Sve mi se cini da moji Crnogorci u Cg ne smiju ni u wc otic sto nece objasnit s kojom namjerom idu tamo.
Uzbichili su vam vidim, a kako cete se snac i ocete li vise smjet sto rec a da vam ne doshapnu uz rganje laktom, ne tako, no ovako, vidjecemo, Nije dosta sto moramo od njihovog prosperiteta bjezat po hljeb u inostranstvo, jer su oni vazda najpametniji i znaju sta moramo mi raditi i kako disati, a kamoli da nam dozvole da mi nasim sposobnostima ista prosperitetno uradimo za Crnu Goru, jer je oni satrljashe i drze u nivou vjechite za njih provincije, koja ne zasluzuje vise. No, joj dosta sto se kuce okrechise, a sta se radi po svijetu i u kojem se vijeku zivi, to Crnoj Gori po njima ne treba. Kopiraju ono sto su vidjeli tamo dje im je mladost i ideali proshi, ali to je period iz 90.
Samo da ve ne biju, eto to bi mi bilo za, ali sto vam je to vam je, mi vam puno ne mozemo pomoc iako pokushavamo na sve nacine. Ne daju nama Crnogorcima pric ni u obrazovanju, ni u ekonomiji, ni u privatizaciji, ni u tehnologijama, gradjevinarstvu, nichemu. Drz'te se i nemojte nikog naljutit, a i pazite na akcenat jer ste ih mnogo sa tim pravdanjima i referatima pushtili.
Moradoh rec, a vi ne zamjerite sto, mi smo Crnogorci naivni zbog vaspitanja i ne vidimo sta se radi. Ne, nikako, no bi, sto bi.