e da i sto koji djavo postoji teen land ?!!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? ajde mi recite , sto to neko ne makne, kad je dovoljno strucan da veze teme u jednu na mma grrrrrrrrrrrrrr
ja sam popizdio na opnoga strucnjaka od vas koji je sve teme o borilackim vjestinama spojio u jedno samo da znate , pi , kad vec ocete da se ugasi taj forum , i ne date da zazivi , stavite ga kao podforum pod sport i kraj price i ne radi to vise , i volio bi da se vrate te teme nazad ,
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
e da i sto koji djavo postoji teen land ?!!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? ajde mi recite , sto to neko ne makne, kad je dovoljno strucan da veze teme u jednu na mma grrrrrrrrrrrrrr
Samo da pohvalim moderatora Igija.
I da zamolim za jedan veliki aplauz upućen tom divnom momčiću iz Kotora.
Inteligencija mu je porasla čak toliko da može da moderira pdf " 100 % glupost ".
Klap klap.
evo predlog, da se teen land ugasi, da se mma stavi kao podforum pod sport, i da se otvori novi forum , off topic, koji ce da bude experimentalnog tipa, da traje mjesec dva i da na njemu ne postoji moderiranje nikakvo, kako bi se pokazala kolicina ljudske gluposti koja moze da e desi online, cisto za ove te se bukaju za svasta))
I da se moze psovat, da se pokaze kolicina ljudske neljudskosti i kulture...
I jos niste skinove stavili, ove plavetne boje su odavno dosadile. :P
Kako? A otkud meni ove dugine boje:?
Kako Vaša bolest ?
Crkava li ovo nešto CDM ili mi se čini?
Dva kompa mi blokiraju kada uplaim forum![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Jes, ne moze banner da učita.
Sad se na onom mjestu gdje je obično bila reklama T-coma javlja ovaj logo CdM-a sa ovom rasnom konobaricom, ali mu nikako ne ide da je uglavi do kraja, pa non stop štuca nešto.Tako je bar kod mene...
Ali, čim se učita stranica, pritisnem "stop" i ja zadovoljan. 'ebe mi se za banner...![]()
Stop je keva![]()
She is only here to annoy herself!
Ipak je generalni problem![]()
Ispitano na više računara. Nakon nekoliko sve zašteka
i kod mene na 5 6 racunara i explorer is gone tu zabudal, mada sam cujo da u telekom neke linije veze net i svasta pomrelo bilo a
A to je zbog foruma?? I ja se pitam sto mi se komp blokira danas, moradoh ga nekoliko puta restartovati (koristim Opera browser)
Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.
zbilja, eo je po konobarice u desni cosak gornji. jel to t kom dobio otkaz ? :joint:
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Proradi sad...![]()
Evo ga, opet je poceo da budali...![]()
Kad se na mjestu bannera pojavi konobarica, onda ona postaje mnooogo 'ebena...![]()
opet $ikna konobarishe u te kom![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Dobro je, ja sam mislio da sam ja jedini kome se to desavaAko zaboravim da pritisnem stop, ode explorer po kjurcu...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Meni je explorer prestao da radi 5-6.... Operu koristim...
Ko ne pije i ne pusi-zdrav umire :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks