NIKŠIĆ I PLJEVLJA DOMAĆINI JUNIORSKIH KVALIFIKACIJA
Nikšić će ugostiti muške juniorske selekcije Crne Gore, Švedske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, koje će se, u okviru grupe 5, od 21. do 23. marta, boriti za jedno od prva dva mjesta koja vode na Evropsko prvenstvo u Rumuniji (25. jul - 3. avgust 2008. godine).
Pljevlja će biti domaćin juniorkama Crne Gore, Rusije, Holandije i Grčke, u okviru grupe 3. Sa ovog turnira, koji je, takođe, na programu od 21. do 23. marta, samo prvoplasirana reprezentacija će izboriti vizu za Svjetsko prvenstvo, koje se od 21. jula do 3. avgusta ove godine održava u Makedoniji.
Neka te ne čudi naslov. Indexovi novinari su poznati po svojim bombastičnim naslovima. U svakom slučaju bit će to zanimljiva utakmica a neka pobijedi bolji. Jučer su nas Danci isprašili ali mislim da svaka raprezentacija ima pravo na jedan kiks. Mi smo svoj ispucali baš jučer![]()
korektno. samo previse rijeci hvale za neke nase igrace, iskreno.
Liberty and justice ∀
Glavni problem u vasoj repki je izmorenost igraca. Metlicic i Lackovic su se tek oporavili od povrjede i nisu u nekoj formi, Dzomba ne igra, Kaleb star i cini mi se da je i on vuko povrjedu, Balic je rukometni doktor nauka ali ne moze sve sam a i on je povrijedjen koliko cujem igra pod injekcijama, Cervar ne koristi dovoljno Vukovica koji moze solidno zamijeniti Balica.
Uglavnom mislim da je Cervar stvarno los, jer se mora igrati timski, a ne cekati da extra pojedinci nesto iskombinuju na svoju ruku.Pa kad su jos ti extra pojedinci povrijedjeni nastaju problemi, koji se mogu prevazici samo timskom igrom.
Dobili ste vicesampione svijeta Poljake u prvom kolu kada su svi bili odmorni, ali kako prvenstvo odmice tesko je odrzati nivo fizicke spreme kod povrijedjenih igraca.
super je text a i naslov je ok.
shto mu fali, ka da nije istina.
ha ne sprdajte se
N bih volio da se obistini moja prognoza, ali mislim da ce Hrvati dobiti jedno 5-6 razlike...
Utakmica sa Slovenijom je pokazala da se sa 2 igraca i golmanom ne moze igrati EP. Ja i dalje tvrdim da je (po)najveci krivac selektor, a nepozivanje pojedinih igraca Berana i forsiranje istrosenog Djukanovica kao i demoralisanog Kapisode je mozda odluka ljudi iznad selektora.
Pita li se iko zasto su Nikcevica ignorisali pa je covjek otisao da igra za Srbiju...
Vjerovatno ima jos takvih primjera...
No, sto je tu je: Pohvale za Muratovica i Mrvaljevica kao i za golmana. Ostali ni blizu prosjeka...
ne, ja kazem da je jedina mana ovog teksta sto nas malo precjenjuje bojim se.
Liberty and justice ∀
Červar je postizao rezultate pa je zato još uvijek na klupi, ali on odlazi poslije ovog prvenstva. Nije mu bio problem postizati rezultate sa takvim igračima. Inače si u pravu. Metličić i Lacković su zbog ozlijeda daleko od prave forme, Balić igra pod blokadama, a i Džomba je ostao kući zbog ozlijede. Červar koristi Balića i tamo gdje ne bi trebao. Mislim da ga je protiv Slovenaca morao malo više odmarati.
No mi u Hrvatskoj nismo ni očekivali neke vrhunske rezultate. Priznajem da su pobjedom protiv Poljaka apetiti malo porasli ali i ovo dosad je vrhunski rezultat s obzirom na sve činjenice. Ne trebamo se zamarat plasmanom jer nam je učešće na svjetskom prvenstvu zagarantirano samim tim što smo domaćini. Eto, nadam se pobjedi protiv vas, a onda bi nas čak i nerješeno protiv Norvežana moglo odvest do polufinala, ali kako god bude i ovo dosad je odlično![]()
lektorisanje na pm
Last edited by DIDI; 23-01-08 at 15:05.
A sta si ti dejo, pop neki...?E nije ti odje bas mjesto za propagandu tih tvojih zabluda...
Komentator na HRT-u kaže da je crnogorska himna malo patetična, ali prava crnogorska :lolblue:
12:13
poluvrijeme
Last edited by Vukasin Micunovic; 23-01-08 at 15:52.
kako mu ga alen zavari, 13:12. nema za'ebancije![]()
Liberty and justice ∀
*****ti IN u ***. da bi bilo rtcg ili atlas bi svaki koji zivi u inostranstvo mogao da vidi. a ovako samo liveticker na ehf-euro.com. jedinu utakmicu si mogao jucer protiv slovence gledat, jer su slovenci na SLO 2 prenosili.
ovako nista od toga. parem vodimo =)
vala ako dobiju Hrvate ne trebaju vise nista radit naredne 4 godine :mrgreen:
Apsolutno ne podrzavam.
14:12
Za CG
I nastavlja se igra... Hrvati se izgleda naljutili...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks