Sta im bi u p. materinu!!!!
Trebalo je time-out puno ranije da traži... nemaju riješenje za odbranu Hrvata, a njima svaki go laganica iz kontre.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sta im bi u p. materinu!!!!
ja sam sasvim zadovoljan, za sad.....![]()
Eo gol.![]()
Mislio sam da imamo mnogo veće šanse...
Hrvatima čestitam na pobjedi.
Odlicno, krajnjin rezultat je 1:1
(CG dobila prvo poluvrijeme, Hrvatska drugo)
Dobro su igrali momci borili su se kolko su mogli...
Zao mi je za ovoliku razliku.Dobro smo se drzali. Cestitke Hrvatima, ali mogli smo ih vise namucit. Samo mi nije jasno zasto je opet izveo Muratovica i Mrvaljevica.
pokakiše se u nas za 30 minutaRezultat svakako nije ogledalo igre naših momaka, nerealno je visoko ovo završilo u korist Hrvata...
Nenormalno dobro prvo poluvrijeme, fenomenalna igra, šteta što smo baš ovoliko pali u nastavku...
Ubila nas je ona serija od 6:0 na početku nastavka, a onda je trener u presudnim momentima za meč ubacio rezerve i Đuku u napad... baš ima taj tajming...nego ajde sad...
Marković je pokazao koliko može da se očekuje od njega, kao i Milašević...
Draško Mrvaljević aka Za Dom Spreman![]()
Last edited by [kinetic]; 23-01-08 at 16:50.
A ja čestitam, unaprijed, na pobjedi i Poljacima a reprezentaciji Crne Gore veliki ,istorijski bod, protiv Rusa koji je reprezentaciju odveo u drugi krug.
Svaka čast, jer nije mala stvar za toliku zemlju, da bude medju 12 najboljih!
Libertas
Mozda jos uvijek bude i medju 11.![]()
A maxe...Onoga Popovica treba ubit, zivota mi!Ne mogu ebeno da vjerujem da se tolko trude, igraju predobro, stiignu na 2 razlike i onda naprave toliko glupih i bospotrebnih gresaka i prime 4 gola.Nevjerovatno mi je da nasa reprezentacija igra citavo prvenstvo sa 10 igraca.Nije ni cudo sto su Muratovic i Mrvaljevic umorni kad igraju non-stop.
Rezultat ne govori o igri nasih momaka, kojima cestitam na borbenosti, ali me nervira to sto se vidi da mogu i onda se dese ti kiksevi i ispada da su doooobro nadigrani, a sami smo svjedoci da nisu.
Jos jednom, svaka cast na borbenosti i igri.
Hrvatima neka je srecno!
Pa dobro ipak je ovo nase prvo prvenstvo. Momci su pokazali da imaju kvaliteta. Dostojno su predstavili svoju drzavu. Nema im se ni nacemu zamjeriti. Nadamo se da je ovo samo pocetak...![]()
Ma ljudi, sta vam je bre, oba ova meca trener je cuvao najbolje igrace za mec sa Poljskom, sjutra ce oni da pokazu sve kvalitete![]()
Dobro jes i lijepo sto smo na prvenstvu,i sto se stiglo dokle se stiglo,ali mi je krivo masu!
Nije mrzno kad te masu bolja ekipa ka Danci zgazi,jbg.
Kad se malo grijesi pa te nadigraju,kapa dolje,izgubis i nema se sto.
Ali da se ovoliko grijesi,promasuje,da se lopte gube,sto rece ovi Rvasanin,da coek isvijesti tacno!
Rusi,Slovenci,Norvezani mozda i evo nocas Hrvati....
Valjalo je iskoristit momenat i dobit ih.
Nema boga koji me moze ubijedit da se nisu mogli dobit u nekim drugacijim uslovima.
A zasto se grijesi,i koji su uslovi,o tome ne bih,da ne ojde prica pud ovoga Popovica opet![]()
Last edited by Sidewinder; 23-01-08 at 17:35.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ovi nashi su namuchili sve na prvenstvu. gleda sam svaku utakmicu
kad mi vodimo ovi se nashi useru ono kao fora kuku nama sad ce nas stic.
kad drugi imaju prednost nashi igraju ludilo i chim dodju na isti rezultat, gol ili dva prednosti za druge odma panemo u igri.
svaka chast shto cemo biti dvnaesti u evropi, ali mislim da je i to malo.
moglo se bolje, mnogo bolje protiv rusa slovenaca i nocas hrvata.
moje mishljenje, sharenkasto izdanje. nisam zadovoljan.
Svaka im cast, Djukanovic nije ni treba da ide na ovo EP , maxe samo me smori coek!
Toliko je bespotrebnih iskljucenja imao da je to strasno...Mnogo je spor, iako iskusan, ali je los generalno.On jes jak i sve ja to postujem, ali njegovo je vrijeme proslo.
Sto se nervirate ljudi, nemamo kvalitet za nesto vise, a ni kvantitet, (a i iskustvo). To sto su pravili greske, to se ocekivalo...
Treba bit zadovoljan ucinjenim moje misljenje. Bitno je sticat iskustvo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks