Gospodo,
EXTRA TV aima 20-tak dana i utisci su jako dobri.SLika na PLAZMI od 43" je izvanredna.Problema nema, a svaki dan na hdd-u je sve vise i vise emisija.Neko je trazio HBO DIGITAL? I ja ga cekam, ali vjeruj mi sa ovoliko kanala i filmova na njima, tesko da se se desiti da neki nece biti snimljen i biti odgledan kad budes imao vremena.HBO na EXTRA u odnosu na HBO TOTAL TV (imam oba sistema doma ) je za klasu bolji. I koliko sam vidio niko nije sppminjao SEARCH opciju u EXTRA TV-u koja je FENOMENALNA.Za razliku od Totala koji ti nudi pretrage po zanru, ovdje se unese rijec i dobijete u roku od 1/2 sec. rezultate: konkretno : FILM - daje sve crtane,animirane,i ostale filmove....BARBIE daje sve rezultete naslova gdje se spominje BARBIE bez obzira na zanr itd...Jedina zamjerka je da vecina emisija koje se snimaju se zavrse 5 min. prije nego sto se stvarno zavrsavaju programski, ali se u opciju za snimanje izabere stavka PRODUZI ZAVRSETAK SNIMANJA ZA (5,15,30 .... min) i problema vise nema.Milsim EPG malo zuri u odnosu na realno prikaivanje programa.Nekoliko puta sam ponovio i opet cu - ovo je trenutno najbloji TV servis koji se moze ponuditi i to ne samo kod nas vec i u sirem okruzenju.Topla preporuka svima koji imaju teh. mogucnosti da ga uvedu. HNY2008 !

Reply With Quote

Bookmarks