Ma razvalicemo mi sve to.
Ako ne na Evropskom, onda cemo u Pekingu.
AJMO CRNA GORO OOOOOOOOOO
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Poznavajući našeg selektora i njegovu glad za medaljama ne bi baš previše vjerovao u tu njegovu izjavu. Nego, najbolje bi bilo da se dogovore: Mađarima svjetska liga, vama EP, a nama OI. Srbija neka pričeka novo SP
Šalu na stranu. Nešto mi govori da će ovo bit dosad najneizvjesnije i najzanimljivije EP jer je bogatije za jednu vrlo jaku reprezentaciju. Mislim da pet reprezentacija konkurira za jednu od medalja. Po imenima smo vjerojatno najjači i imamo najboljeg selektora ali...![]()
Tako se govorilo i uoci SP, pa ni medalje na kraju...
Srbija je rame uz rame sa CRO, HUN, MNE i ESP (zato sto su domacini, a i jaki su, na SP dobili Srbe, namucili Madjare)
Za CG je grupa i povoljna i nepovoljna, teska jest al ako se uhvati 2 ili trece mjest put do polufinala je otvoren jer u onoj drugoj grupi je samo Srbija kalibar za medalju...
Ali se igra 5 dana zaredom + ako si drugi ili treći odmah četvrtfinale pa opet polofinale. Prvoplasirani u grupi ima jedan dan pauze. Uz to, broj igrača je smanjen sa 15 na 13, tako da se mora imati top spremna ekipa i to svi a ne samo 7-8 igrača.
I love FCF![]()
Glow in the dark...sparks up my life!!!!!!!
Za klasu sigurno nije al da trenutno ima najacu,bar po imenima reprezentaciju u to sam ubijedjen.Dovoljno je pogledat sto radi Partizan,sa onim mladim sastavom ove godine u evroligu,kako se Filipovic,Prlainovic sprdaju sa Posilipom,Bresom,Barselonetom.Vidim sad svi vec u nebo dizu Hrvate koji su gle cuda prvu i jedinu zlatnu medalju na nekom vaznijem takmicenju osvojili tek prosle godine,i sad su odjednom oni glavni favoriti,kako da ne koliko su jaki vidjeli smo ih u par duela sa nasom nekompletnom reprezentacijom.Po meni Srbija i Madjarska su i dalje ispred svih ali razlika u kvalitetu sigurno vise nije toliko velika koliko ranijih godina,posle njih smo mi i Hrvati,a tek onda Spanci.
I ne vidim cemu skepticnost povodom naseg plasmana u polufinale,koje je po meni sasvim realno,dovoljno je dobit jednu od ove tri reprezentacije(Madjarsku,Hrvate ili Spance),i onda bi igrali sa drugoplasiranim ili treceplasiranim iz one smijesne grupe.
Dobila budva 3,4 razlike...
#fakenews
Srbija se kao samostalna drzava takmici godinu i po. Osvojila je Evropsko prvenstvo u Beogradu koje je po kvalitetu bilo najslabije svih vremana, jer je dosta reprezentacija bilo jako oslabljeno. Zatim je u Srbiji doslo do opste euforije i vjere u svoju snagu. Cak je islo i do toga da su govorili da ce lagano dobit i Madjare, koji su vazda imali jacu ekipu i od SCG a kamoli od Srbije. I onda je doslo do brutalnog otrjeznjenjenja u polufinalu Svjetskog prvenstva kada su Boskovic i ekipa predvodjeni Rudicem naprcali te 'zvijezde' i postavili ih na mjesto koje im pripada.
Hrvatska je vazda imala najjace centre svijeta (Hinic, Smodlaka, Dobud...), medjutim ako se sjecas EP 2003. u Kranju spoljna linija je bila jako slaba. Ali sada sa Boskovicem, Busljeom, Jokovicem i starosjediocima Baracem, Buricem itd i spoljna linija je ubitacna. Jug je jedan od favorita za osvajanje evrolige, Mladost ima odlican mladi tim i prva je u grupi kao i Jug.
Dok Srbija ima sasvim prosjecne centre (Nikic, Korolija, Pekovic) sto je veliki hendikep. Ima jednog Sapica koji je vazda bio veliki igrac malih utakmica, Vujasinovic je vec na zalasku karijere kao i Ikodinovic. Njihova najveca snaga je u Udovicicu i mladom Filipovicu.SCG je vazda na poziciji centra imala Zlokovica, koji je iako tada jos mlad odlicno pokrivao tu poziciju i bio veoma zasluzan za uspjehe SCG. Takodje vazne uloge su tih godina igrali i Jokic i Gojkovic, tako da se ne mogu samo Srbiji pripisivati uspjesi SCG. Partizan sa svojim mladim timom odlicno igra u Evroligi i cini se da ce opet na final four, ali je glupo reci da se sprdaju sa Posilipom (koji kao ni Bresa i Barseloneta nije bog zna kako jak ove sezone).
E sada mi imamo izuzetnu reprezentaciju i vjerujem da spadamo sa Madjarskom i Hrvatskom i Srbijom u 4 najbolje ekipe svijeta. A tu je i odlicna Spanija, ali ipak malo slabija. Meni najvece samopouzdanje ulijeva Porobic, koji ce cini mi se odlicno spremiti taktiku za prije svega Srbiju (jer je svim tim igracima svojevremeno bio trener), a i Madjarsku i Hrvatsku.
Primorac - Reko 7 - 4!!! Treca cetvrtina u toku!!!!
Bijo si poziw koi se neodbija
V I C T O R Y !!!
10 - 9
Cestitamooooooo
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
9-4,9-5,9-6, 9-7,9-8,10-8,10-9!
Ne znam ko je bio srećniji Vujasinović i Udovičić ili igrači Primorca :wink:
Naravno, ne zanima me onakva igra Italijana(,,bježanje" lopte iz ruke, promašivanje zicera, na početku napada šutiranje sa 6 metara iskosa itd), važna je naša velika pobjeda! Dabogda uvjek ovako ,,igrali "
Nemojte mi samo reći da ste utakmicu vidjeli drugačije od mene!!
Čestitam!
Libertas
Svaka im cast.Trebali bi sad da prodju jel da ?
Svaka cast Primorcu.
Sinisam je li ti to stvarno mislis da su Vujasinovic i Udovicic bili sretni radi pobjede protivnickog tima???? E pa...![]()
Ja zaista neke ljude ne mogu da shvatim... Razumijem da je ova pobjeda nekako iznenadjujuca ali ne mogu svaki put da slusam nekoga kako prica o namjestanju!
Kad je Bokelj dobio Zetu u Golubovce, opet su se neki strucnjaci javili s istom pricom. Umjesto da se raduju pobjedama, neki ljudi stalno gledaju kako ce je osporit. Zalosno...
Svaka čast Kotorani, sa veselim Vanjom ili bez njega. Znaš kako kažu, Pro:Reko- Imate prijatelje
Ide li izvlačenje sad za četvrtfinale? Može li se Partizan sastati sa Primorcem ili je bolje da zajedno odemo na F4?
Btw, Partizan je večeras zgazio Brešu i takodje obezbjedio prolaz.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks