Prijavih se juce za sExtra TV, koliko se ceka dana, nedjelja...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam rekao da je RTS u jednom trenutku pri izabranih 1080i na STB-u bio preko cijelog LCD panela sto je potpuno normalno za sve druge STB bilo da se radi o sateliskom recieveru ili recieveru kablovskog operatera ili bilo kog drugog STB koji podrzava 720p ili 1080i format.Samo se preko ovog vaseg STB prikazuju kanali preko pola panela. Da tu stavimo tacku, to ne moze iz nekog razloga ili vi neumijete podesit, no reci ti nama Sale sto bi sa teletekstom ? Bili ste sve to fino pustili, a od juce nema bez na 2-3 kanala i naravno dje je HBO digital ja to od danas placam ?
pogledaj im HBO paket odje http://www.extratv.cg.yu/paketi.php pa vidji ima li uopste HBO Digital-a.
Moguce da je bilo vec ovo pitanje , al ispisaste 40 strana , pa smatram da je lakse da odgovori neko ko zna... Kod Extra Tv , dali isto kao i kod BBM-a , vazi pravilo... za svaki TV u kuci svoj Resiver... mislim... placa li se za svaki uredjaj ili samo jedan?
Nadam se da me skapiraste![]()
F.C.F.
Ako hoces da dav ili vise TV aparata funkcionisu nezavisno, odnosno da na svakom gleda ko shto hoće, ya svaki aparat ti treba posebna tel. linija + reciever
e ovako postovana gospodo...prije 2 dana prekinuh saradnju sa cijenjenim T-com i nadam se da ga u moju kucu vise nece ulazit.Veceg djubreta od tog extra tv-a nema.Prvo sto kanali boba ne valjaju i sto mora da se plati 15 eura ko da zivimo u montecarlo da bi barem bila 2 krstena kanala da se pogledaju.Drugo sto se desavalo je to sto se prilikom prebacanja kanala slika zamrzne na par sekundi a kada zazvoni telefon cijeli sistem trokira i slika se trajno zamrzne pa samo da vas pitam je li to ta najsavremenija tehnologija?
e da sto se tice poredjenja sa ostalim kablovskim operaterima djubre od extra tv je cvrsto zakucano za zacelje bar sto se mog iskustva tice
aj uzdravlje
DzaBu®
po ct ga masovno vracaju, i uzimaju totalTv moze li enko poredjenje da mi naravi?
Jeste li dobijali prve racune, kako se naplacuje, pauza premotavanja i sl..?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
@DzaBu
mogao bi pogledati da li ti je fiksni telefon ubacen u splitter jer ga mene ekipa extra tv -a
nije ubacila posto su zurili pa sam i ja imao isti problem
Zar opet ozivljava dilema da li se naplacuje premotavanje snimanje pauziranje itd? Danas mi neko rece da mu je neko iz telekoma javio da se to stvarno naplacuje, to mi je glupo, ali danas je sve moguce!?![]()
ko se pali na to tome ne treba ni kablovska ni extra tv, tome treba mjesto u ustanovi za ometene u razvoju
naplacuje se po minutu koliko ti je resiver upaljen.koliko budalastina odje ima,prosto covjeku muka bude.neka si nam se ti dzabu pozalio,potpuno saosjecamo sa tobom.
Masovno vracaju?
A masovno nije ni bio instaliran. Raspitaj se koliko je bilo instalacijaA poredjenje smo ti pravili milion puta odje i ti vazda isto pitas
.
Kod nas se prica da se naplacuje ako gledas vise od 8 sati ako gledas Extra, dobro neko odje reche, takvima slobodno nista ne treba ExtraSmijesnoga li naroda.
Evo sad je došao račun za fixni telefon. Što se tiče Extra Tv, došla je samo instalaciona taxa 10,68. A zamislite, gledala sam Tv mnogo više od 8 sati![]()
Nesto ne znam da se masovno vracaju, mozda vracaju oni koji su to planirali i prije nego sto su dobili prikljucak (cuo sam izjave "nek' ide zivot nagledacu se za 12.5 eur")...
A neko sto ni jednom nije pozvao podrsku, a po forumu se zali da mu nesto ne radi... onda ma.... necu na te stvari da trosim storage na ovom CDM serveru.
Ista prica je oko "naplate" premotavanja, pauziranja... Ocigledno da neki na to gledaju kao kisjelo grozdje...
Da li ti na racunu ima stavka premotavanje i pauziranje 17,5 minuta ........ 0 eur (sa PDV-om)???![]()
Evo poslije 4-5 dana iskustva sa Extra Tv-iem mogu da kazem da sam jako zadovoljan, isto je i sa desetak ljudi sa kojima kontaktiram - niko koga ja poznajem nije vratio Extra TV. Imam jednu jedinu zamjerku a tice se rutera, ping je oko 50% losiji nego na Simensu i D-Linku, nezavisno od toga dali je televizija upaljena ili ne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks