Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
hehe. mi smo narod koji voli da gleda one sportove u kojima ima tuce kao sto su rukomet, fudbal , ragbi, boks i slicno! na elmag televiziji gdje se prenosi ragbi prati 3% od ukupnog stavnovnistva! to su rezultati prije godinu dana na cdt-u!ja sam prilicno mlad :razz:tako da ne pamtim samo prvi i drugi sjecam se da smo uvijek imali bar raiuno jos!!! i ragbi pratim samo zadnjih dvije godine!!! i bas ove seyone sam dosta pratio i gleda mi se plej of !!!
Eto opet ti govoris kontradiktornosti prvo kazes da nas narod voli sportove dje ima tuce(ragbi) i onda kazes da samo tri posto gleda ragbi :-D a dje je ta tuca u rukometu,fudbalu:-)? Slabo mi se ti u sport raztmijes!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
rukomet i fudbal su grubi sportovi, uvjek neka tuca ispadne! a samo sam nabrojao sportove gdje ima tuce!
okeyne yelim da se prepiremo
Ajte Na Livadu Neko Pobite Se
:)
ni ja, moramo se malo saliti. nemamo sta da radimo pa se prepiremo! hehe
dzonis . mi se samo druzimo! jos nismo spali na to da se bijemo!
E stw tuca ne dolazi u obzir:-) samo pricamo ono sto mislimo to je to:-)
A ono ragbi tj american football je bas njezan sport. sve se maze po terenu![]()
posto ovaj topic ima 200kg strana, a meni je muka da listam svaku pitao bih nam dragu kablegirl kada se planira uvodjenje interneta i koje vrste paketa?
Nadam se da kod Vas postoji FLAT![]()
Uskoro je.... za mjesec, vec se testira, kada....
Nema zvanicnih informacija;-)
pa... USKORO
to je strogo pov.!
kako su mi mrzni neshto :zzz:
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Kako je zamisljeno da se to izvede, mislim upload?... internet ce biti USKORO...
Vec duze vrijeme citam sve ove komentare i vrijeme je da i ja nesto napisem. Najprije sve pohvale za dosadasnji rad BBM. Od kako sam korisnik nisam imao nikakvih problema, sve funkcionise. Za pohvalu je i najpristupacnija ponuda sto se cijene tice, kao i obecano i ostvareno prosirenje paketa. Cini mi se da korisnicki servis nije bas funkcionalan jer se u 70% slucajeva na poziv javlja automat i veza s prekida. Ono sto takodje nedostaje jeste kanal sa najavom programa, jer vecina televizija nema teletekst, a nije bas jednostavo programske seme svakodnevno traziti na internetu. I na kraju jedno pitanje od mog brata> kad se planira prosirenje mreze na teritoriju Ulcinja i kakavi su uslovi za instaliranje u pivatnim kucama?
Pozdrav i podrska u daljem radu!!!
Hvala na lijepom pisanju i pozitivnim kritikama...
U pravu si za korisnicki servis...ali , pretpostavljam da znate da, sada pogotovo kada su uvedeni novi kanali, ima mnooogoo poziva...
Call Centar je radio svih dana praznika-sem 01.01.- od 8 do 22 h , i vecina poziva bila je vezana za ubacivanje novih kanala i objasnjavanje procedure...(sem one noci kad je grom udario u predajnik)
BBM vec par mjeseci ima korisnike u Baru, a kako je BBM signal za SVE!!! naravno da ce biti obezbijedjen i u Ulcinju..i za privatne kuce...
Pozdrav i HVALA jos jednom!![]()
pa znaci ima novih kanala? ja mislio to ce bit automatski...znaci moram zvat?
btw zasto ne staviti obajsnjene na sajt?
f6
samo mi recite koja stranahvala
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks