jel neko priključio TV preko ELTA monta??
imaju li svuda pokrivenost??
zna li neko nešto o njima...
jel neko priključio TV preko ELTA monta??
imaju li svuda pokrivenost??
zna li neko nešto o njima...
hah ajd sad , kao prvo wtf je kanal chasse und peche , sto nema prevod, jos jedan kanal nema prevoda, i jos jedna stvar s vremena na vrijeme mi rokne neki od kanala , i pojavi se total tv u cosku dolje a ??? ovo je sve na bbm naravno kablvoskoj
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Mislim da ti mnogo bolje leži posao kojim se baviš nego ove priče rekla/kazala
Oprema koja je na lageru ima HDD i ubuduće bi bilo dobro da ne širiš dezinformacije.
Svakako da postoje i receiveri bez HDD i njihov zakup ide po nižim cijenama, ali za sada su na lageru ovi sa HDD.
Last edited by montenegrina; 03-01-08 at 13:01.
aha haaaa upali pa pogledaj malo, ja to ne bi ni znao, jer tv nikad u godini ne gledam , nazalost sam bio bolestan pa sam visio po dan noc na tv i vidio to , sledeci put slikavam i kacim, i dva programa u osnvnom paketu su bez prevoda, i na nationalu one reklame necesove poljske ceske stogod da ispizdi coek od slusanja onoga a nema pojma o cemu zbore
ma uzivam, al kradu kanale od drugih, nemaju do kraja servis izgradjen a vec laju okolo, ko i sve u ovoj drzavi, e da ne znam cija si svashat bi ti rekao))) hehehehehe uzivajte to sam slucajno vidio jer ja tv nemam doma i ne pratim ga i mrzim ga
Malo si se sad ''izula''..
Obzirom da smo i ja i ti ovdje cesto , makar si mogla da zakljucis da kablegirl ne siri dezinformacije...
Ja dobih ovu informaciju iz vrrrllloooo povjerljivih i provjerenih izvora...a ti to tvrdis jer???
Pitam te jer se inace predstavljas kao nepristrasna...ja radim svoj posao, a ti?![]()
neozbiljni ste ja sam kliknuo unsubscribe tako da mi ne upucujte nista , ne pratim temu vis e, ajd budte dobri, radite posao i neka vi zajebancija
U pravu si, do sada nijesi širila dezinformacije i zato me ovo malo iznenadilo.
Da, tvrdim da receiveri koji su sada na lageru imaju HDD![]()
Možda sada kada imam Extra Tv i jesam malo pristrasna ali ne toliko da ne mogu sagledati kvalitete i jednih i drugih i trećih. Poenta je ne u pristrasnosti nego u tome da je pominjano da radim u T Com, što je naravno neistinaJa sam samo jedan običan korisnik njihovih usluga.
radim i aj svoj posao, danas malo manje jer valjda su bili ovi praznici pa me ulijenili. Ali evo su već dvije reinstalacije gotove, i one mi uglavnom pružaju mogućnost da usput i forumarim.
Sve najbolje u Novoj, i idući put možeš pitati a ne konstatovati ono za šta nijesi sigurna.
I ja i dalje čekam od tevbe da mi kažeš zvaničnu info, kada će BBM u Herceg Novi?
Ne daj boze da se ove dvije oko tampona pokace.to bi bila klanica
samo prisne drugarice "dobijaju" u isto vrijeme :mrgreen:
(nečitko)
Ljudi pomagajte!
Već više od mjesec dana ne mogu preko privatnih srpskih kanala:FOX,Avala,Enter da pratim utakmice italijanske i španske lige!Total sam najviše i kupio zbog toga !
U čemu je stvar?
Uredno plaćam pretplatu ali mi se naglašava ako hoću da pratim te utakmice da mi treba pretplate za te kanale!
I to bih plaćao samo da rijšim problem ali ne znam kako!
U Srbiji normalno prate sve utakmice ,zašto ne možemo i mi u Crnoj Gori?
Libertas
A ti imas sta?
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Ja imam bbm i sad gledam avalu! Tako da ne vidim nikakav problem?
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Covjek je rekao da ne moze da prati utakmice, a ne kanale. Pretpostavljam da su u pitanju prava prenosa.Vjerovatno zato sto IN ima pravo prenosa primere za CG.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks