citavom komsiluku sam ubacio nove kanale, najmanje sam bio kod 50 ljudi. p.s. zakljucao sam im private space! ima li kakav poklon za trud! hehe!
taj kanal ja preporucujem za sve koji vole opustajucu muziku!
I kanal Deluxe Music je dobar
citavom komsiluku sam ubacio nove kanale, najmanje sam bio kod 50 ljudi. p.s. zakljucao sam im private space! ima li kakav poklon za trud! hehe!
od njih sam dobio po kolac, posteno zar ne?To pitaj komsije, hahaha.
eto makar si brke omastio![]()
I ja sam kuci sinoc ubacila nove kanale. Hvala na objasnjenju, krajnje je jednostavno.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
za nas mladje je jednostavno,pitanje je kako ce to stariji da odrade
u svakom slucaju dodatno zadovoljstvo jeste cinjenica da BBM razvaljuje extra tv sa ponudom....
ali NASN ni cut ni vidjet a nocas plej of pocinje grrr![]()
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
deluxe music je odlican,a rai sport je los nista nam ne treba .sto to prenosi interesantno?
A imaju i nove kanale kako to pa sad.....necu ja to zaista....
"Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"
zasto na bbm interni nema nista?
...
ko voli odbojku moze dosta toga da pogleda, onda vaterpola ima dosta kao i italijasnke lige u fudbalu!
deluxe music je odlican,a rai sport je los nista nam ne treba .sto to prenosi interesantno?
ao dobro, pretpostavio sam da prenose njihovu ligu, mada fudbala ima dosta na drugim kanalima , ne treba nam nista. u okruzenju svaka kablovska televizija ima uvrscen rai sport, i niko se ne buni, svi ga gledaju. onda mi treba da se zapitamo kakav smo mi narod, kad nam nista ne valja. STA OCEKUJETE VI ZA 7 EURA DA VAM BUDE? RAZMISLITE MALO I NE DONOSITE ODLUKE PRIJE VREMENA. NEKO VOLI SPORT , NEKO MUZIKU, A NEKOME NISTA NE VALJA! UKUSI SU RAZLICITI! P.S. BBM POKUSAVA DA UVRSTI KANALE ZA SVACIJI UKUS! NPR. AKO JA NE GLEDAM RUSKI KANAL ILI SLICNO , TREBA DA SE UKINE, NAPROTIV TREBA I ON DA BUDE!
moram ti reci da ne moras da pricas o necemu o cemu se ne rayumijes cus rai sport italia je najgori kanal sportski poslije DSF :mad: kao prvo ja sam preyadovoljan BBM-om , drugo 7 eura nije malo , i trece ne treba nam kvantitet nego kvalitet.
i potpuni respect za RTL i Fox life samo to gledam , jer NASN jos nema :joint:
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Djeco...fino se igrajte!
Uh, kakva je ova danasnja omladina...![]()
kablegirl, koji je plan sa novim kanalima? Gase li se brzo ili idu u neki paket koji se posebno placa?
evo da se kabelgirl ne bi mucila , ja cu da ti odgovorim.kablegirl, koji je plan sa novim kanalima? Gase li se brzo ili idu u neki paket koji se posebno placa?
kanali: in, rtl hr, nasn i fox life idu u osnovni, a kanal d, doq i private space u dodatni. ova 2 testna nece dugo trajati. to ti je to!
i hbo comedy se vraca naravno u hbo paket!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks