspjesi kada okacis medalju ili podignes trofej sto je i smisao sportskog takmicenja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smile

Prati li ko Fed Cup?

Ana je jutros ispratila mladju Radwansku sa 6:3 6:1, Jelena je poslije toga igrala sa starijom ali nisam mogla da gledam...
    Last edited by kIkICa; 31-01-08 at 13:59.

Mademoiselle.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dochek za Nola u subotu u 2 popodne, ispred Gradske skupstine...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by alfa_seljacina View Post
    Mediji u CG su slabo propratili osvajanje AO zbog politickih razloga a uporedjuci osvajanje gren slema sa plasmanom na OI i univerzijada je stvarno presmijesno.

Ocigledno je da ne gledamo isto na to sto znaci uspjeh u sportu a za mene su uspjesi kada okacis medalju ili podignes trofej sto je i smisao sportskog takmicenja.
    Stariji si od mene, ipak cu popustit.
    Iako sam ja sve fino objasnio u par zadnjih postova, ali nebitno.

Pozdrav.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by alfa_seljacina View Post

ja ne znam sto si ti ocekivao? 5 -to satne emisije posvecene GS i Djokovicu? Na svakoj informativnoj emisiji je ti propraceno ali da su se posebne emisije pravile-nisu. A i niko nije prenosio AO tako da ti prica ne pije vodu. Isto bi i komsije tako nas "propratile".

nadam se da djokovic nece osvojiti vise niti jedan GS jer ne bih mogao da slusam tj. citam opet ove smorne postove. I ja za Djoku ne navijam zato sto je Srbin nego zato sto mi se njegovo ponasanje na terenu ne svidja.To sam podvukao x puta.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ja ne znam sto si ti ocekivao? 5 -to satne emisije posvecene GS i Djokovicu? Na svakoj informativnoj emisiji je ti propraceno ali da su se posebne emisije pravile-nisu. A i niko nije prenosio AO tako da ti prica ne pije vodu. Isto bi i komsije tako nas "propratile".

nadam se da djokovic nece osvojiti vise niti jedan GS jer ne bih mogao da slusam tj. citam opet ove smorne postove. I ja za Djoku ne navijam zato sto je Srbin nego zato sto mi se njegovo ponasanje na terenu ne svidja.To sam podvukao x puta.

kakvo god da je njegovo ponasanje,to je njegov problem,a ne tvoj!niko tebe ne cera da citas ove "smorne postove"
    a racunaj na to da ce djokovic number 1glavu dajem da je samo pitanje vremena kad ce djokovic prestici federer-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post

Tenis je uvijek bio dosta dobro propracen u ranijim vremenima sportske redakcije kada je rtcg bila najgledanija tv. Razvojem dogadjaja politickih mnoge stvari su i u sportu poprimile oblik kojeg se kao normalan covjek gnusam. Naravno da je svacije pravo da oblikuje svoj stav, pa i tvoje, da nekog simpatises ili ne simpatises, navijas ili nenavijas ali je realnost takva da je Djokovic trenutno uz Federera nabolji teniser svijeta i naravno da je uzivanje pod broj 1 gledati dobar tenis i partije koje pruzaju a i buduci mjeseci ce pokazati koliko jos trofeja taj momak moze da ubere i znam da vam nece biti lako zbog toga jer mnogi to vezuju za politiku.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Ujak View Post
    kakvo god da je njegovo ponasanje,to je njegov problem,a ne tvoj!niko tebe ne cera da citas ove "smorne postove"
    a racunaj na to da ce djokovic number 1glavu dajem da je samo pitanje vremena kad ce djokovic prestici federer-a
    a neka mu je sa srecom, neka bude brzo broj 1. boli mene briga oce li federer bit broj 1. i on bi rado mijenja samo 1 GS (Rolan Garros) za tu poziciju 1. A i dosta je bilo- 4 godine su velikeee.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija - Rumunija 2-1

Jelena je izgubila, a "dubl iz snova" je u svom prvom nastupu jedva pobijedio Rumunke, 2-1 u setovima, treći set u taj-brejku.

Inače, Ilie NAstase je krenuo da se razračuna sa našima, pa se pobio sa obezbjedjenjem.

U polufinalu, prekosjutra, Srbija - Olandija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne dodje Novak na docek cuo sam

Kakav velicanstveni dogadjaj i ogromne emocije...sumnjam da se i jedno stanje na racunu u banci moze mjeriti sa osjecajem kada 30 ili 40 hiljada ljudi u transu skandira tvoje ime. To je pokazao i Novak danas. Hvala mu...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trebao je da bude prenos na TV IN. Ali je Šofro greškom otišao u Split da čeka Ivaniševića :-b

220 u Voltima.

Bravo NoLJEe!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Doček je bio veličanstven.
    Nole je rekao da vuče korijene iz Crne Gore da mu je deda po očevoj strani iz Nikšića...
    Pozdravio je kako kaže, bratsku Crnu Goru i rekao da će doći, zašto da ne.
    Kada već pominjete Šofra i In televizijum i dalje mi je u mislima utakmica Real-Viljareal i poluvrijeme!
    Šofro najavljuje neke veoma interesantne stvari na pauzi utakmice i kada smo svi očekivali izvještaj iz Melburna sa Australian opena, odjedamput ispred malih ekrana dolaze slike iz hrvatskih kafića , kako se Hrvati raduju osvajanju drugog mjesta na evropskom prvenstvu.
    Poslije priča o bioenergetičaru kako je pomogao Ivano Baliću rukometašu Hrvatske da prebrodi neku povredu i učestvuje na prvenstvu!

Bez politike , koja je vijest zavrijedjivala više pažnje?
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nasao si dje ces pitat...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da mi je znati o cemu vi pricate? O kakvom prenosu, na kojoj televiziji? Rtcg? Oni ne mogu da obezbijede prenos kad Buducnost gostuje na prostoru ex-yu a ne AO. Nego vi jedva cekate da se desi nesto da se bunite. Na jednu stranu prica kako se rtcg raspada a na drugu sto nisu otkupili AO. Prvi i poslednji moj post oko prenosa!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako nole osvoji roalan garos,oce li on bit prvak?
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Misli, m da je bioenergetika dosegla svoj maximaum i da je red is[pratit je adeikvatnimprilogom u atraktivnom terminu ...
    give me THE red pill.
    wake me up.
    Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dje smo bili nochas druzhe dzejmsu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    Da mi je znati o cemu vi pricate? O kakvom prenosu, na kojoj televiziji? Rtcg? Oni ne mogu da obezbijede prenos kad Buducnost gostuje na prostoru ex-yu a ne AO. Nego vi jedva cekate da se desi nesto da se bunite. Na jednu stranu prica kako se rtcg raspada a na drugu sto nisu otkupili AO. Prvi i poslednji moj post oko prenosa!
    Nijesmo se razumjeli!
    Ovdje ne pominjem otkup prava za prenos AO, već način na koji je propraćena pšobjeda Novaka Djokovića!
    Kao da je pobjedio Kamerunac!
    RTCG je tu vijest u sportskoj rubrici u udarnom dnevniku u 19.30 h postavila na 5-to mjesto zajedno sa takmičenjem u skijanju!?
    A na prvom je bila vijest o pobjedi Danske na evropskom prvenstvu???!!!

Vijest o pobjedi Djokovića na svim televizijama u regionu i u svijetu je bila je udarna, jer je srpski teniser prvi put osvojio jedan veliki turnir pobjedivši u polufinalu najboljeg tenisera svijeta svih vremena a u finalu nejveće iznenadjenje turnira Tsongu, koji je u tri seta u polufinalu zbrisao Nadala!!!
    E to mi je ,, čudno"!
    Svugdje glavna vijest a kod nas sporedna!?
    Trebamo da se ugledamo na Hrvate ,koji su se pokazali izuzetni kada je u pitanju pobjeda njihovog istočnog komšije!

Index.hr
    Sport

KADA JE Jo-Wilfred Tsonga napravio dvostruku servis grešku u tie breaku četvrtog seta i kada je otišao na 5-1 Novak Đoković nije zapeo na pragu preko kojeg vodi put među teniske legende. Postao je najmlađi igrač koji je u, kako to u ATP-u kažu, novoj eri igrao uzastopno sva četiri polufinala Grand Slam turnira (i finale US Opena) i osvojio Australian Open, te nakon Jima Couriera drugi najmlađi osvajač ovog turnira.
    Meč dvojice najmlađih finalista (nakon Edberga i Casha prije 21 godine) koji su odlučivale doslovce nijanse započeo je izgubljenim servisima. Prvi je break napravio Đoković zahvaljujući Tsonginim promašenim forhendima. No, srpski je tenisač na gotovo isti način izgubio svoj servis. Do kraja seta Tsonga je stalno bio opasniji i bliži novom breaku. Đoković nije bio ni blijeda slika igrača koji je deklasirao Federera.
    U desetom gemu (4-5 Tsonga), Francuz je lako došao do 0-30, ali su ga ponovo dva forhenda izdala. No, Đokovic ni pri 30-30 nije iskoristio dvije prilike za napad. Prvo ga je Tsonga "prošao"forhendom za set loptu, nakon slabog smeša srpskog tenisača, a onda nevjerojatnim lobom konvertirao set loptu za prvi izgubljeni set Novaka Đokovića na turniru.
    U drugom setu do 3-3 Đoković se i dalje mučio. Nikako nije nalazio ritam i dužinu forhenda, a bekend mu je bio preslab da bi držao Tsongu u defenzivi. Prvi znaci buđenja srpskog tenisača pojavili su se kod 3-3 kada je odigrao najbolji retern gem. Poveo je s 4-3 nakon čega je Tsonga upao u seriju forhend pogrešaka i Đoković je rutinski set priveo kraju 6-4.

U trećem setu je Đoković konačno uhvatio pravi ritam, noge i bekend su proradili, broj pogrešaka je drastično smanjen, a Tsonga je bio sve teži i sve sporiji. Nakon dvije propuštene šanse, treću šansu srpski tenisač nije propustio. Za 3-1 je sigurno odservirao i do kraja seta čvrsto upravljao igrom mijenjajući ritam. Na 5-3 je u petom pokušaju iskoristio set loptu nakon što se činilo da Tsonga ostaje bez goriva.
    Na početku četvrtog seta, kad je Đoković je svoj servis gem dobio s nulom i naprosto demolirao Tsongu, izgledalo je da će to biti promet u jednom pravcu i da srpskog igrača od titule ne dijeli ništa. Osim ozljede. Odjednom ga je počeo zatezati mišić na desnoj nozi i to je pomalo usporilo hod do titule. Nakon 3-2 Đoković je zatražio tretman fizioterapeuta. Sljedeći servis gem je Tsonga dobio lagano kao i Đoković svoj za 4-3. Kada je Đoković došao na 5-4 sigurnim servisom, mirisalo je na brzi kraj. No, Tsonga je mislio drugačije. Impresivno je odservirao pod pritiskom ostanka u meču i došao na 5-5. I ne samo to utjerao je u Đokovića u grešku za break loptu koju je srpski tenisač sjajnim volejem spasio, a onda forhendom i servis winnerom poveo 6-5. Tsonga je još jednom izdržao pritisak. I onda je došao tie break, trenutak istine za Tsongu.
    Prve dvije lopte francuskog tenisača su ostale u mreži, a nakon mini breaka Đokovića više nije moglo ništa zaustaviti. Tsonga je definitivno pukao na dvostrukoj servis grešci, drugoj u cijelom meču. Novak Đoković je zbog ispuštenih set lopti u tie breakovima izgubio finale US Opena od Federera, no ovog puta Novak nije ispustio prilike koje su mu se ukazale.
    Nakon meča Đoković je čestitao Tsongi. "Sjajno je odigrao cijeli turnir i da je Jo dobio meč ne bi bilo nezasluženo. Zahvaljujem mojoj obitelji koja me je pratila u cijeloj karijeri i iznimno sam ponosan kao prvi tenisač koji je osvojio prvi Grand Slam u pojedinačnoj konkurenciji". Na kraju se Novak zahvalio i gledateljima na stadionu. "Hvala i vama, znam da ste željeli pobjedu Joa, ali ja vas i dalje volim, ne brinite".
    Tsonga koji je od nepostavljenog igrača u turniru došao do finala pregazivši među ostalim Murrayja Južnog i Nadala nije bio nezadovoljan svojim postignućem. "Čini mi se da je moj tenis puno bolji od mog engleskog jezika", rekao je Tsonga obraćajući se nakon meča. "Čestitam Novaku na sjajnoj igri i tituli koju je zaslužio. Zahvaljujem svojoj obitelji i svima vama koji ste me ovdje na stadionu bodrili i pomogli da dođem do finala".

Rezultat, finale:
    Novak Đoković (3) - Jo WIlfried Tsonga 4-6, 6-4, 6-3, 7-6 (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ pokupio je proteklih dana komplimente sportskog svijeta. Pobjeda nad Federerom u polufinalu Australian Opena bila je poput finala, ujedno i osveta za poraz na US Openu. Đokovićev otac kaže da je Nole imao feeling. Znao je da ga može pobijediti, a danas tvrdi da je tajna u tome što nije ostao impresioniran. Tukao je čarobnjaka njegovim oružjem.
    Svoje viđenje planetarnog uspjeha srpskog tenisačaje dao je i Nikola Pilić koji ga je trenirao od njegove 13. do 17. godine. Temelji uspjeha mladoga srpskog tenisača, donosi njemački Bild, postavljeni su upravo u Münchenu, gdje je Đoković četiri godine proveo na teniskoj akademiji Nikole Pilića.
    "Novak je izuzetno jak karakter. Jako se ponosim njime. Kad je imao 14 godina, znao sam da će jednog dana biti svjetska klasa." - izjavio je 68-godišnji trener, koji je u karijeri vodio Borisa Beckera i Gorana Ivaniševića.
    "Novak ima psihu šampiona, ima volju Borisa Beckera. Jako me podsjeća na njega jer voli pritisak. Obojica su tipovi igrača koji trebaju veliko opterećenje kako bi dali sve najbolje od sebe.
    Upravo na inzistiranje Novaka Đokovića i njegove obitelji Nikola Pilić doveden je na poziciju savjetnika srpske Davis Cup reprezentacije.
    O novome teniskom šampionu razvila se široka javna rasprava u Srbiji, gdje ga doživljavaju kao sportskog nadčovjeka. U tom je smislu Đokovića opisao trener košarkaša Barcelone Duško Ivanović, koji prati svaki njegov meč.
    "Đoković je genijalan sportaš, kao Jordan, Maradona, Carl Lewis ili Casius Clay. Kao i oni u svojim sportovima, Đoković je teniske poteze razvio do savršenstva. Svaki je njegov udarac genijalno izveden i ostavlja dojam lakoće i jednostavnosti, iako je za većinu dobrih tenisača teško ostvariv." - izjavio je Ivanović.
    Imenom Novak, dosad dosta rijetkim u Srbiji, u posljednjih je nekoliko dana samo u općinama Polimlje, Prijepolje i Nova Varoš kršteno tridesetero muške novorođene djece.
    Agencije također prenose kako je Novak Đoković izabrao lokaciju kod Kragujevca gdje će izgraditi elitnu tenisku akademiju u koju je spreman uložiti 15 milijuna eura. Kompleks će sadržavati dvoranu standarda ATP turnira.

Zašto je ovako nešto bilo teško da napiše ili objavi bilo koji naš medij!?
    D.R./Totalsport
    Foto: AFP
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

kako ste smorni, ka ova kisa.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by James_Hetfield View Post
    Misli, m da je bioenergetika dosegla svoj maximaum i da je red is[pratit je adeikvatnimprilogom u atraktivnom terminu ...
    :yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii:
    kako si se minirao.
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinisam kasnis, to smo vec obradili sto kako i zasto da si procitao topic malo bolje mozda bi i znao
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Page 90 of 1169 FirstFirst ... 40808687888990919293941001401905901090 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)