9860 i vec neko ce da te provede kroz setup, ne brini![]()
kablegirl, ne rade mi ovi "dodatni" kanali, da djaolji.
ol me zvat da me provedesh kroz taj setup![]()
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
9860 i vec neko ce da te provede kroz setup, ne brini![]()
heheheheh znam to. al poshto sam ja jedan zahtjevni i zadrti korisnik bojim se da mi niko ne moze pomoc sem ona![]()
moram ti reci da se onda grdno varasona jeste no 1, ali ima ih jos obucenih da ti pomognu
![]()
Meni inače i dalje nema jedno 30tak kanala?!?
Na neke da su šifrovani, a na neke goli mrak
nemoj se uvrijedit, ali ti ne vErujem![]()
Svima Koji Slave Nek Im Je Srecan Bozic!
Hristos Se Rodi!
Matadorr , KUGLAGER, momci...nesto vam treba?
KUGLAGER ja i ti nemamo nerasciscenih racuna, a ti , sigurna sam imas ''prociscen'' stomak! :P
Matadorr ti znas..... ehhehehheh
dako ostavish moj DROB vishe i... nu pogledni taj tvoj malo
ne ozbiljno shto je u pitanjE shto mi nema ovih kanalchica, a sve sam ih namjestio...
opet sam jutros radio dodavanje 8. transpordera i kad dodjem do tachke "TRAZI" on vidi zelenu liniju 99 % punu, a zuta linija skache od 0 - 40 % i nakon trazenja ne izlista ni jedan kanal.
koja mu je muka ha?
Opusti se Kuglager Bozic je, pusti kanale makar danas
Kablegirl, znam ja, nego vidis, ima ih dosta neznavenih![]()
opushteno... smiren sam ja, dosta sam ja smiren, no no se vi malo smirite... i gledajte vi malo mene ovamo![]()
a ovaj \NASN je poklon za iducu novu godinu je li ?![]()
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
bice nasn uskoro, nemoj da brines. necemo propasti za taj jedan program, sve zanimljive utakmice sa tog kanala prenosice sport klub i to sa nasim komentatorima! pozdrav!a ovaj \NASN je poklon za iducu novu godinu je li ? :sad:
Ne prikazuje bas sve, mislim da sada u playyofu NFL-a nema prenosa subotom, a mnogi bi voljeli vidjeti te utakmice. Tako da i ja podrzavam sto prije uvodjenje NASN-a
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
tek 2007 je pocela kablovska u crnu goru, a nfl postoji 100 godina! sta ste radili tih godina kad nista imali bez prvi i drugi kanal!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks