A kako ne, pa da nas poslije rezultata ka` što su danas bili prozivate da vam vraćemo parejuče sam i ufatio par fixeva, ali danas...fix dana bi mi bila Valensija, a odma iza Liverpul
![]()
tricky bi možda malo izvuka` situaciju sa Atletiko Madridom, ali mislim da bi se i on zakleo na nesrećnog Kumana i njegove nesrećne pulene da će da dobiju...Definitivno ih treba u širokom luku zaobilazit!
O jebe* ti hokej
Pihhhhhhhh
Budućnost
Aston villa 1
West hem 1
Monaco 1
Valjadolid 1
Liverpul 2
Za 220e, bem ti liverpul mrzni...
#fakenews
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Hereford 1
Bolton 3-4
Fenerbahche 3+
Olimpijakos 1 dje ga nodjoh
A.Madrid 1
Milan 1
Parma 3+
Psg 1
za 180 e (a dzabe kad srece nemam)
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Evo ubodoh ja i na tenis nesto
Spadea - Gremelmajer 1 1.35
Ferer - Del Potro 1 1.15
Monako - Delic 1 1.22
Blejk - Rasel 1 1.07
Hjuit - Istomin 1 1.03
Ferero - Dzons 1 1.05
Hantukova - Kornet 1 1.07
Chakvetaze - Klejbanova 1 1.05
Petrova - Kremer 1 1.05
Srebotnjik - Radionova 1 1.1
Uplata: 25e Dobitak: 88.9 hehehehe Deset parova i kvota 2.84 +25% bouns![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
celzi 2
arsenal 2
totenhem 1
fiorentina 1
sevilja 2
PSZ 2
MANCESTER SITI 1
Sve ti je to super, samo ti se bojim PSG-a...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
evo konacno da me prodje maler,nisam mog'o dobit nista trika nema,sve na jednu...
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
Evo vam tiket
Palermo 1
Inter 1
Saragosa 1
Udineze 2-3
Ja dobih juce na Mancester 2, Arsenal 2, Totenhem 1 i Bresa 1 sa 25 za 125e, ali danas je lose krenulo... Napoli i Palermo najdivlje ekipeDako se cupne sto na ove Spance
Ja uplatih juče Šofrov tip dana levante-majorka 2, ode mojih 10 eura. Samo sebe treba slušat i da euro za poruku, sad ni na račun ni u džep.:mad:
Last edited by dewas; 21-01-08 at 18:03.
jeli ko igrao ove ove kupove iz italije? zna li im ko sastave? ja san novi ovdje, ali stari kladionicar![]()
dovijeka Frajla...
Ne treba igrat' kup Italije nikako... To sve ludo...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
jeste ali ovi "manji" timovi ga igraju za kup uefa...ako imaju snage za to...evo udine vec vodi, oni ce 100% razbiti cataniu...medjutim svi smo svjedoci da inter godinama osvaja kup italije......samo sto im je juve vec sad dosao.... nadam se da ce juve dobro proci danas.....
dovijeka Frajla...
Odigrah Obalu iz X-1 i Nigeriju iz 1-1 pa sta bude!
Mislim da je Mali X2 protiv Nigerije fina kvota (1.60) ...
Obala Slonovače 1-1 (1.65) ...
Kako pukoh, u 40 min pade gol![]()
da je neko imao malo više para pa da me posluša za ono gore...![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks