pa ajde probaj svejedno ako ti nije muka,posto su mi rekli na benchforumu da moze.
pa ajde probaj svejedno ako ti nije muka,posto su mi rekli na benchforumu da moze.
niujedne mi gace lastike nema
Kod njega je 2*(1+512) a ne 1+512 upareno, a mozda i moze teoretski al to nije onda pravi DC.
She is only here to annoy herself!
znam,nego sam mislio da 2 modula izvadi,a ostavi jedan od 512 i jedan od 1gb pa da proba DC.
Aktuelno![]()
pa ajde ovo - maticna, procesor i graficka za 150e - reci koja ploca itd. i sto bi sa ovim napajanjem?...
Last edited by Byk-e; 20-11-07 at 12:04.
Byk to moze sa napajanjem za 190.
verbalni,prvo jedan lik rece da moze,ali se kasnije ispostavi da moze samo za intel,a za amd NE.
moze, kako ne, a najbolje je ako stavis jedan od gigabajta i dva po 512 M, onda otvara sva tri kanala...
sta, to je onda tripple channel?? :lolblue: Imao sam tu kombinaciju i prodao je da bih uzeo 2x512
Pa daj link, bas me interesuje kako i na Intelu to moze?? Moze, ali kao sto sam postovao ranije - na X38 maticnom plocama (a ti sigurno imas bas takvu, a? :joint: )
(nečitko)
Ajmo de nije zar da nikome ovo ne treba Byk sta bi sa tobom evo mjesec i po prodje![]()
Aj ti ponudi nesto, moze i na PM jer nisam bas u toku sa cijenama![]()
Auh evo sad pogledah oglase gore za toliko se i u BG ne moze uzetJa sam to cijenio 240 doduse proslo je mjesec i po ali nije cijena toliko pala sigurno
Recimo da ispod 190 ne bih isao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks