zaHebavajte se vi to ce da se gleda samo tako, zajedno sa DM SAT-om.
ima li golija FOLKerica?![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
zaHebavajte se vi to ce da se gleda samo tako, zajedno sa DM SAT-om.
predlog za bbm- posto vidim da ste promjenili test 1 kanal u svet plus, mozete onda stalno testne kanale da mijenjate i stavljate druge televizije da bi smo mi odabrali onu najbolju televiziju. po meni bolji je svet plus od dm sata!
znam, zato to i kazem!Zato su i test kanali straus.....
Obecao sam jedan post. Posto je Kablegirl rekla da i top menadzment BBM-a cita poruke, ovaj post je uglavnom njima namjenjen.
Uvjek sam se pitao zasto nase firme ili pojedinci ne krenu u realizaciju nekih ideja. Nadam se da ce makar ljudi iz BBM-a razmotriti jednu zanimljivu ideju.
Nisam se bavio analizom rezultata BBM niti raspolazem nekim podacima, ali pretpostavljam da BBM moze doci do cifre od 30 000 - 40 000 domacinstava koja su njihovi pretplatnici. Tesko je ocekivati neke vece cifre sto se tice korisnika jer ste kao kablovski operater orjentisani na malo trziste kao sto je Crna Gora. Ali se i to moze promjeniti.
Radi se o sledecem - u pitanju je pokretanje pay-tv paketa koji ide preko satelita. Nesto slicno je uradio kablovski operater SBB iz Srbije koji je pokrenuo(nisam 100 % siguran dali su oni) Total Tv paket.
Mozda ce neko reci pa to je rizicno pokrenuti, imamo konkurenciju kao sto su Total Tv ili Digi Tv. Pa svaki posao ima jedan nivo rizika, ali kvalitetnom ponudom taj rizik mozes svesti na minimum.
Po meni Total Tv i Digi Tv - imaju dosta slabosti i nedostataka( znam njihove slabosti - ali to necu govoritiovdje), tako da su oni najmanji problem. Malo sam istrazivao i trziste ex-yu prostora kao i trzista nekih evropskih zemalja - I know what people want.
Da neduzim dalje sa postom - znam kakvu ponudu treba napraviti, znam jos neke vazne korake koje treba uraditi kako bi se postigao uspjeh na ovom polju.( sa tim koracima konkurencije jednostavno nema - jer bi bili svjetlosnu godinu ispred njih).
Sto se tice domaceg trzista tada Extra Tv i ostali kablovski operateri bili bi ..... :ass:
Po nekim mojim procjenama realno bi bilo ocekivati oko 150 000 pretplatnika na taj paket - jer osim pretplatnika kojih bi bilo kako sa domaceg trzista bilo bi dosta njih iz ex-yu drzava, dijaspore - i jos nekih drugih evropskih drzava.
Dobro razmislite o ovoj ideji - nemojte se plasiti konkurencije, imamo i znanja i volju i energiju da to sprovedemo i ostvarimo - i svi skupa uzivamo u uspjehu.
P.S ako budete htjeli da razgovaramo i razmotrimo ovu ideju, znate kako me mozete pronaci.![]()
mozda sam nesto propustio ali imam jedno pitanje. sta se desava ako kupim bbm a oni poslije mjesec dana zamjene neki kanal koji mene zanima i radi kojeg sam uveo servis sa nekim drugim, recimo atraktivnijim. da li mi se vracaju pare?
nema
nesta , mislim da bbm vec to zna. prate oni desavanja ostalih operatera u okruzenju i time se rukovode. inace ne bi bili prvi u crnoj gori!
jel to glas TOP MENADZMENTA ili... :joint:
Imam jedan predlog . Posto intv prenosi samo jedan mec dnevno rukometa, da li je moguce da se na mjesto bbm testnog kanala ubaci DSF koji prenosi 2-3 tekme. Znam da sam ja bio protiov uvodjenja dsf prije ali sad bi dobro bilo samo dok traje prvijenstvo![]()
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Sportskih kanala je najvise,preko 10,mislim da trazite previse.Sta ce vam DSF kad imate najvecu sportsku ponudu na nasim prostorima?Ili se pretplatite onda na neku inostranu,jer BBM-ova je i previse dobra i sasvim dovoljna,svaki novi sportski kanal bio bi suvisan
a koja je to muka s koljenima? ni ja ne mogu nikuT s koljena, mislim, od koljena :joint:
dobro si mi napomenuo za dsf, srecom imam ga na zemaljsku! sportskih kanala ima dosta jedino samo da se filmski kanal tv 1000 zamjeni sa film + .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks