Page 129 of 225 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... LastLast
Results 3,201 to 3,225 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Zaživi li ova ideja, a iskreno se nadam da hoće, onda možemo očekivat da će uskoro zaživjet i ideja o regionalnoj nogometnoj lizi. U interesu sporta je da se osnuju balkanske lige u svim klupskim sportovima. Nogometne lige su nam svima u qurtzu. Naša (hrvatska) vaterpolo liga je dobra ali to nije na onoj razini na kakvoj bi bila da naši klubovi sudjeluju u jednoj ovakvoj lizi. Nogometna liga nam je nikakva, baš kao i vaša ili srpska, ali kad bi se odabrali najbolji klubovi u regiji i osnovala neka regionalna liga gdje bi nam bio kraj. Ovo sve važi i za rukomet ili odbojku. Još jedino da riješimo pitanje gostovanja navijača, pa da na tim gostovanjima ne bude sranja, e to bi bilo za pet

Slazem se u potpunosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Sjajna vijest, to ce po svemu sudeci bit najjaca liga u Evropi. Veliki motiv nasim igracima da se vrate da igraju za Jadran,Primorac,Budvu.
    Kako pise na CDM u ligi bi ucestvovali

MLADOST - 7* prvak Evrope, 2* kup kupova, 1* LEN kup
    JUG - 3* prvak Evrope, 1* LEN kup
    JADRAN HN
    PRIMORAC
    JADRAN SPLIT - 2* prvak Evrope
    BUDVA
    POŠK - 1* prvak Evrope, 2* kup kupova
    PRIMORJE
    MORNAR 1*kup kupova
    SOLARIS
    MEDVESCAK
    VAL*

http://www.lenweb.org/ARCHIVES/resul...ry_WP_Cups.pdf
    (popis svih osvajaca euro kupova)

To je skoro pa kompletna ex-liga SFRJ, jedino su jos Partizan te povremeno Zvezda i Becej do 90-ih igrali u SFRJ ligi, naravno nisu svi klubovi jaki ko nekada, ali sve u svemu moze se reci da je to najjaca liga u Evropi, ove godine 4 kluba iz te buduce lige igraju u euroligi, lani su dva kluba bila u polufinalu kupa LENa...

btw
    Ovo sam procitao samo na CDM, na hrvatskim portalima ne nadjoh informaciju o ovome...
    Last edited by Vukasin Micunovic; 13-01-08 at 06:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam mislio da su samo Mornar i Jadran Split bili prvaci Evrope po jednom.Kad evo vidim i POSK isto.To je 14 titula sve ukupno, svaka cast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Kako pise na CDM u ligi bi ucestvovali

MLADOST - 7* prvak Evrope, 2* kup kupova, 1* LEN kup
    JUG - 3* prvak Evrope, 1* LEN kup
    JADRAN HN
    PRIMORAC
    JADRAN SPLIT - 2* prvak Evrope
    BUDVA
    POŠK - 1* prvak Evrope, 2* kup kupova
    PRIMORJE
    MORNAR 1*kup kupova
    SOLARIS
    MEDVESCAK
    VAL*

http://www.lenweb.org/ARCHIVES/resul...ry_WP_Cups.pdf
    (popis svih osvajaca euro kupova)

To je skoro pa kompletna ex-liga SFRJ, jedino su jos Partizan te povremeno Zvezda i Becej do 90-ih igrali u SFRJ ligi, naravno nisu svi klubovi jaki ko nekada, ali sve u svemu moze se reci da je to najjaca liga u Evropi, ove godine 4 kluba iz te buduce lige igraju u euroligi, lani su dva kluba bila u polufinalu kupa LENa...

btw
    Ovo sam procitao samo na CDM, na hrvatskim portalima ne nadjoh informaciju o ovome...

Tačno je da u suštini fali samo Partizan i dobili bi ligu SFRJ ali upravo Partizan i najviše nedostaje jer je trenutno ubewdljivo najbolja ekipa sa ovih prostora!
    Pogledajte mu rezultate ove godine u evroligi!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Tačno je da u suštini fali samo Partizan i dobili bi ligu SFRJ ali upravo Partizan i najviše nedostaje jer je trenutno ubewdljivo najbolja ekipa sa ovih prostora!
    O tom potom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ua varvari !!!!
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uopste nije tacno da je najbolja ekipa sa ovih prostora. Najbolji je Jug, a potom Mladost i Partizan su tu nedje. Pogledaj samo sastav Juga. Imaju jednog od najboljih centara u evropi(ko je centar Partizana) i Boskovica zvanicno najboljeg vaterpolistu svijeta. Partizan je sparingovao sa Budvom i tu su nedje bili..

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Na zenskom rukometu je zestoka konkurencija.
    Pa da pratis, znao bi da jes'. Skoplje, Ljubljana, Mađari zaluđeni, itd...
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Pa da pratis, znao bi da jes'. Skoplje, Ljubljana, Mađari zaluđeni, itd...
    Da citav svijet poludio za zenskim rukometom.Cus najbolje da ne pratim zenski rukomet, pa to svi prate.Sport buducnosti.Sada citav svijet zna ko su najbolji navijaci...

...u zenskom rukometu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ovdje ima pricha sto ni prva ekipa Varvara ne zna... uf... ajte na utakmice neka vam priche
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uopste nije tacno da je najbolja ekipa sa ovih prostora. Najbolji je Jug, a potom Mladost i Partizan su tu nedje. Pogledaj samo sastav Juga. Imaju jednog od najboljih centara u evropi(ko je centar Partizana) i Boskovica zvanicno najboljeg vaterpolistu svijeta. Partizan je sparingovao sa Budvom i tu su nedje bili..
    Partizan je u svojoj grupi pobjedio Barselonetu sa 11-3 i Brešu u gostima sa 13-10 a izgubio je ,poslije velike drame u gostima od Posilipa sa 11-10!
    Rezultati sve govore!
    U najjačoj grupi evrolige Partizan je ispred takvih velikana kao što su Posilipo i Breša!
    Ovdje su uporedjenja sa drugim ekipama iz bivše SFRJ-neozbiljna!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan je u svojoj grupi pobjedio Barselonetu sa 11-3 i Brešu u gostima sa 13-10 a izgubio je ,poslije velike drame u gostima od Posilipa sa 11-10!
    Rezultati sve govore!
    U najjačoj grupi evrolige Partizan je ispred takvih velikana kao što su Posilipo i Breša!
    Ajde jadan ne sprdaj se.Navedi mi te igrace Partizana.Posilipo i Bresa nisu nesto jaki.Usput, toga Posilipa je Jadran tuknuo 6 razlike u sred Napulja.
    Pogledaj Jug prije 2 godine sampion Evrope, prosle godine finalista.Pogledaj im sastav uz Smodlaku i Boskovica jos su tu Vican, Buslje, Dobud, Jokovic, Markovic - sve osim Dobuda prvaci svijeta.Po individualnoj snazi jaci 5 puta od Partizana.A ti velis kako je porediti Partizan sa Jugom neozbiljno, pa zaista jeste.
    BTW grupa Partizana nije najjaca.
    Ali nema veze po tvojim zakljuccima vidi se da o vaterpolu znas kao o umjetnickom klizanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledaj malo rezultate Mladosti! Sve pobjede, izmedju ostalog nad Sintezom i Olimpijakosom(inace bio na final four prosle godine), gledajuci rezultate Mladost je pobijedila najjace ekipe ove sezone(Olimpijakos i Sintez su bolji od Posilipa i Brese)
    Jug, jedini poraz poslije velike borbe od Honveda jedan razlike, a Honved i Posilipo da ne uporedjujemo, opet bi bilo neozbiljno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Rezultati sve govore!
    Jedino što je neozbiljno u cijeloj ovoj priči je tvoja izjava da je Partizan ubjedljivo najjača ekipa na ovim našim prostorima. Slažem se ako u te prostore ne računaš Hrvatsku, premda se ni u tom slučaju ne bi kladio na Partizana, jer ima Crna Gora barem dva kluba koji mogu uspješno parirat Partizanu. Da si rekao da su, na primjer, Jug, Partizan i Mladost, podjednaki pa hajde, oprostio bi ti, ali Partizan ubjedljivo najjači - ne mogu a da se ne nasmijem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Pogledaj malo rezultate Mladosti! Sve pobjede, izmedju ostalog nad Sintezom i Olimpijakosom(inace bio na final four prosle godine), gledajuci rezultate Mladost je pobijedila najjace ekipe ove sezone(Olimpijakos i Sintez su bolji od Posilipa i Brese)
    Jug, jedini poraz poslije velike borbe od Honveda jedan razlike, a Honved i Posilipo da ne uporedjujemo, opet bi bilo neozbiljno!
    Možda hoće reći da je grupa u kojoj su Partizan, Barceloneta, Possilipo i Brescia ubjedljivo jača od grupe u kojoj su jedan Vasas, Honved, Jug i Ethnikos. E jedino mi to ubjedljivo bode oči

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajde da se zajedno smijemo :lolblue::lolblue::lolblue::yipiiii::yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rezultati sve govore!
    Brate kako tebi nije dobro.Nemoj komentarisat ako ne znas vidis da ti se ljudi smiju.
    Last edited by ljubo__hristo; 14-01-08 at 05:02.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Rezultati sve govore!
    Odigrali 3 utakmice dobro i najjachi su na svijetu a?
    kakav entuzijasta..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidjećemo te siline od ekipa poput Juga ,Mladosti i sličnih njima kako će proći u evroligi a vidjećemo kako će proći Partizan!
    Nakon tih krajnjih rezultata , javite se!
    Ne pominjem crnogorske ekipe Jadran i Primorac jer njihovi rezultati u evroligi najbolje govore o njihovom kvalitetu!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidjećemo te siline od ekipa poput Juga ,Mladosti i sličnih njima kako će proći u evroligi a vidjećemo kako će proći Partizan!
    Nakon tih krajnjih rezultata , javite se!
    Ne pominjem crnogorske ekipe Jadran i Primorac jer njihovi rezultati u evroligi najbolje govore o njihovom kvalitetu!
    "Njihovi"? Zar ne bi trebalo "nasi"? Znas sto sam primijetio, uvjek si tu da kritikujes i zracis svojim pesimizmom i to uvijek u najgorem mogucem trenutku. Zakljucio sam da ti uvijek smeta bilo koji uspijeh crnogorskog sporta, samo neces to da priznas! Kad god nasi nesto dobro urade ti odma nadjes nesto da ne valja. Kad god neka ekipa iz Srbije nesto dobro napravi prvi si ti sa pohvalama. Igras ulogu provokatora na forumu, znas ono: kao nas si al si uvijek tu da provociras i nipodastavas nase uspijehe. Priznaj, koliko god nenormalno bilo, milija ti je Srbija od Crne Gore. Ipak to si ti..znas da nije ispravno pa ne priznajes ili ti se svidja pritajena uloga provokatora?
    Last edited by mishko_ajkula; 15-01-08 at 20:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Killy View Post
    ovdje ima pricha sto ni prva ekipa Varvara ne zna... uf... ajte na utakmice neka vam priche
    pitaj bivse vodje, a i sadasnje pa neka ti ispricaju, uostalom ovo sto sam napisao je vidjelo 5000 ljudi u sali
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    ovo svkakako nije najvaznijni razlog ali je jedan od mnogih, svojevremeno coek koji je dvije godine vikao goooo umjesto kos, veliki poznavalac igre pod obrucima, D. Mitrovic je izjavio da su navijaci Buducnosti nikakvi i da mu je uzivanje kada je u pioniru jer su oni pravi navijaci, a niko od tih likova iz uprave nije ni repom mrdnuo kada su prebijani navijaci od strane policije u sportskom centru, Sparko, znale su i baklje da ulete ali nisu jedini koji su to radili, a licno sam bio prisutan kada je zbog pjevanja pertuceno ali bukvalno pred cijelom salom nekoliko Varvara. Poredjenja radi tada smo na utakmice dolazili po tri sata ranije a sada ne dolazi vise niko... prati se odbojaka i rukomet u toj istoj sali, Varvari su proglaseni za najbolje rukometne navijace u Evropi, samo se ne ide na kosarku, bice da nisu samo Varvari krivi...
    ne sprdaj se, kad neke stvari ne znas, ovo za ne mrdanje repom cu ti ja potvrdit da nije tacno, makar sto se d.mitrovica tice, jer sam mnogo puta bio u situaciju da cujem i da prisustvujem nekim stvarima, kad je policija ostavila varvare u salu da ih bije neka ti kazu ako zele ko se raskuba sa policijom da se ne biju nasi navijaci!
    i dolazi se, protiv zvezde je bilo puno varvara, e sad sto nije organizovano navijanje to je druga stvar
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ne sprdaj se, kad neke stvari ne znas, ovo za ne mrdanje repom cu ti ja potvrdit da nije tacno, makar sto se d.mitrovica tice, jer sam mnogo puta bio u situaciju da cujem i da prisustvujem nekim stvarima, kad je policija ostavila varvare u salu da ih bije neka ti kazu ako zele ko se raskuba sa policijom da se ne biju nasi navijaci!
    i dolazi se, protiv zvezde je bilo puno varvara, e sad sto nije organizovano navijanje to je druga stvar
    jedno je didi dolazenje a drugo organizovano navijanje, a i to dolazenje... bio sam protiv zvezde, ni slicno kao nekad, a sto se mitrovica tice nemoj molim te znam ga dobro, vjeruj mi, kao i sve njegove price, vezane i za vas i za kosarku i za sve...
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    jedno je didi dolazenje a drugo organizovano navijanje, a i to dolazenje... bio sam protiv zvezde, ni slicno kao nekad, a sto se mitrovica tice nemoj molim te znam ga dobro, vjeruj mi, kao i sve njegove price, vezane i za vas i za kosarku i za sve...
    pa izgleda da ne znas, cim pricas ovako al dobro, ti znas price ja znam ono sto sam licno cuo i vidio, tako da me niko drugi ne moze u neke stvari ubijedit, a neki ljudi to nece da prihvate al nisam im ja kriv sto i pored svega sto im se dokaze oni nece tj ne zele da povjeruju da su za neke stvari grijesili, pa neka tvrdoglave ....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

20.01.2008 u 18:00 Primorac-Marsej, trebali bi to dobit, i onda u zavisnosti od zrijeba mozda se moze i do final foura. Idealno bi bilo kad bi izvukli pobijednika grupe D. Posilipa koji slabo igra ove godine, tukao ih Jadran pa sto ne bi i Primorac, ili Partizana koji nema neke igrace, u ravnopravnoj borbi i malo sportske srece moglo bi se ic dalje. Bitno je izbijeci grupu C jer bi tada sanse bile veoma male. Ako izvucemo pobjednika grupe A(vjerovatno Mladost koja je lagano dobila Jadran) sanse bi postojale ali ipak najbolje je dobiti pobjednika grupe D. Sve u svemu mogli bi zalutat na final four kao Partizan i Olimpijakos prosle godine.

Page 129 of 225 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)