za danas imam neku dojavu
England Conference: Stafford Rangers - Salisbury 2 (koeficijent varira od 1.90 - 2.20)
tricky, daj te fixeve da prepisemo. osta sam bez dinara.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
za danas imam neku dojavu
England Conference: Stafford Rangers - Salisbury 2 (koeficijent varira od 1.90 - 2.20)
Hibernian 1
Rangers 1-1
Auxerre 1
Sampdoria 1
Cameroon 1
Sevilla 1-1
Roda - Breda 0-2
Koventri - Milvol 1
Portsmut - Plimut 3+
Arsenal - Njukasl 3+
Kilimarnok - Dandi Jun 0-2 (1-2)
za 80 era![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
UF imalo me srce okinut na Sevilju, pogotovo kad je ponovio onaj penal... Odlicno sam prosao na kraju ali mogao sam bas da se po***** u njih i da dobijem i Ramosu
Odigrah sa Ramosom tiket:
Portsmut - Plimut 1 1.45
Sampdorija - Siena 1 1.7
Roma - Palermo 1 1.5
Kjevo - Cezena 1 1.35
Sevilja - Osasuna 1 1.55
Marsej - Kaen 1 1.75
LENS - Strazbur 1 1.85 :mad::mad:
Uplata: 15e Moguci dobitak: 413.3
Ali onda idu dobitni
Arsenal - Njukasl 1 1.4
Portsmut - Plimut 1 1.45
Sampdorija - Siena 1 1.7
Roma - Palermo 1 1.5
Kjevo - Cezena 1 1.35
Lece - Frosinone 1 1.5
Sevilja - Osasuna 1 1.55
Uplata: 10e Dobitak: 178.8 (ovaj sam prepisao od kuma jer je dobio cetiri puta u zadnjih nedelju dana, pa kad ga je krenulo valja se prepisat)
I jedan sam odigrao po svom meraku:
Portsmut - Plimut 1 1.45
Sampdorija - Siena 1 1.7
Roma - Palermo 1 1.5
Kjevo - Cezena 1 1.35
Sevilja - Osasuna 1 1.55
Uplata: 20e Dobitak: 154.7e
:dring: :dring:
P.S. Laciale nisam vidio post, aj probacu da iskopam sjutra nesto da se opali pa ti javljam na PM jer mi je maler odje kad izbacim...![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Uf!!!a moga` je i taj Lens da dođe vala, *eba ih Papen u guzicu!
Dobri rezultati danas može se reć`...
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Fini rezultati,drug mi dobio (ali neshto manje jer mu je odlozhena jedna)
~
Ajde bacite koji fix za danas![]()
Bristol C - Blackpool 1 ~ pogodak
Roma - Palermo 1 ~ pogodak
Lecce - Fosinone ~ pogodak
Cameroon - Zambia 1 ~ pogodak
Elche - Albacete 1 ~ promashaj
Guimaraes - Benfica 2 ~ pogodak
De Graf. - Heeenven 2 ~ pogodak
Aston Vila - Blackburn 1X ~ pogodak
YEBEM TI ELCHE I SPANSKU 2 LIGU!!!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Znao sam to, i razmisljao sam se dugo dok nisam stavio Elche na tiket, ali rekao sam sam sebi: Jbt, zar ne moze nekad da dodje realan rezultat. I stavih ga na tiket...
...i zajebah se!
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Kamerun 1, Sampdorija 1, Briz 1, Sevilja 1 i obali me Aston Vila protiv Blekburna odigra nerijeseno.
evo kako se pare uzimaju u kolasinu... sto je lik pogodio svaka mu cast, sevilja u zadnji minut iz penala....
http://i231.photobucket.com/albums/e...ca/tiket01.jpg
Ja promaših dva komada u nedjelju:
Cameroon-Zambia 1 (5-1)
Egypt-Sudan 1 (3-0)
Roma-Palermo 1 (1-0)
Marseille-Caen 1 (6-1)
Deportivo-Valladolid 1 (3-1)
Valencia-Almeria 1 (0-1) :mad:
Bilbao-Barcelona 2 (1-1) :mad:
Uplata 5 eura za nedostižnih 231 eura.
i opet
Portsmaut 1
Sautempton 1
Arsenal 1
chelsea 2
C.Brugge 1
Cievo 1
Sevilla 1
Milan 1
Standard 2
Valensija 1 (ocu ja da ih poguram da krenu sa pobjedama )
sa 2 e 170 e
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Obala Slonovace - Mali 1 2.25 X 1.95 2 6.5... I jednima i drugima odgovara X, ali Obala ne smije da izgubi ako misli da zavrsi prva i ide na lakseg protivnika u cetvrtfinalu, tako da ne vidim razlog da se kockaju sa pobjedom. Tu jedino ako ostane 0:0 do 10 minuta pred kraj, onda se moze ocekivat zadrzavanje lopte na obije strane. Poenta price je da cu ja da FIJUKNEMjedinicu i mislim da ce lagano da dodje, kao sto sam jednom igrao Parmu 1 na 4.5 kvotu, a X je bio 1.4... and guess what, Parma je dobila 3:0
P.S. Bude li nerijeseno zvanicno cu proglasit forum za malera hehehehe
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Uprijeh ja nocas:
Redjina - Milan 2 1.55
Mancester - Portsmut 1 1.25
Celsi - Reding 1 1.22
Rendzers - Harts 1 1.5
Uplata: 30e Dobitak: 106e :dring:
E usro
Družimo li se za vikend? Ja još noćas da odradim ovu smjenu i do 20og februara aj zdrao
Inače, nisam strefio ništa noćas![]()
shtudgart 1
rendzers 1
milan 2
anderleht 1
celzi 1
i chekao bih barsu vecheras za 40 tak eura,samo da se ne uspavah i na vrijeme uplatih tiket,a evo mi u djep osta listica napravljena.jel ko imao ovakve promashaje sa svim pogodjenim *)
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks