sto je ovo sa forumom danas cijeli dan?????
edit:evo kad sam pisao ovo zadnji post mi je bio komsijin dje pita sto nema HBO-a
sto je ovo sa forumom danas cijeli dan?????
edit:evo kad sam pisao ovo zadnji post mi je bio komsijin dje pita sto nema HBO-a
meni forum radi odlicno xD valjda... ahahhahah
I respect your wrong opinion.
Lukaj
e crni sine,na sve se kuca username i pass...
Lukaj
Alloo moze li nekako da mi se ubrza instalacija Extra, e za nedjelju dana pocinjem na fax!!!![]()
jesi li siguran u to ?
samo imam Local Area Connection a tu se ne kuca koliko ja znam.
jedino ako misliš http://192.168.1.254/ al ne znam id i pass ..
na upravo to sam i mislio..
Lukaj
Ipak su dosli. Evo mojih zapazanja. Kvalitet slike odlican, izbor kanala solidan ali... samo tokom danasnjeg dana cetiri do pet puta totalna blokada (i to za vrijeme tenisa) svaki put reset, i to je glavni problem, ako tako nastavi ozbiljno razmislam o vracanju u ostavljenom roku od 30 dana.
Predlog za programe kojih nema: NovaTV, RTL Hrvarska, i naravno FOX, ima ih BBM ali kod mene je problem opticka vidljivost repetitora na Voluici (Bar).
Povoljnost je snimanje.
Moze li biti razlog oscilacije u naponu i moze li se to prevazici UPS i kojim.
Moras ih zvai da vidis u cemu je problem. Ja imam Extra vec vise od mjesec i to o cemu ti govoris mi se desilo svega dva puta. Razlog je bio pad napona. Nije moguce da imas bas toliko losu struju, a posebno sto danas nije bio los dan.
Zovi tehnicku podrsku da ti provjere o cemu se radi.
P.S. Koji sam ja cutuk, evo kazu da teletexta ima vec 15 dana a ja tek juce vidjehMada, nikada ga nijesam koristila ni na obicnom TV-u.
A dje si gledala rezultate:-)
Prije dva dana sam uzeo Extra tv i već imam problem.Veoma često mi se ,,zamrzne" slika, počnu da se pojavljuju sitni kvadratići ...
Zatim imam konstantno zujanje...
Kome da se obratim za problem, mislim na broj telefona za prijavu smetnji ili broj tehničke službe!
Libertas
E odje se svi mogu sem tebe sloziti jer ti nemas normalnu moc rasudjivanjaOtkad cekas Extra tv, potpuno si poludio
Sinisa zovi tehnicku podrsku pa neka se oni dalje misle kako i sto. Nista od toga sto si naveo ne bi smjelo da se desava. Mada ne znam na kakvo zujanje mislis ali to moze biti hard disk.
Zato i potosji ovaj probni period, ako ti to ne mogu srediti da radi kako valja, lijepo im vratis
Meni juce nestade slika, taman da zovem tehicku (sreca da nijesam), kad vidim kako sam cistila prasinu sa receivera izvukla mrezni kabal![]()
Ti znaš da ja ne bi tebi to rekla nema šanseNego ovome što čeka pa nas odje teroriše nekulturnim postovima, umjesto da sve otkaže i svi sretni i zadovoljni
P.S. BOSS, ma razumijem te, možda bi i ja tako ludjela dok čekam ali ipka nije to razlog za onakve proste postove. Nema ljutiš
Još me zanima da li neko od vas koji imate Extra Tv ima na istom televizoru priključen i DVD player? Kod drugarice to dvoj ene može nikako zajedno a TV ima samo jedan AV kanal. Tačnije radi ali slika skače.
Last edited by montenegrina; 28-01-08 at 08:19.
Jutros su mi ugradili Extra Tv i sve je dobro, samo ne mogu da nadjem HBO digital i Enter Tv. I sad kad sam probao da se nakacim na Internet slika se zamrzne na Tv. Zna li neko u cemu je problem?
HBO Digital je u meniju Videoteka. Nema TV enter.
Tacno.
Ako TV ima samo jedan scart, onda preporucujem da DVD player povezes u gornji SCART na STB-u. Cim ukljucis DVD i STB stavis na stand-by na TV-u ce se pojaviti slika sa DVD-a.
Napon. Zali se u EPCG ili investiraj u jedan online UPS.
Mozda ti je istekla pretplata? Pozovi besplatan broj 0800 80 000.
Posalji broj na private.
192.168.1.254 (iptv/iptv)
Ili stabilizator napona (30tak eur u italvideo) ili APC online ups (100+ eur).
ExtraTV prenosi ono sto TV stanice spakuju i posalju na satelit. RAI i ostale televizije gase satelitsko emitovanje kada ide neki sportski ili drugi ekskluzivni program na koji oni placaju prava samo za podrucije maticne drzave (zemaljsko emitovanje).
Naravno da trebaMislim ako hoces da gledas to. Sad imas i HBO Digital tako da nije lose. Ja ga nijesam uzela jer dok je bio free nijesam ga gledala, znaci nije me privuklo
Sale, nije DVD spojen skartom. Vec onaj kabal sa tri cinca (nemam pojma kako se zove). Ima li za to rjesenje?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks