citao sam na mnogim forumima po srbiji i veoma su zadovoljni kanalom rai sporta, pa zasto ga ne bi ste vi uvrstili u ponudu?
citao sam na mnogim forumima po srbiji i veoma su zadovoljni kanalom rai sporta, pa zasto ga ne bi ste vi uvrstili u ponudu?
Evo zasto ja i Veriking predlazemo Digitalb sportske i filmske kanale.
http://www.digitalblisting.info/livegames.html Ovdje imate da vidite sta daju iz Engleske lige narednih dana.
http://www.digitalblisting.info/premiere.html Ovdje imate da vidite sta daje najbolji filmski kanal u Evropi.
Kablegirl - nadam se da ce sjutra startovati novi kanali, pogotovo NASN jer ima u subotu dobra utakmica, a u nedelju pogotovo nekoliko utakmica NFL.
I jos jednom, razmislite o NBA TV kanalu, mnogo hvali kosarka - a nas ljubitelja NBA lige ima dosta.![]()
e to to . ocu i ja NBA![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
nesta-ovi kanali su vrh, da li ti je ovaj filsmski titlovan? i naravno nba tv obavezno da se stavi! dobro sam ja rekao , pustice nove kanale 31 !
Titlovan je na albanski, ali ko zna makar po malo engleski nece mu to prestavljati problem. A sto se tice sportskih kanala - ima kod fudbala kad su Live utakmice da se izaberu 2 audio tona, jedan na albanskom, drugi na engleskom - kada je engleska liga i liga sampiona, italijanskom kada je Seria A itd.
ispalti se bbm-u da uzima taj filmski kanal koji nema prevoda! a aj sportski moze!brigame za komentatora!
trenutno umjesto televizije rai uno, pojavila se nova italijanska televizija TV7. dajte bar umjesto rai due stavite rai sport. danas je direktno na njemu bio prenos nase muske rukometne reprenzentacije, stalno prenose i vaterpolo kad igraju jadran i primorac. dosta se prenosi crnogorska reprenzentacija. nijedna nasa televizija ne prenosi to, pa bi vi mogli da ubacite rai sport za nas da gledamo! pozdrav!
ova televizija tv 7 je iz lombardije! eto cisto da znate, ali ne mogu da nadjem njihov sajt!
S obzirom da od ovih mojih predlozenih kanala najvjerovatnije nema nista, mozemo li barem dobiti njemacki PRO 7 koji sve americke dodjele (oskara, golden globes, primetime emmy itd) emituje direktno bez ikakvog komentara u originalnom zvuku?
in je tu,a ostali??
Ja nisam kod kuce tako da nemam pojma nista o novim kanalima :P
:)
in kanal se meni pojavio umjesto bijeljine!
pa ako ce da nam ukidaju stare kanale , a stavljati umjesto njih nove, onda bas bezveze! ja mislim da je ovo testni program da vide da li radi!
gdje si kabelgirl da nam das tacnu informaciju? mozda nam ukljuce 31 decembra kao sto sam mislio!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks