Znas li kakav je bio u pocetku sezone? Slabiji od Fisichele.
Znas li kakav je bio u pocetku sezone? Slabiji od Fisichele.
TAKUMI
Pa e ali ne prica se o tome kakav je bio no kakav je sad![]()
She is only here to annoy herself!
Bice zanimljiva sledeca sezona, Hamilton sampion naravno !
Odluceno je koji ce AMg biti safety car za iducu godinu (mislim da jos nije zvanicno objavljeno). Vidite na topicu o Mercedesu i koji je to model![]()
Sljedece godine RSC ostaje kuci.
TAKUMI
i sledece i svake one tamo![]()
(nečitko)
vrijeme mu je više
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Svim ForumaŠima - SreĆna Nova Godina!! :grin: :grin: :grin: :grin:
zdravo bio
Kako će izgledati hijerarhija u momčadi Renaulta u novoj sezoni, jedno je od pitanja koje ovoga trenutka najviše zanima svijet Formule 1. Čelnici McLarena i Ferrarija po tko zna koji put su naglasili da će njihovi vozači i u 2008. godini imati potpuno jednaki status, dok se povratak Fernanda Alonsa u Renault tumači kao dobitak povlaštene uloge. Štoviše, i šef francuske momčadi Flavio Briatore je zagovornik ideje da dva vozača s ravnopravnim statusom u istom boksu ne mogu donijeti ništa dobroga, što je već potvrdio 2005. i 2006, kada je lidersku uloga povjerio Španjolcu, a ovaj mu je uzvratio s dvije krune.
Zato ovih dana čude izjave Nelsona Piqueta Jr., koji ne želi naslijediti ulogu vodonoše a la Giancarlo Fisichella, iako su vjerojatno sve te rečenice samo kozmetičke prirode. 'Došao sam u Renault da bih pobjeđivao, jer mislim da imam potencijal za osvajanje naslova svjetskog prvaka. Naravno da ću pokušati biti brži od Fernanda Alonsa, iako ga još nisam niti upoznao. Sigurno ćemo pokušati raditi zajedno, bez ikakvih borbi, te se nadam da će naš odnos rasti kako sezona bude odmicala', izjavio je sin nekada velikog i istoimenog brazilskog pilota. Gotovo isto je prije godinu dana zborio i Lewis Hamilton, a kako je sve završilo odavno se zna…
Dobar ovaj FIATIsti ka' NSXov!
![]()
e aj se snadji na volan kukavche sinji![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Nisu peskiri seljaku nego racing seatcovers![]()
She is only here to annoy herself!
The God Is Back:NJEGOVO VELICANSTVO, MP4-23
Yeah, God of spy gate! :lolblue:
TAKUMI
yeah yeah,spijunirali su toyotu i lexusa,yeah yeah jer su jak tim yeah yeah!!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks