Page 40 of 831 FirstFirst ... 303637383940414243445090140540 ... LastLast
Results 976 to 1,000 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Moze li mi ko zavrsit da mi dognaju vise to cudo od extra tv-a?
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amko View Post
    Zar opet ozivljava dilema da li se naplacuje premotavanje snimanje pauziranje itd? Danas mi neko rece da mu je neko iz telekoma javio da se to stvarno naplacuje, to mi je glupo, ali danas je sve moguce!?
    Ne naplacuje se, taj sto ti prica ili nije iz T-Coma ili te pali...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemojte ljudi ipak su oni dobri....nakon 2mjeseca kazu mi da vise nismo na listi cekanja!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

MRS! -_-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Default Pitanje

Da li je neko od korisnika EXTRA tV-a, prvenstveno mislim na korisnike sa LCD-m ili plazma televizorom, jer na standarnom CRT tv-u tesko bi ko i primjetio, da je slika nekad bolja nekad gora. Sinoc sam oko 3-4 gledeo neki film na HBO Comedy i slika je bila "extra" isto i jutros rano dok recimo sada ima poprilicno tzv "digitalnog suma". Ovo je vrlo izrezeno sa srpskim kanalima.Ima li to veze kakve sa opterecenoscu sistema i da li se sadrzaji reemituju uvjek sa istim bitrateom ili se to podesava u sgladu sa trenutnom situaciom ? Ovo sto trenutno dobijam nije ono sto ocekujem :mad:

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Nema veze sa opterecenosti sistema. Bitrate je uvijek isti (constant). Kanali iz Srbije se inace na prijemu emituju u mnogo manjem kvalitetu nego HBO, tako da Extra TV samo prenosi ono sto dobije na ulazu.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Da li je neko od korisnika EXTRA tV-a, prvenstveno mislim na korisnike sa LCD-m ili plazma televizorom, jer na standarnom CRT tv-u tesko bi ko i primjetio, da je slika nekad bolja nekad gora. Sinoc sam oko 3-4 gledeo neki film na HBO Comedy i slika je bila "extra" isto i jutros rano dok recimo sada ima poprilicno tzv "digitalnog suma". Ovo je vrlo izrezeno sa srpskim kanalima.Ima li to veze kakve sa opterecenoscu sistema i da li se sadrzaji reemituju uvjek sa istim bitrateom ili se to podesava u sgladu sa trenutnom situaciom ? Ovo sto trenutno dobijam nije ono sto ocekujem :mad:
    primijetio sam to i strasno me nervira ``zastajanje`` slike i zbog toga razmisljam da ga vratim, imam jos fore, smao se moram konsultovati sa ovima sto koriste bbm i total
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zastajanje slike dok je bilo tako, i moglo se nekako, u Rozajama cijeli dan ne radi extra tv, bar su mi tako rekli, verovatno je istina jer 3 pretplatnika oko mene nema ju signal,a donijeli su nam ugovore da podpisemo prilikom instalacije, sad cujem da se moze odkazati posle mjesec dana probe, ali ja sam vec potpisao i mozda je kasno za mene.
    Sinoc je bilo cesto kocenje slike svakih 5 minuta jedan minut je smrznut, zvao sam podrsku, prvo je bilo uradi reset set top boxa, onda iskljuci oboje modem i stb iz struje 5 minuta i na kraju kazu morate sacekat da se ukloni kvar!
    Za sada koristim stb od extra tv kao ukras u sobi stvarno je lijep!
    Razmisljam se da otkazem ako budem mogao jer ovo ne lici nicemu, placas a ne radi! Pozdrav svima!
    Last edited by amko; 22-01-08 at 21:48.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by amko View Post
    Zastajanje slike dok je bilo tako, i moglo se nekako, u Rozajama cijeli dan ne radi extra tv, bar su mi tako rekli, verovatno je istina jer 3 pretplatnika oko mene nema ju signal,a donijeli su nam ugovore da podpisemo prilikom instalacije, sad cujem da se moze odkazati posle mjesec dana probe, ali ja sam vec potpisao i mozda je kasno za mene.
    Sinoc je bilo cesto kocenje slike svakih 5 minuta jedan minut je smrznut, zvao sam podrsku, prvo je bilo uradi reset set top boxa, onda iskljuci oboje modem i stb iz struje 5 minuta i na kraju kazu morate sacekat da se ukloni kvar!
    Za sada koristim stb od extra tv kao ukras u sobi stvarno je lijep!
    Razmisljam se da otkazem ako budem mogao jer ovo ne lici nicemu, placas a ne radi! Pozdrav svima!
    Mozes ga otkazati, bez obzira sto si potpisao ugovor. Placas onih 12,5e instalacije i raskines ugovor
    To sto vam svima ne radi Extra, mislim da je isto sto je bilo i kod nas u HN prije dva dana. Prosirivanje optike

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Kako se proširuje optika?

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Kako se proširuje optika?
    Dodavanje DSLAM-a. Nijesam neki strucnjak, ali mislim da je to.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Ja sam mislio da se proširuju gaće, a da se optički kablovi dodaju.
    Ovo što ti pričaš mi zvuči kao dodavanje modula na centrali.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by high View Post
    Ja sam mislio da se proširuju gaće, a da se optički kablovi dodaju.
    Ovo što ti pričaš mi zvuči kao dodavanje modula na centrali.
    Znas ti dobro sto sam ja htjela reci nego ti milo peckat. Ali dzaba ti, neces me zbuniti
    Kada se nesto dodaje znaci da se prosiruje, i ne pravi se pametan bespotrebno .
    P.S. Ja sam se ionako uvjerila da si bistrica Ostalih odje i nema, samo mi pilici tako da nema potrebe
    Last edited by montenegrina; 22-01-08 at 22:20.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

oce li dodati jos koji kanal u ovoj standardnoj ponudi, zna li se?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam sto se masu ljudi zapalilo za ekstra tv,glavu dajem da se 90 posto njih odlucilo bas za nju zbog premotavanja,snimanja-a ne moz prebacit na komp,pauza i tih 'krasnih' dodataka...sve sto ima veze sa t-comom(taman komom),ne treba uzimat,kradu fiksne,kradu po netu- ovo sto su napravili sa dial-up ja ne znam ima li idje na svijet ako ima molim ve ispravite me,evo sad i ovo,uzmite bre total tv,vec vise od godinu dana ga imam,i nikakve zamjerke nemam,desi se da zakoci slika stvarno,ali jako rijetko,ako nestanu pojedini kanali obavijeste te 10 dana prije da ih nece bit zbog radova i da ce doc brzo,i tako i bude,ponuda kanala je odlicna,slika isto,ne znam ali ja bi ovo izbjegao u sirokom luku sto se kaze...no svako svoj izbor naraFno.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by JLEW View Post
    ja ne znam sto se masu ljudi zapalilo za ekstra tv,glavu dajem da se 90 posto njih odlucilo bas za nju zbog premotavanja,snimanja-a ne moz prebacit na komp,pauza i tih 'krasnih' dodataka...sve sto ima veze sa t-comom(taman komom),ne treba uzimat,kradu fiksne,kradu po netu- ovo sto su napravili sa dial-up ja ne znam ima li idje na svijet ako ima molim ve ispravite me,evo sad i ovo,uzmite bre total tv,vec vise od godinu dana ga imam,i nikakve zamjerke nemam,desi se da zakoci slika stvarno,ali jako rijetko,ako nestanu pojedini kanali obavijeste te 10 dana prije da ih nece bit zbog radova i da ce doc brzo,i tako i bude,ponuda kanala je odlicna,slika isto,ne znam ali ja bi ovo izbjegao u sirokom luku sto se kaze...no svako svoj izbor naraFno.
    Jeste, ja sam ga prvenstveno uzela radi snimanja. Radim, cesto me nema kuci i bas mi odgovara da snimim nesto i pogledam kad se vratim doma. Sto me briga sto ne mogu brebacit, ionako snimam da bi pogledala ako nesto nijesam stigla, radi drugoga mi ne treba. Pored toga nema nikakve antene sto mi isto odgovara..
    P.S. Polozila Extra test loseg vremena. Satelitske jutros nema, pomjerio se tanjir ali zato Extra
    radi kao sat . Mislim nema razloga da ne radi, ali isto sam malo razmisljala kako ce biti. Sad adio, odoh na posao ako me djavolji vjetar ne odnese.

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Kao sto sam i obecao da cu prvo vama da javim, krece HBO Digital. Potrudicemo se da ga brzo napunimo sa filmovima iz aktuelne HBO ponude za taj servis. HBO Digital je besplatan uz HBO paket, nalazi se u meniju Videoteka. Vise o HBO citajte na www.hbo.cg.yu i o Extra TV paketima na www.extratv-cg.com

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

a da ce se smilovat da dodu kod mene,zvali su me 30tog da me obavjeste da imaju tehnickih problema pa nisu mogli doc pa su rekli da dolaze 15tog januara jer od tad pocinju sa ugradnjom(valjda nisu radili za parznike) a evo ima sedmicu dana proslo ni da se jave . A ima sam ga narucio 2 mjeseca a lik 20m od mene ga narucio mjesec i po posle mene njemu vec ugradili...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Kao sto sam i obecao da cu prvo vama da javim, krece HBO Digital. Potrudicemo se da ga brzo napunimo sa filmovima iz aktuelne HBO ponude za taj servis. HBO Digital je besplatan uz HBO paket, nalazi se u meniju Videoteka. Vise o HBO citajte na www.hbo.cg.yu i o Extra TV paketima na www.extratv-cg.com
    Cus vi ce te ga napunit ili imate ili nemate pristup HBO digitalu ?Opet neka improvizacija? Vidim kako ste ga napunili, kao i ostatak videoteke. Ubih se nebi li nasao da potrosim ovih 5 filmova dzabe, a ne da nadjem naslov koji bih platio.
    Sto je sa srpskim kanalima, svaki steka na veliko. Samo mi nemoj reci mi samo prosledjujemo signal. Vasa je obaveza da obezbijedite kvalitetan signal do krajnjeg korisnika, mene ne interesuje sto vi niste u stanju da imate kvalitetan link sa Srbijom ili preuzimate preko total tv pa neumijete te satelitske antene na ovaj vjetar namjestit:mad:
    Last edited by Poseydon; 23-01-08 at 11:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo sam qpio neku tv karticu za kompjuter pa me zanima ako ima RCA Connector bih li ja mogao uvesti Extra TV na kompjuter i ako bih da li bih onda morao da placam duplu pretplatu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Sad sam probao HBO digital, i radi odlicno mada ima samo par serija i 1 film, ali je to tek pocetak, i ako mi zadnja 2 dana lose radi extraTV, (koci slika, blokira, reset itd.) nadam se da je to samo zbog toga sto je jos u povoju, treba malo vremena da se sve to uhoda.
    A kako cujem ni ostale kablovske u CG nisu bas bez problema, a Extra Tv je za sada najmladja u CG pa joj treba dati malo vremena, ako uspiju da ustabile rad i malo koriguju osnovni paket a cuo sam da ce to i biti. Nadam se jos nekom (srpskom i hrvatskom kanalu NOVA TV, RTL HR, FOX SR, Sport KLUB) onda ce biti ubjedljivo najaci u CG.
    Samo da mi ovo proradi bez mnogo kocenja i blokiranja ja cu biti zadovoljan!
    Pozdrav!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Jeste, ja sam ga prvenstveno uzela radi snimanja. Radim, cesto me nema kuci i bas mi odgovara da snimim nesto i pogledam kad se vratim doma. Sto me briga sto ne mogu brebacit, ionako snimam da bi pogledala ako nesto nijesam stigla, radi drugoga mi ne treba. Pored toga nema nikakve antene sto mi isto odgovara..
    P.S. Polozila Extra test loseg vremena. Satelitske jutros nema, pomjerio se tanjir ali zato Extra
    radi kao sat . Mislim nema razloga da ne radi, ali isto sam malo razmisljala kako ce biti. Sad adio, odoh na posao ako me djavolji vjetar ne odnese.
    svaka cast,svaka cast,komsinice Vera...
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

@Poseydon
    uziiiiiiivaj

@amko
    kontaktiraj tehnicku podrsku koja radi 00-24h (0800 80 000)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A i ti bi mogao da odmoris glas

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Upravo uzivam uz kanale na Extra TV

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sale daj zavrsi da i mene stigne taj extra tv vise, da uzivam i ja malo...
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Page 40 of 831 FirstFirst ... 303637383940414243445090140540 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)