nema srece ni u ovoj utakmici!
Poljska -5 in the pocket.![]()
nema srece ni u ovoj utakmici!
Ebiga, malo ovi da se igraju sto da sad nisu ulazili ili slabo... Poljska suterski trening ima.
Bosanci bi rekli MASALA
Pao rekord 39:23
Opet nijednu nismo dobili, ni u ovu drugu grupu...
Pa jesmo li prošli?![]()
Posa' veliki jesmo li izgubili sa 6 ili 16...
Bitno je da ovi momci steknu iskustvo i da im ovo bude kaljenje za buduca veilka takmicenja, jer upravo na ovakvim utakmicama treba isprobavati snage i testirati igrace...![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Pa dobro-sto neko rece stice se iskustvo![]()
I ja da se pridruzim cestitkama Hrvatskoj, pored svih problema idu u polufinale, s realnim sansama za zlato sto im ja i od srca zelim.
Zadnja 3 dana sam bio u uzasnom poslu i nisam gledao niti jednu utakmicu...
Moze li neko da mi objasni sto se to desilo zadnja 2 kola i kako je Hrvatska u polufinale i koji su polufinalni parovi i sl?
Cestitke svakako!!!!
Originally Posted by Nk-001
Hrvatska igrala nerijeseno sa Norveskom, vodila je 2 razlike a ovi su samo stigli, znaci prolaz nije dolazio u pitanje, bar u zadnjim minutima.. U polufinalu Hrvatska igra sa Francuzima koji su prvi u svojoj grupi, drugi polufinalni par je Njemacka protiv Danske. Pogledaj na youtube jucerasnji mec Svedska-Spanije imas sto vidjet, interesantno je kako je svedska pobijedila
Cestitke Hrvatskoj, mada to je za mene iznenadjenje, jer sam mislio da ce Norveska proci u polufinale. Ali veceras su ocajno odigrali, bezbroj promasenih zicera i bezidejnih napada, a i Hrvati su odlicno odigrali 6-0 i 5-1 zonu...
Ipak, Norvezani su svoju sansu prokockali protiv Slovenije i Poljske...
Polufinale: Danska-Njemacka i Francuska-Hrvatska.
Last edited by Viscount; 25-01-08 at 01:22.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Nadam se finalu: Francuska - Danska...
Francuzi ce sigurno odraditi Hrvate...
Sramota je poraz od 16 razlike pa ma ko da je igrao. Na kraju krajeva niko nije branio prvoj postavi da igra i sacuva obraz. Nisu se cuvali za polufinale...
A komentator prica o umoru, puno utakmica, itd. kao da niko nije odigrao 6 meceva osim CG... No, dvije stvari su dobre iz ovoga:
1. Stekli jedno veliko iskustvo
2. Vidjeli svoje slabosti
- selektor cista 0
- djukanovic i kapisoda nepotrebni
- potreban veci fond igraca (razmisliti o igracima Berana)
Prvenstvo je pokazalo da su Muratovic i Mrvaljevic odlicni, kao i golman, ali se sa tri igraca ne moze dobiti niko, a kamo li proci u polufinale.
No, repka ima potencijala...
Ta rezultatska poredjivanja su za djecicu... tacno se zna ko moze do kraja da ide!
Slovenija iako je dovela gore pomenute nista nije napravila, Rutenka im je bio 90% tima
eto kao sto rekoh prije slovenci nece dalje od 10.mjesta , tako je i bilo prema tome ... :monkey: :devil:
mozete li se tisnut u paksu jos malo kolegi iz DU ?
BTW Cestitke Hrvatima jer su juce bili bolji ... Norvezani s 4 poena iz grupe nisu prosli u 1/2 -> kakvi debili
ocekujem finale FRA-DEN , ekipe koje su najvise pokazale na ovom prv.
za hrvate to bi bilo 3. za redom ispadanje od fra hehehe a ni danci nisu bolji njihov vrh je bronza haha
bicemo jaki za koju godinu.. polako..
o.O
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks