ekstra je serija,gledao sam je doduse sa prekidima na studio b,a bila je ranije na in s tim sto su je brzo prekinuli,ne znam zasto,totalno je lud onaj cupavi,da li dzejk ili kako vec,ne znam da li ima prevoda po netu za nju.
1993-2020
I respect your wrong opinion.
Lukaj
srpsko-ustaski prevodi?
1993-2020
anglo
____
____
Lukaj
e pa nista onda.
1993-2020
Zahebava Figter, ,moj Cod name......ta serija o 2 brata koji bjeze iz zatvora je RAZVUCENA ALI DOBRA *PRISON BREAK*! ( a ako volis *ztvorsk* filmove-BAS EXTRA SERIJA!)
Ali na kopijama koje ja imam 2 godine i 1 DVD sa 4 epizode iz III godine, POLA JE NA ENGLESKOM, I TO ZATVORSKOM (MANGUPSKOM), tako da,ukoliko ne govoris BAS DOBRO engleski, treba da pitas ima li prevoda svaka epizoda.....
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Naleceh na ovo i svidjelo mi se...
http://www.visionary-thinking.com/pr...tem.php?id=721
Jel neko gledao? Ima kuci? Title? CD? DVD? Posedovao bih... RADO!![]()
poslacu ti opet mail na PM, koji je inace sent Fri 16-Nov-07 14:34 , a koji je odgovor na tvoj mail koji pocinje rijecima
(razmjena je u pitanju bila)Ciao, ako sam te *iskulirao*-nije namjerno, nego sto se gubim u spletu obaveza (...)
PS Pa ono, poslao bih ti, da nije ovoga problema:
Old Bone has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space.
(nečitko)
Kad se mogu očekivat nove sezone LOST-a na internetu, s obzirom da prvog počinje emitovanje na ABC-u?
Ništa ovako nijesam čekao...
a nove sezone mozes ocekivat 2008e, 2009e i 2010e zadnju![]()
(nečitko)
Ima li ko adresu đe mogu nać prevode za Ray Mears - ove serije ?
Da nema ko prevode za PSI Factor aa a a a a a ?![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
o, jes' to nabavio Psi?Ja imam 2 diska, pa moze da padne neka menjaza, ovo ono
A titla inace nema, da se ne mucis, ja sam trazio
![]()
(nečitko)
e sto se tice psi factora,jel se glumacka ekipa mjenjala u drugoj sezoni? ili tek posle? znam da su posle nekog vremena promjenili glumce,i tad me je smorila serija..a prije toga je bila vrh,samo kad se sjetim svih burnih noci zbog straha da me neka ''vjestica or smth'' ne napadne ahahahha :mrgreen: al dobro tad sam bio klinac![]()
Lukaj
Nisam citao sve tako da cu samo rec moj top 3
1. LOST - definitivno najzanimljivija i najbolja serija po meni, gledao sam sve odjednom znaci ne jednom nedeljno nego fino po dvije tri a i cetri na dan i nisam mogao da se odovojim kolko mi je bila interesantna.
2. Prison Break
3. Star Gate Atlantis
4. Heroji
Top Gear mi je od svih najbolja mada je to vise show.
Kad će davat' seriju o nekoj londonskoj grupici koja pravi prevare krupnim zvjerkama? Bilo je na Atlasu prije mjesec dana, čini mi se... Kako uđoše u novu godinu nema je.
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
Počela je preksinoc nova Fox-ova serija TERMINATOR: The Sarah Connor Chronicles pa ko voli
IMDB
Zvanični website
Najbolja domaća serija svih vremena, bar za mene: Više od igre.
ima li dje da se skine serija
vratice se rode (da je nema ko )
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Zna li se kad počinje nova sezona Heroja?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks