Sharapova osvaja lagano![]()
Kakav početak Đokovića! 6:0 prvi set![]()
Drugi set malo teže, 6:3može li Novak u polufinale bez izgubljenog seta??
![]()
Nole oduva Ferera, bice ovo extra polufinala. Po meni ovaj francus Tsonga moze biti veliko iznenadjenje, ako bude dovoljno koncentrisan, nista nije sigurno Nadau. Sad cekamo Federer - Blake, oni dvojica uvijek igraju odicne meceve, bice interesantno
Gledala sam mec Ana Ivanovic - Viliams. Ana je i pored toga sto je u drugom setu gubila sa 3:0 bila nadmocna. Ko je gledao, sigurno je zapazio pri rezultatu 3:3 u durgom setu i na servis Venus, jedan predivan poen Ane Ivanovic. Forhandparalela. Cak je mama Venus Viliams bila odusevljena i aplaudirala. Gubila je drugi set sa 3:0 i dobila ga 6:4. Svaka cast za pokretljivost i kondiciju i naravno za kompletnu igru. Dobice ona i Hantukovu, moze to.
Nole je rabio Spanca. 6:0, 6:3, 7;5.
Srbija ima sjajne tenisere i ima se cime ponositi. Svaka im cast. Malo je bzv sto svakkao jedna srpkinja mora ispasti, tacnije ne mogu obje osvojiti turnir. Ja ne volim Sarapovu i vjrujem u Jeleninu pobjedu
Zenska polufinala:
Maria Sharapova (5) - Jelena Jankovic (3)
Ana Ivanovic (4) - Daniela Hantuchova (9)
Muska polufinala:
Wilfried Tsonga ( 38 ) - Rafael Nadal (2)
Djokovic (3) - Federer (1) / James Blake (12)
Mislim da ce u:
zenskom finalu igrati: Sarapova - Ivanovic
muskom finalu igrati: Djokovic - Nadal
Kutuzov, slazem se za zensko finale, ali mislim da ce u muskom igrati Federer - Tsonga![]()
I ja tako mislim. FedEx je psiholoski najstabilniji igrac. Mucenje protiv Tipsarevica ne mora da znaci nista.Krajem 2007 je bio u katastrofa formi pa je u finalu zadnjeg mastersa dobio Nalbandiana koji je bio u zivotnoj formi. Mada s druge strane i Novak mnogo lagano razbija ove nosioce, ali je psiholoski slab - kad pocne da gubi pocet ce da pravi grimase, zove masera, tapka lopticu 30 puta prije servisa...
Uze FedEx prvi Blejkov servis. 2-0 u prvom setu, odlican pocetak
Navijacki stavljam Djokovica, a i mislim da bi trebao konacno da prodje Federera...
Mislim da je Tsonga napravio maximum i da ne moze iznenaditi Nadala. Vjerujem da ce razlika u klasi uciniti svoje. 38.protiv 2-og. Sve je moguce, ali ne vjerujem da ce u tom mecu biti iznenadjenja...
Bravo za Anu i Noleta, idemo do kraja sampioni!
Nole bez izgubljenog seta do polufinala!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Veliki uspjeh za Srpski tenis, troje u polufinalu, cestitke...
dobi federer poslije dobrog otpora blejka.
7-5,7-6,6-4.
federer igra dosta lose tako da novak moze da ga dobije.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Federer je dobio 3-0 (7-5, 7-6, 6-4), ali se morao dobro oznojiti u prva dva seta... Jedva cekam da vidim mec Djokovic - Federer.
jelene jankovic igra nocas protiv sarapove u 03.30 posle ponoci! prenos na rts 2 i eurosport 1 !
Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks