ko Bi Se Ovome Nadao ,niko Od Ovih Igraca Nebi Imao Mjesta U Onu Takozvanu Zajednicku Reprezentaciju
Pa Ko Kaze Da Nismo Sporstka Nacija
ko Bi Se Ovome Nadao ,niko Od Ovih Igraca Nebi Imao Mjesta U Onu Takozvanu Zajednicku Reprezentaciju
Pa Ko Kaze Da Nismo Sporstka Nacija
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
Kambodza Ne Nerviraj Se,tuzni Su Ti Momci Veceras
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
Kakvih ljudi ima... najbolje da na prvom prvenstvu uzmemo medalju. Rdjavom k***u i dlaka smetaNemanja_Vidic
Ja ne vidim cime treba da se ponosimo !!! kakvo je ovo prvenstvo izgubis sve ides dalje xaaxxaxax !!! ali ok dako dobiju koga !!!
moze li zlato da se osvoji bez pobjede ????
Nije pucao jer mu je stastopojo poslao prsutPetar Mrvaljevic
Kad je sljedeca utakmica i s kim?
Sto onaj Norvezanin ne puca put gola?![]()
U principu se nikad ne sutira ako taj pogodak nema rezultatski znacaj za tvoju ekipu...
Npr. na poluvremenu su sutirali, jer bi im taj go mozda nesto znacio kasnije, ali na kraju utakmice se nikad ne sutira ako vodis vise od 1 ili gubis vise od 1...
Originally Posted by Nk-001
Ma pustite provokatora neka se nervira,mi smo u Norveskoj a tamo neki sjede doma i tamo im je mjesto![]()
Svaka cast nama i Norvezanima !!!
E tako se igra za reprezentaciju!!!Svaka cast!
Ocekujem klanje barem protiv Slovenaca,dajte video,niej valjda da ga nema???????
Ljudi, ako ne mozemo ic na medalju, mozemo li bar nekoga izbachit iz trke za istu?
Kad vec ne mozemo da dobijemo, onda da napravimo DAR-MAR!
"Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca!"
Fantastican uspjeh !!! Znam da glupo zvuci ali ubijedjen sam da mozemo protiv poljaka i slovenaca, poljaci igraju rukomet kakav nama odgovara imamo vremena da postavimo odbranu.
P.S. Ono sto bode oci jesu iskljucenja ,nemoguce je da sudije svaki duel na crti okarakerisu sedmercem i 3 minuta kaze. Mislim da je preostro ali dobro .
Jos jednom SVAKA CAST MOMCI!!!! Keling se cudio sto smo agresivni u adnjoj odbrani jer se vidjelo da nemaju namjeru da krenu na gol , mislim da je Roganovic to dogovorio :P hehe
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Nije pucao zato sto mu je Djukanovic rekao: OK, OK...! Mogao je vala reci Please don't shoot...! Malo mi je krivo sto smo izmolili Norvezane za ovaj prolaz, ali dobro...Nekako mi se cini da bi uz jos dva dobra igraca u napadu mogli ladno da se nosimo sa svim ovim vlikim reprezentacijama...
U svakom slucaju, bez preseravanja, SVAKA CAST!!! Nijesmo ni svjesni kakav smo uspjeh napravili...
Bravo momci tako se igra za Crnu Goru.
Nasa grupa je
1. Hrvatska 2 61:51 4
2. Norveska 2 54:48 4
3. Danska 2 58:51 2
4. Poljska 2 60:59 2
5. Slovenija 2 51:62 0
6. Crna Gora 2 46:59 0
Rukometna pravila nisu teska, ako ste nekad igrali rukomet ili ako ga kativno pratite vise godina... Nakon toga vam rukomet "udje u oko" i onda se vrlo lako primjete koraci, dupla, vodjenje pod faul, razni problemi sa prestupima i odrbanom iz golmanskog prostora...
Zasto smo dobili toliko iskljucenja?
Nisu fauli bili grubi nego su bili napravljeni iz golmanskog prostora, a igrac (pivot) je bio u situaciji da postigne gol... To je iskljucenje + sedmerac... Ako uradite odbranu iz golmanskog prostora, a igrac nije u gol poziciji (npr. okrenut je ledjima golu i pokusava da se okrene), onda je to deveterac + iskljucenje...
Namjerni faul, kao sto je onaj nad Mrvaljevicem je direktni crveni karton (2min iskljucenje + igrac mora u publiku (i to u 7-mi red) )...
Grubi faul je 2 min, a sedmerci se samo sviraju ako je igrac maltene sam na golmana (nema niko iz odbrane ispred njega)...
Je li preksjutra utakmica Montenegro-Croatia?
"Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca!"
Bravo, momci. Sjajan uspjeh. Velicanstveni Muratovic - sjajna odbrana sa igracem manje - sjajno. Svaka cast i Norvezanima na korektnosti, posteni skandinavciSvaka cast publici na navijanju. Bravo momci i bye bye Rusi
![]()
E da... Sofro je PRIUCENI sportski novinar za rukomet... Ono je katastrofa... Uzasno smeta to sto komentator ne moze da shvati sto sudija svira kada mu kamera snimi ruke.. Pa sudija svira korake, a on vice TEHNICKA... Pred kraj utakmice svira probijanje, on vristi KORACI... Uzas totalni!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks