ja sam zadovoljan![]()
uspjeh je vec postignut mada je moglo bolje da je bio neko drugi na klupi a ne bana kojeg niko ne sisa 2%,kapisodica koji je za cudo veliko nocas protiv hrvata dao koji go,djukanovic koji nije ni za individualne sportove a kamoli za timske i koga treba iskoristit za okupljanje ragbi tima.da je markovic vise igrao bilo bi bolje jer se momak dobro pokazao.treba pohvalit mrvaljevica,stojanovica i muratovica...ostale je trebalo obuc i ne poslat na klupu nego na tribine da vide kako druga postava smanjuje poraz koji oni nisu umjeli
ja sam zadovoljan![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Final??????
Originally Posted by Nk-001
Nije, nije.
18-i minut drugog poluvremena 26:21 za Sloveniju
15-ti minut ili 15 minuta do kraja?
Dali su 50 golova za 15 min?
trenutno je 49-i minut utakmice 28:22 za Slovence
A ludilo... Neka su ih slovenci malo takli.. Dakle, cak i da smo juce dobili SLO dzabe bi nam bilo...
ehhhhhhh
slovenci dobili norvezane.....
mora da je ovo slucajno bilo.....zar ne ???
slovenia-norway 33:29 final svaka cast
Last edited by Ujak; 23-01-08 at 21:19.
Sto se desava s Norvezanima? Danska gazi i dalje, razvalili i Poljsku, sa okruglo 10 razlike opet...![]()
Kako sad stvari stoje- sjutra direktni dueli za polufinale Danska-Slovenija i Norveska-Hrvatska.
Danska prakticno sigurna, bez ako ne izgubi vise od 7 razlike protiv SLO.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Najvece iznenadjenje do sada, Norvezane su mnogi proglasavali za jedne od najvecih favorita, eh a neki su kukali kako je to CG uspjela da izgubi 2 razlike od pis**** Slovenije
btw
Za ljubitelje(a) video linkova,
Hrvatska - Crna Gora
Link za parminutni snimak sa meca
za izjave igraca obe momcadi
bez vrijedjanja ubuduce!
Last edited by DIDI; 24-01-08 at 00:50.
1993-2020
Juce sam prvi put gledao reprezentaciju na tv posto nema prenosa na nasem satelitu a HRT je prenosio.
Odma se " istakao " hrvatski komentator svojim stavom da je nasa himna pateticna...
A o igri... iskreno se nadam da je nekim igracima ovo prvo i poslednje prvenstvo...
Samo sjutra da ne roknemo od ovih Poljaka,ali ne bi trebalo bar se nadam.....
Vidjet cemo sinko ko grijesi oko Slovenije
Juce su deklasirali (po igri) Norvesku, a ta Norveska je pobjedila Dansku koja je unakazila Hrvatsku i Poljsku...
Slovenija spada u krug ekipa koja moze da pobjedi svakoga, sve zavisi u kojem su "filmu", osciliraju mnogo, ali promjenjivo igraju i ostale ekipe (na ovom EP jedino Danci i Francuzi igraju stalno dobro), recimo Spanija izgubi od Madjara 7 razlike, pa Njemce ubije sa 8 komada, i dalje mislim da su Slovenci medju 7-8 najboljih, danas ako naprave novi podvig i pobjede Dance (mada ne vjerujem) na korak su do polufinala...
Sto ovo nema Stojanovica?
Da brane malo i drugi golmani, nije fora...
Dobro je ako je to...no rekoh da nije kakva svadja bila...licilo bi to na nas!
Ma ne, zadnja utakmica pa svima da se da sansa. Zato i gubimo ovako... :-|
Ajde, ljudi, dajte rezultat, nemam slike na tv... J...i ga ( shto bi reko Bana).![]()
19:13 Ht ...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks