Meni se slika zamrzne kad pritisnem pauzu i odmrzne kad pritisnem play , jel to tako treba ?![]()
Extra TV imam 25 dana i u tom periodu da sam ja vidio, slika se zamrzla dva puta po 2-3 minuta sto licno ne smatram nekom katastrofom. Za sada sam zadovoljan kako radi....Ajte korisnici Extra Tv-a, da cujemo zamrzava li vam se slika i koliko cesto?
Meni se slika zamrzne kad pritisnem pauzu i odmrzne kad pritisnem play , jel to tako treba ?![]()
A zašto bješe u Hrvata onaj Max TV, promašaj godine? Razlog?
tanki ste sa sportskim kanalima, nemate eurosportove na srpskom jeziku, veliki je to minus, s obzirom da se ovdje sport bas prati...
Ja imam Extra skoro mjesec i Eurosport je od prvog dana an srpskom. Što se Sportcluba tiče, znamo svi da ag nema ali aj i ne znam kakav je to kanal tako da mi mnogo i ne fali
Uspjela sam naći jednu jedinu manu Extra i čekam moga druga High-a da me pofaliAko receiver ostane uključen nije potpuna tišina u sobi, pomalo se čuje rad HDD-a
.
High, zaboravih ti reći da ja vjerujem da nikaad neću umrijeti zato si mi džaba gledao u dlan. Ništa zagrobni život, ovo, ono, nego ono jedno 'iljadu godina biće mi dosta![]()
Gledao sam juce kod druga kanale total tv-a kojeg ima u svojoj kuci i zapanjio sam se koliko je dobra ponuda..... total tv svakako ima najprimamljiviju ponudu za sad, samo viasat kanali koje imaju bbm i total i sportklub dva kanala ipak dosta znace...... ne volim kad ljudi nece realni da budu, nema ovdje losih ponuda ali je cinjenica da extra tv je iza bbm-a i total tv-a sto se ponude tice...
U pravu si, Extra ima u ponudi manje kanala ali svakome nešto drugo odgovara i ne možeš suditi za svakoga. Sportclub meni ništa ne znači. I ja ti govorim realno prema sebi.
Znači ja ne bih dala mogućnost snimanja, ubuduće interaktivni sadržaj i kvalitet slike za izbor kanala.
Toliko sam se navikla na snimanje da bi teško bez toga. Kako radim do 16 a popodne mi milo djirat uz more, ne sjedi mi se u odredjeno vrijeme pred TVom, pogledam vodič, zakažem snimanja i gledam kad me volja. Ništa ne zamrzava, ne šteka (sem kad nam distribucija ugasi struju na uru vremena kao prekjuče).
Ali neko ko voli sport, ko je lud za tim, vjerovatno će uzeti ono dje ima više sportskih kanala tako da će svako sebe nedje pronaći.
Ponuda kanal će se i kod Extra Tv svakao širiti, ne zaboravite da postoji tek mjesec dana![]()
slazem se, ja recimo do sad nisam dva put nista snimio od kad imam dvd recorder, stvar potrebe, uvece uglavnom gledam tv i popodne kad odmaram a to su obicno dokumentarni kanali......
I jos nisu dosliii...
ma pusti garanciju... kad bi to radilo lako mi je za garanciju...
da znam da može, sjutra bi uzeo Extra TV, nego se mogu ispaliti...
ima li ko tacnu oznaku tog risivera?
Last edited by DuPont; 04-01-08 at 12:24.
Samo se ti igraj... BTW Scientific Atlanta X300
meni se ne zamrzava slika nesto znacajno, ali mi se 2-3 put do sad desilo da risiver nece da se upali... onda moram plug it out, plug it in i opet da cekam da startuje :/
My karma just ran over your dogma.
Bogami ovaj extrA tv je mnogo bolji od bbm
Ljakse
Drug High javno pofaljuje drugaricu buduću korisnicu Montenegrinu.
Imam IPTV odavno. Pratim ja skoro od prvog dana šta radi konkurencija. Pomalo se čuje. Prvi put kad sam čuo, ja otrčao da isključim mašinu za posuđe. Mislio sam da se neka viljuška popriječila.
Ovaj dio oko dlana ti je konfuzan. Te nikad nećeš umrijeti, te oćeč za iljadu godina. Ali nema veze, tu je tvoj drug High da te spasi od konfuzije u koju si zapala izborom T-com-a ,budući korisniče.![]()
Zestoka propaganda na ovom podforumu, zestoka.
Ko bi rekao - a prije samo godinu dana je bio jedan od dosadnijih. Televiziju ne gledam, ali ove teme pocinju biti interesantne.
Samo nastavite!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks