View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 73 of 353 FirstFirst ... 236369707172737475767783123173 ... LastLast
Results 1,801 to 1,825 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kutuzov View Post
    Ako izgubi od Makabija i Litvos-a ne moze dvije pobjede imati nikako. U slucaju samo jedne pobjede mogu se lagano oprostiti od Evrope. Ja se nadam da ce Partizan smoci snage da veceras zavrsi posao u Rimu...
    KO se busao da ce na fajnal-for? Znas li da su neki "strucnjaci" Partizanu predvidjali skor 2-12 posle izvlacenja grupa za ovogodisnji ciklus EL...
    Objektivno: Partizan je upao u najtezu grupu. Mnogo bolje su prosle i Cibona i Olimpija...
    Subjektivno: Pobjedjujemo veceras u Rimu...
    Ajmo, ajde...
    Podrazumijevalo se da Cibona dobija ili Makabija ili Litvosa a uz Lemana da ima dvije pobjede. Ali da je upao u najtezu grupu je cista glupost! Pogledaj Ciboni i Olimpiji grupe, mogu se samo shestoj poziciji nadati. Sto se cisto prolaza tice Partizan je upao u najlaksu grupu. Npr u grupi Olimpije petoplasirani ima 7 pobjeda, a u grupi Cibone petoplasirani ima 6 pobjeda, u grupi Partizana 4 pobjede ima petoplasirani!!! U grupama A i B prije pocetka takmicenja znalo se po pet ekipa koje idu u top16.
    Svak kaze nasha je grupa najjaca,nista cudno,ali objektivno je onako kako sam ja rekao!
    A sad subjektivno: Partizan gubi veceras; Objektivno: sudije ce bit uz Lotomatiku tako da Partizan opet gubi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Podrazumijevalo se da Cibona dobija ili Makabija ili Litvosa a uz Lemana da ima dvije pobjede. Ali da je upao u najtezu grupu je cista glupost! Pogledaj Ciboni i Olimpiji grupe, mogu se samo shestoj poziciji nadati. Sto se cisto prolaza tice Partizan je upao u najlaksu grupu. Npr u grupi Olimpije petoplasirani ima 7 pobjeda, a u grupi Cibone petoplasirani ima 6 pobjeda, u grupi Partizana 4 pobjede ima petoplasirani!!! U grupama A i B prije pocetka takmicenja znalo se po pet ekipa koje idu u top16.
    Svak kaze nasha je grupa najjaca,nista cudno,ali objektivno je onako kako sam ja rekao!
    A sad subjektivno: Partizan gubi veceras; Objektivno: sudije ce bit uz Lotomatiku tako da Partizan opet gubi.
    Kako mozes reci da je glupost... Pratis li ti kosarku uopste?
    Panatinaikos- Aktuelni prvak Evrope
    Barcelona - Aktuelni prvak Spanije
    Fenerbahce - Aktuelni prvak Turske
    Roan - Aktuelni prvak Francuske
    Bamberg - Aktuelni prvak Njemacke
    Partizan - Aktuelni prvak Srbije i Jadranske lige
    Njemacka liga vaistinu nije za respekt. Sto jes-jes... Ali Real je zato odlican tim. Uz rame aktuelnom sampionu Spanije
    I ti kazes da je ovo glupost...
    To za sudije necu da komentarisem. Gadno smo se oparili par puta u Evropi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Како је и најављено, млади играч скопског Работничког Кометал, Иван Тричковски (у априлу пуни 21 годину), потписао је троипогодишњи уговор са Црвеном звездом. Након обављених медицинских прегледа Тричковски ће се придружити будућим саиграчима у Италији и ставити на располагање тренеру Јанковићу.

Тричковски је убедљиво освојио титулу најбољег играча македонског првенства, а током јесени је из младе репрезентације пребачен у А тим. Игра на месту нападача, а у Работничком Кометал и младој репрезентацији носио је дрес са бројем 11.

"Тричковски је играч који има потенцијал, млад је и издигао се изнад средине у којој је до сада играо. Ушао је и у "А" селекцију Македоније, предстоји му тежак рад, мораће да се докаже и избори за место", прокоментариоса је прво појачање тренер Црвене звезде Александар Јанковић.

Тричковски није крио срећу због доласка на "Маракану":

"Као и већина Македонаца и ја од малих ногу навијам за Црвену звезду. Ту љубав ми је усадио отац, који је велики звездаш", изјавио је нови шпиц Звезде који је био на мети и белгијског Сент Трудена и Андерлехта.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako mozes reci da je glupost... Pratis li ti kosarku uopste?
    Panatinaikos- Aktuelni prvak Evrope
    Barcelona - Aktuelni prvak Spanije
    Fenerbahce - Aktuelni prvak Turske
    Roan - Aktuelni prvak Francuske
    Bamberg - Aktuelni prvak Njemacke
    Partizan - Aktuelni prvak Srbije i Jadranske lige
    Njemacka liga vaistinu nije za respekt. Sto jes-jes... Ali Real je zato odlican tim. Uz rame aktuelnom sampionu Spanije
    I ti kazes da je ovo glupost...
    To za sudije necu da komentarisem. Gadno smo se oparili par puta u Evropi...

Reko sam sto se tice cisto prolaza u top16 Partizan je najbolje prosao od ekipa iz ex-yu! Ne mozes ocekivati da ce Partizan bit ni ispred: Panatinaikosa,Barselone,Reala ni ispred CSKA,Olimpijakosa,TauKeramike, tako da to sto je Partizan u grupi sa aktuelinim prvakom Spanije, aktuelinim prvakom Evrope.. nista ne znaci! Naravno, sa stanovista prolaza. Da je Partizan mjesto Cibone u grupiB isto bi se borio za 6. mjesto. Ne bi mogao bit ispred Arisa ili Efesa! Da je kojim slucajem u grupi Olimpije,grupaA, opet bi se borio za 6.mjesto- ne bi mogao bit ispred Montepaskija ili Zalgirisa, mislim to je jasno! Ovako, ispred Lotomatike se moze, a moglo se i ispred Fenerbahcea. Mada, vidis i ovako ce najvjerovatnije bit shesti. Sad ti mozes da kazes-trebali smo dobit Fenera kuci bilo bi drugacije, ALI niste trebali dobit Barsu kuci...itd..

Tako,ubuduce kad uporedjujes jacinu grupa, a posmatras to sa stanovista prolaza, izbaci cetiri najjaca tima kojima je prolaz zagarantovan, a ostatak uporedjuj, logika je jasna!!!
    Last edited by mishko_ajkula; 16-01-08 at 15:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali Olimpijakosa, Montepaskija, Arisa, Olimpijakosa, Makabija, Zalgirisa je lakse dobiti nego Reala ili Barcelonu...
    S tobom se ne vrijedi raspravljati jer imas subjektivno misljenje koje smatras objektivnim. Partizan jeste u najtezoj grupi po procjeni ljudi koji se bave kosarkom. A aostatak sezone u Euroleague ce to i potvrditi. Zivi bili pa vidjeli...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bice im nocas tesko da dodju do pobjede... ali , volio bih da smognu snage... mada.. bice tesko...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali Olimpijakosa, Montepaskija, Arisa, Olimpijakosa, Makabija, Zalgirisa je lakse dobiti nego Reala ili Barcelonu...
    S tobom se ne vrijedi raspravljati jer imas subjektivno misljenje koje smatras objektivnim. Partizan jeste u najtezoj grupi po procjeni ljudi koji se bave kosarkom. A aostatak sezone u Euroleague ce to i potvrditi. Zivi bili pa vidjeli...

Ljudi koji se razumiju u kosarku ne obracaju paznju na autsajdere tipa Partizan kad procijenjuju najtezu grupu, Panatinaikos,Barsa i Real su dovoljni da bi se neka grupa proglasila najtezom. Ali, za jednog autsajdera teze je proci grupu A i B nego grupu C. Kazes da je lakse dobiti Olimpijakosa, Montepaskija, Arisa, Olimpijakosa, Makabija, Zalgirisa nego Reala ili Barcelonu..jeste,ali kako za Partizan tako i za druge. Svima slabijim ekipama u grupi je lakse dobit njih, razumijes??Ali jedno je sigurno: oni ce bit na prvim pozicijama,dakle,ispred Partizana,Cibone,Olimpije tako da to nista ne znaci! Dakle, bolje je izvuci tri uzasno jake ekipe i druge osrednje jer tako su sanse za autsajdere za prolaz mnogo vece. Ovdje nema niceg subjektivnog..

Dakle, zakljucak: Kako je ekipama sa ex-yu cilj prolaz u top16 bez vecih ambicija u istom, znaci ne mogu bit prvi,drugi ili treci u grupi, bolje im je da su u grupi sa tri ekstra tima! Sto ce reci da: gore su prosli Olimpija i Cibona nego Partizan, uostalom oko toga je i pocela rasprava!
    Last edited by mishko_ajkula; 16-01-08 at 17:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu se vise raspravljati, a bio bi i ispred Arisa i Zalgirisa. Iz tvoje price je evidentno samo jedno: Da ne volis Partizan i da uzivas u njegovom porazu i time lijecis neke komplekse zaradjene u utakmicama ekipe za koju navijas sa Partizanom...

Novi poraz Partizana. Tijesan, ali poraz...
    Uz malo srece i iskustva imali bi jos min. 2 pobjede u ovoj sezoni, a ovako... Ma idemo dalje... Uu TOP16...

Košarkaši Partizana poraženi su u Rimu od Lotomatike 88:87, u 12. kolu Evrolige. Meč je igran 45 minuta, pošto je posle regularnih 40 bilo nerešeno – 80:80. „Crno-beli“ su tako propustili priliku da pobede direktnog rivala u duelu za poziciju pet u grupi, koja garantuje Top 16 fazu. Partizan još uvek nije izgubio sve šanse za plasman u dalje takmičenje, i u preostala dva kola predstoji mu velika borba za taj cilj.
    Novica Veličković bio je najbolji u Partizanu sa 22 poena i 9 skokova. Peković je ubacio 17, Kecman 15, a Palasio 13 poena. Kod domaćina, Roko Ukić postigao je 23, Erazem Lorbek 22, a Rej Alan 21 poen.

Partizan sada u grupi C ima skor od četiri pobede i osam poraza, a u narednom kolu dočekuje nemački Bamberg u Pioniru.

Utakmica je počela duelom Roka Ukića sa jedne, i Novice Veličkovića sa druge strane. Veličković je postigao prvih osam poena za svoj tim, a posle njegove asistencije Pekoviću i trojke u sledećem napadu Partizan je imao plus pet (14:9).

U nastavku prve deonice Roma se vratila u igru, pošto se Ukiću pridružio i raspoloženi Alan. Trojkom Božića u poslednjim trenucima Partizan je ipak vodio na prvom dvominutnom odmoru (25:22). Veličković je u prvih 10 minuta ubacio čak 13 poena (tri trojke), ali su mu na drugoj strani parirali Ukić sa 9 i Alan sa 8 poena.

Ipak početkom druge deonice Vujošević izvodi Veličkovića, a Roma to koristi i serijom 7-0 dolazi do 29:25. Partizan na startu druge četvrtine nije postigao koš čak četiri minuta. „Crno-beli“ su u nastavku uspeli da održe egal, pre svega zbog odličnog šuta za tri (5-8 u prvom poluvremenu), pa je na poluvremenu bilo 40:36 za domaćina.

Drugo poluvreme Partizan počinje jako loše. „Crno-beli“ su Romi dozvolili puno ofanzivnih skokova, pa je domaćin došao do, za ovakav meč, visokih 50:39. Gosti ipak uzvraćaju serijom 6-0 (50:45), ali Roma ponovo posle trojke Roka Ukića dolazi do dvocifrene prednosti – 59:47.
    Ekipa Duška Vujoševića ni tada nije paničila, i u 29. minutu bilo je 63:58 (kraj treće deonice 65:58).

U poslednjih deset minuta „crno-beli“ su, malo po malo, sustizali prednost domaćina, i u poslednjih pet minuta ušlo se sa samo dva poena prednosti za Romu (72:70). Domaćin tada serijom 4-0 dolazi do šest poena prednosti na tri minuta pre kraja, i tada s činilo da je pobednik rešen. Ipak, u gostujućem taboru probudio se Milt Palasio koji je sa sedam vezanih poena doveo svoj tim na samo poen deficita (79:78), 20 sekundi pre kraja. Roko Ukić je promašio jedno slobodno bacanje, a Kecmanu ruka na drugoj strani nije zadrhtala, i ušlo se u produžetak.

„Crno-beli“ bolje počinju dodatnih pet minuta, dolaze do četiri poena prednosti (87:83), ali Rimljane u meč vraća trojka Lorbeka. Usledilo je nekoliko loših napada na obe strane, a Roko Ukić je na 33 sekunde pre kraja uz dosta sreće poentirao pored Pekovića za 88:87.

Usledio je napad u kojem je Partizan imao čak tri pokušaja za pobedonosni koš. Tepić je u prvom pokušaju bio u najboljoj situaciji, ali mu se pri polaganju skratila ruka. Lotu je uhvatio Peković koji je izblokiran, a posle trećeg napada Tepić je, ovoga puta iz teže pozicijie, ponovo promašio polaganje, i Roma je slavila.

Lotomatika: Đaketi, Fućka, Tonoli 3, Drejer, Lorbek 22, Rej 21, De la Fuente 9, Ukić 23, Gabini, Banjoli, Hovkins 10.
    Partizan: Palasio 13, Tepić 10, Kecman 15, Borovnjak, Tripković 4, Veličković 22, Peković 17, Vitkovac, Đurković, Božić 6, Milošević, Vraneš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ne volim Partizan i da uzivam u njegovim porazima si u pravu. Ja navijam za Real tako da prica o kompleksima ne pije vodu.

I brate..ovi referati, ne znam cita li ti ko ovo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledaj naziv teme pa ces skontati da si mozda i zalutao ovdje... To sto kases navijam za Real su upravo kompleksi. Da si mi rekao navijam za Buduccnost, Zvezdu ili sl. postovao bih, a ovako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam pricao o sansama da Partizan(inace srpski klub) prodje u top16, dakle nisam zalutao ovdje, a onda si ti poceo da pises nebuloze na koje sam ja morao da odgovorim da bi neupuceniji(mnogo neupuceniji) znali sto je istina i kako stoje stvari.
    Reko sam ti da navijam za Real posto si me prozivao da je Partizan urnisao ekipu za koju navijam, pa da ti dokazem da nisi u pravu. Volim Real, isto kao ti Partizan, i dje ti tu vidis komplekse?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Prvo: Ja Srbin i drzavljanin Srbije, a ti nisi Spanac niti drzavljanin Spanije. Pa to sto ti pricas je cisto pomodarstvo navijanja za Real. Ako ljudi iz ex YU navijaju za klubove iz drugih repuplika je sasvim normalno, ali pricati o navijanju za KK Real je iluzorno. U najmanju ruku...
    Drugo: Ti nisi navijac vec simpatizer. Jesi li kad svoj "voljeni" klub gledao uzivo? Isao na utakmicu? ili sl? Ne misli u Spaniju, ali on je bio i u Beogradu. Koliko ti uposte znas o Realu, istoriji, tradiciji i ostalo...
    Ma daj...
    Sta si ti objasnio neupucenima u prethodnim postovima?
    Necu da vise odlazim od teme...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je Izrael sa 34:31 (15:17), u trećem kolu pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2009. godine. Meč je igran u Ranaji pred punim tribinama. Naša reprezentacija poslednju utakmicu u grupi protiv Izraela igra u subotu u sportskom centru „Voždovac“, a dve pobede protiv Farana i trijumf protiv Izraela praktično su obezbedili prvo mesto u grupi našem timu.
    U baražu, u drugom šeširu, protivnik će nam biti ekipa koja zauzme od 3. do 16. mesta na prvenstvu Evrope u Norveškoj koje počinje u četvrtak.

e ovdje bi vec mogla crna gora da ispadne selekciji srbije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

lud je kao struja ali dobro bi dosao zvezdi:

Kakav je, realno, kvalitet poljske košarke?

"Još nisu na visokom niovu, ali par vodećih klubova poslednjih godina ima odlične budžete, pa velika imena evropske košarke dolaze ovde da igraju. Znate kakve dvorane grade za Evropsko prvenstvo 2009? Bruka! Toliko ulažu da tvrdim da će za pet do deset godina biti treća liga u Evropi, posle Španije i Rusije".

Kad ćemo da vas vidimo u Beogradu?

"Teško pre juna, mada bih mnogo voleo da dodjem ranije i gledam neku Zvezdinu utakmicu u Pioniru. Želim im da uzmu titulu, a ja da navijam iz partera ili sa tribine. Gledam Zvezdine utakmice preko 'Total TV' i ponavljam sam sebi: Alo, čoveče, pa gde je bio ovaj Omar Kuk prošle sezone?! Da smo imali njega, ’ladno bismo bili šampioni, sto posto. Takav nam je falio... A kad sam mu ranije, na početku sezone, gledao statistiku preko interneta, pa vidim da stalno ima po 11 asistencija, sedam ukradenih lopti i ostalo, pitao sam se šta je to, da nije neka greška... Nema veze da li Zvezda igra protiv Dinama, Cibone, Fortituda ili Širokog, Kuk stalno ima iste brojke. Pa gde si, zemljače, bio prošle sezone..."

Kakvi su navijači Poljaci?

"U odnosu na naše, prilično smešni. Na naše utakmice dolaze mirni i kulturni ljudi sa decom. Zabavljaju se, aplaudiraju čak i protivniku kad uradi nešto dobro. Vole me, naučili su i da skandiraju 'Milan Gurovič', ali nije to to... Ko zna koliko sam puta otišao na sajt Delija i pogledao onu sliku sa severa protiv Rendžersa. I svaki put sam se ponovo naježio. Taj osećaj nema cenu! Zato i sanjam dan kad ću da se vratim u Crvenu zvezdu. Da završim još ovaj ugovor do kraja, pa dolazim na Kališ. Hoću da budem sportski direktor ili tako nešto. Ostao sam zvezdašima dužan titulu kao igrač, pa moram da je uzmem makar u odelu i cipelama!".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo fantastične vijesti za sve ,,grobare"!!!!!!!
    Le Man- Cibona 100-87!!!!!!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Evo fantastične vijesti za sve ,,grobare"!!!!!!!
    Le Man- Cibona 100-87!!!!!!!
    polakosacekajmo sjutrasnju utakmicu partizana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ujak View Post
    polakosacekajmo sjutrasnju utakmicu partizana
    Ako ne dobijemo Bamberg onda neka sve ide u Honduras!!!!!!!
    Ipak na kraju da i Partizana posluži sreća odnosno tudji loši rezultati.
    Još da se pojačaju u drugom krugu...Ali ,ajde da prvi ugrabim:
    Sve čestitke Partizanu na plasmanu u dalje takmičenje!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Barselona-Lotomatika 75:77
    Partizan sjutra sa pobjedom ide kao najbolji sestoplasirani, ne moze ocekivati da ih Fener pusti jer gubi cetvrtu poziciju.
    ALI, Partizan je uvjek znao da nadje put do ispadanja, kao 2002/2003 protiv Ostendea, da li ce opet..?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Barselona-Lotomatika 75:77
    Partizan sjutra sa pobjedom ide kao najbolji sestoplasirani, ne moze ocekivati da ih Fener pusti jer gubi cetvrtu poziciju.
    ALI, Partizan je uvjek znao da nadje put do ispadanja, kao 2002/2003 protiv Ostendea, da li ce opet..?
    Partizan - Bamberg 85:37
    (14:10, 28:8, 21:10, 22:9)
    ovog puta nije bilo dileme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta radi bamberg,sto je ovo ljudi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ipak je ovo srpski topic,pisite odje malo o djokovicu,odje smo nasi.Nego uprkos velikom uspjehu,juce se desila jedna tuzna vijest za sve navijace srpske reprezentacije,Vojvoda je postao Spanac,i vjerovatno ce u hrvatskoj braniti za njih.Nego zna li neko ko su ovi cesi u rukometu,mozemo li njima ista,ko su glavni igraci,dje igraju,i kako ste zadovoljni sa igracima koji igraju za srbiju u rukometu,i znate li neke koji nijesu pozvani,a mogli bi da pomognu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko se sjecam prije 2 godine srbiju je tada isto u zrijebu izbacila ceska!svetsko prvenstvo u njemackojmedjutim mislim da cemo mi ove godine njih izbaciti,prva se igra kod njih a drugu igramo kuci!
    mislim da cemo lagano proci

sad su igrali evropsko prvenstvo i ispali su u prvom krugu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pratim utakmicu Real-Viljareal i u poluvremenu , u pitanju je In televizija, ne mogu da vjerujem!
    Šofro daje reakcije hrvatskih navijača iz kafića u Osijeku,Zagrebu itd sa utakmice njihove reprezentacije protiv Danske u finalu evropskog prvenstva, gdje Hrvati naglašavaju kako su zadovoljni drugim mjestom!
    Pridaje se i veliki značaj kako je jedan ,,travar" osposobio Ivano Balića sa prvenstvo.
    Takodje RTCG u svom udarnom drugom dnevniku u rubrici sport na prvom mjestu ističe prvo mjesto reprezentacije Danske na evropskom prvenstvu u Norveškoj!?
    Tek na petom mjestu ,samo telegrafski ,pruža informaciju da je srpski teniser Novak Djoković osvojio Melburn kao i informaciju iz skijanja!
    Sa aspekta bilo kojeg gradjanina Crne Gore, zar je značajnija pobjeda Danske na prvenstvu Evrope u Norveškoj od pobjede Djokovića na otvorenom prvenstvu Australije!
    Od 8 televizija iz Crne Gore nijedna nije prenosila finale dok su sve okolne zemlje to uradile!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinisam,pa kreni ovde od CDM i pogledaj kojoj vesti je dato koliko prostora.
    nole:
    http://cafemontenegro.com/index.php?group=33&news=19919

finale ep u rukometu i pobeda danske:
    http://cafemontenegro.com/index.php?group=19&news=19946

vest da se zapalio autobus vateroplista mornara iz splita je po obimnosti bar na novakovom nivou,ako nije i opsirnija:
    http://cafemontenegro.com/index.php?group=33&news=19902

e to je strasno.ovo u vezi rukometa ce svi da brane tezom da je cg bila na prvenstvu i da je zato bilo veliko interesovanje(sto ne opravdava ovoliko zapostavljanje noletovog rezultata),ali kad vidis koje sve vesti mogu da se uporede sa znacajem koju je dobio novak,e to je stvarno tuzno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moras naucit da razlikujes ekipne i individualne sportove. Istina je da nije dovoljno paznje posveceno AO na nasoj TV, ali rukomet je kod nas popularniji sport od tenisa. U svijetu je tenis sigurno dosta popularan ali recimo golf je popularniji pa ga nikad ni nema na TV. Takvo je stanje stvari.

Moze li mi neko nabrojat igrace koji igraju za repku Srbije u rukometu. Nije ni Ceska bas naivna, a o Srbiji ne znam bas puno.

Page 73 of 353 FirstFirst ... 236369707172737475767783123173 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)