Čitao sam sve tvoje komentare ovđe, no reko može i ovaj hr forum bit zanimljiv![]()
Samo neka misle šta hoće... mislim da nema motivisanije ekipe na prvenstvu, kad bi nam proradio bar još jedan igrač pa da ne bude očigledno ko će da šutira, mogli bi iznenaditi... možda...![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Čitao sam sve tvoje komentare ovđe, no reko može i ovaj hr forum bit zanimljiv![]()
Tanananana sup sup tis tisSto se foliras, covjece???
Mislim, svaka cast hrvatima, ali mislim...Ovaj put ga nece uzet definitivno...Respect za njih i igru (mislim Ivano Balic je l), ali ovaj put ne vjerujem u njihovu titulu!
Vjeruj, ne vjeruj u njihovu titulu, ja im je iskreno zelim.
Last edited by mishko_ajkula; 22-01-08 at 02:31.
Hrvati su i bez Džombe pokazali zube, ali ne vjerujem da mogu do titule... Opet, prevazišli su sopstvena očekivanja za sad, pobijedivši i Poljake, koje su (Hrvati) smatrali za prvog favorita za osvajanje zlata...
Pitanje je mogu li Hrvati da nastave sa ovako dobrim igrama, jer im se pola ekipe tek oporavilo od povrjeda, a Balic igra pod injekcijama.Ovo nije ni pola prvenstva, treba odigrat jos 5 utakmica.
Ja mislim da oni imaju racunicu da ako dobiju Dansku, da ce protiv nas i Norvezana odmarat najbolje igrace.
Izgubice rvati dobro ovizi put ! Dok cemo mi opet pokazat zube i u nasku grupu !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Vjerovatno, Hrvatska bi pobjedom nad Danskom bila skoro sigurna za polufinale, ne bi usli jedino ako CG dobije sve do kraja ili ako Poljaci dobiju Norvezane, a Hrvatska izgubi "masno" od NOR...
Na proslom SP Hrvatska je u prvom i drugom krugu deklasirala sve i kad su u posljednjem mecu drugog kruga igrali CRO - ESP, gubitnik je dobivao masu bolji zrijeb... ali Hrvatska nije htjela kalkulirati i pustiti mec, pobjedili su furije te u 1/4 isli na Francuze, ispali iz polufinala na kraju i zavrsili takmicenje sa skorom 9:1 (cetvrtoplasirana ekipa je imala skor 5:4)
Last edited by Vukasin Micunovic; 22-01-08 at 09:37.
Gledao sam komentare na norveskoj tv gdje pitaju ruse dali su ljuti na norvezane sto nijesu kao sutirali onih zadnjih 20 sekundi i tako to,covjek im odgovorio da oni nemaju sto biti ljuti na norvezane jer to nije norveski problem da rusi prodju u drugi krug vec da je ljut na svoje ruse sto su tako lose odigrali i nijesu uspjeli igrama zasluziti prolaz dalje itd...
Danas protiv Slovenije se moze igrati u svakom slucaju momci ce ostaviti srce na parketu u to niko od nas ne sumnje i bice lijepo gledati nasu reprezentaciju jos tri utakmice![]()
Sad sam chuo da je Rakcevicu umro stric...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Danas u 16:15 svi pred TV...![]()
Zna li neko koliko ide ekipa na olimpaijadu s evropskog prvenstva?
Za kvalifikacije za olimpijske igre potrebno je biti 10. na ovom EP... U prevodu , ako dobijemo Slovence danas gotova stvar
Hrvati nemaju sanse za titulu, od Norvezana gube 101% , dok odlucujuca im je danasnja s Dancima koji su po meni bolji.
Dzaba im i da prodju u 1/2, dolaze im superiorni Francuzi heheheheh koji su ih dobili u 1/2 EP06 i 1/4 SP07...
ali Karabatic je od tada joooos mnoooogo bolji :monkey::yipiiii:
jaka je slovenija evo godinama,zato sam i ocekivao poraz crne gore,samo je bilo pitanje sa koliko golova razlike![]()
ahahaha gresis sinko ... slovenci se raspadaju od eura 04 kad su osvojili kuci srebro, blamaza na proslom SP, a i na ovom vjerovatno... jer ce s timom koji su okupili za EP (vratili Pungartnika, Pajovica, a tu su i Zorman i Kavticnik) s zeljom da osvoje nesto bolje, nece dalje od 10.mjesta
BTW Nasi ocajno su igrali, utakmica mrtva do bola, crnjak... da su Alen i Drasko bili odmorni , dobili bi ih ladno...
CRO 6-13 DEN 25min
bye bye 1/2![]()
tesko je igratEP jos bez iskustva! Treba izdrzat ritam dvije tekme pa dan pauza i u lakse sportove! Za nas je bilo vazno kvalifikovat se za Norvesku i tu se hrabro predstavit to je i ispunjeno! Bilo bi dobro da se od sad pa na dalje ustalimo na velika takmicenja a prije ili kasnije medalja ce doc! Dobro je sto sad ovi mladji imaju sansi da steknu iskustvo s jednog velikog prvijenstva koje ce im valjat za buducnost! Steta sto ne mozemo bit medju 10 pa da se probamo kvalifikovat i na OI na koje ucestvuje 8 repki iz evrope( HRV i GER idu direktno kao olimpijski i svjetski sampioni i 6 pored njih)
Inace za EP medju rukometnim poznavaocima kazu da vazi za njjace svjetsko takmicenje.
U svakom slucaju Viva Vero Montenegro!!!!!!!!!!!!!
posto kliknuh edit umjesto quote...
Quote:
Originally Posted by Vukasin Micunovic![]()
Slovenija je godinama konstantno stalno tu negdje medju prvih 7-8 u Evropi...
ahahaha gresis sinko ... slovenci se raspadaju od eura 04 kad su osvojili kuci srebro, blamaza na proslom SP, a i na ovom vjerovatno... jer ce s timom koji su okupili za EP (vratili Pungartnika, Pajovica, a tu su i Zorman i Kavticnik) s zeljom da osvoje nesto bolje, nece dalje od 10.mjesta
BTW Nasi ocajno su igrali, utakmica mrtva do bola, crnjak... da su Alen i Drasko bili odmorni , dobili bi ih ladno...
CRO 6-13 DEN 25min
bye bye 1/2![]()
PS. 9-15 HT![]()
Gubi Hrvatska 20:11, 38mi minut
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks