Ja imam pitanje...ne vezano sa extra tv..vec u vezi interneta...posto kod kuce nisam imao komp dobre 2 godine...postoji li vise onaj obicni internet...tj uplatis 100 sati i te fore...ili moras imati ove internet pakete i slichno...znaci da pojasnim...podjem u t-com kazem user i uplatim sati koliko ja ocu...
:)
24+24=100
Matematichari![]()
Izvinjavam se, greška. 100 sati se mora potrošti u roku od 3 mjeseca.
Inače, kod wireless konekcije može se izabrati četvorostruka brzina, to jest 256 Kb/s, kada i vrijeme teče četiri puta brže, pa 100 sati traje 25 sati.
Od kad je to wimax brzi od adsl-a?moze neko da mrzi t-com,ali nemojte da lupate svakakve stvari ovo je ipak mjesto koje posjecuju ogromne mase narodah :-)
dodjoshe napokon majstori za extra tv i rekose da mu je crkao kvar a new uredjaja nema,tj stigli su iz njemacke ali dok se oni naguze da ih istovare iz kamiJona i da srede sve sto treba 9.000 ovaca ce da bleji i da ceka ... uglavnom,meni je radio puna 4 dana i ja bejah happy,onda su dosli posle 13 dana i makli mi ga iz kuce,jos par mjeseci i isteci ce i ugovor za adsl pa cu slaviti ! ja odoh sad odavle,ima jos mnogo lijepih stranica na kojima mogu da se nasmijem,druzim,oraspolozim i dam doprinos a sto se tice t-coma i extra tv-adsl yiclminrt8 mvi8feymr8ocmiutgmcur8m ivt8oewdmjutgijvmjtypmv8otemv jiotejrvmitgj5ro mjirejmwio SVE PO SPISKU !
oce li mi ko odgovorit kako pristupiti HBO Digital kanalu?
Moras da platis. To je dodatni paket![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Evo nakon 15 dana da vam kazem kakvo je stanje.
Slika se za ovih 15 dana zaglupila samo jednom, nakon pada napona, tehnicka podrska je bila azurna i rijesila sam problem za 2 minuta.
Tokom tih 15 osim pomenuog slika nije zastekala niti jednom, nije se zamrzavala nije ni za sekund zastala. Problem koji je bio sa Tv Avala i B92 je rijesen.
Covjek se brzo na dobro navikne, tako da mi je postalo sasvim normalno da nesto sto mi se dopada stavim na snimanje i gledam kada dodjem sa posla. To vam je kao kad su mobilni telefoni dosli pa vam sad nije jasno kako ste se dogovarali dok nijesu oni postojali. Tako ja sad ne mogu zamisliti Tv bez snimanja. Za one koji su pitali, snimanje se nece naplacivati.
Sto najvise gledam? National Geographic, Discoverry channel, Zone Reality, Eurosport kada ima zimskih sportova.
Sto mi nedostaje? Saling channel i hrvatski RTL i nista vise.
E koliko smo se svi naikli na Extra, nastala je opsta pometnja juce kada su me moji od kuce na posao zvali da ne radi. Zvali su me milion puta tako da sam jedva cekala doci doma da sama vidim sto je. Cvrc. radili nesto u centrali i pobrkali mi video signal. Sreca jer sam se prepala bila za receiver. Uz pomoc prijatelja jutros zorom je sve bilo rijeseno. Cak su me zvali iz helpdeska da pitaju je li sve u redu. E sinoc je bas bilo gluvo doma. Ma ne gledam ja to puno, ali kada je nije bilo falila je.
Svi oni koje zanima istovremeno snimanje na dva kanala moguce je. Ali u om slucaju nijeste u mogucnosti da gledate neki drugi kanal.
Za sada ne znma ocu li uzet HBO, jer sam mislila da necu moc bez njega ali sad sam shvatila da mi je tesko odgledati film u komadu i da u principu ga i ne gledam.
ADSL sa spddtouchom radi fenomenalno, nema kablova po kuci. Download ne pada ispod 250kb/sec.
Nije bilo nikakog busenja, kacenja, antena so meni savrseno odgovara.
Ne znam kako ce ubuduce biti ali sam trenutno jedan izuzeno zadovoljni korisnik Extra Tv-a.
Sad me izvinite, snimala sam neku reportazu o Italiji prije dva dana pa je sad tek doslo na red za gledanje. laku noc![]()
herc imam ja HBO paket ali u njemu samo HBO i HBO Comedy ovog treceg nema
Da, samo jednom i ne znam sto se ti nadje prozvana.Pa ti bolduj, bojaj slova do sjutra.
Ti imas BBM i ne vidim cime te dotice prica o Extra tv svaki put? Ili vidim
Drugi problem koji se javio nema veze sa Extra, portovi, DSLAM..... Pozdrav.
Player, jos uvijek si na mjesec dana besplatnog koristenja i ne mozes imati nijedan paket uplacen.
Swinger, ko zna mozda i ja pisem pod nickom HelpdeskA mozda mi je on...ma reci cu ti sjutra.
Cudo jedno,cim nesto od T-coma radi,i saopsti se lijepo da radi,to zasigurno mora bit vezano za neko krvno srodstvo,jer ti je Sale brat,helpdesk zaovicic,ili Popadic stric.
A $edite da ve zamolim dje ste.
Ps. Montenegrina,tv samo moze da zaglupi kad hvali struja,makar kod mene.
Restartujes uredjaj i kraj price.
Last edited by Sidewinder; 30-12-07 at 10:27.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
znaci posle cu imat HBO Digital u drugi mjesec?
Ja sam dobio Extra TV prije 20 dana i evo mojih utisaka :mad: :
Kad sam dosao iz skole tog dana , i kad sam stigao ispred kuce , pitam brata:
" Jesu ugradili Extra Tv " , i kaze mi da jesu .
Udjem skinem torbu , sjednem za comp. (ne ispred tv-a) nego da vidim nesto na net-u , kad ono ADSL ne radi ( tu ja uputim glasno neke kritike na racun T-Coma :mad: ) i onda pomislim proradice
, odem da gledam tv i novu extra tel. sjednem gledam kad ono odjedanput stade slika i ton :shock: , odem pogldam speedtouch kad crvena lampica
![]()
:mad: .
Da ne duzim od tad slika se zamrzne po 100 puta na dan i vise :mad: (jpsfjd##*sihgo0ifhdg"### T-Com :mad: )
I samo josh da dodam da mi ne radi kanal Chasse Phace i da nema prevoda na Zone Reality .
Znam da ima previshe smajlija i ja ih rijetko korsitm ali sam morao da pokazem kako se osjecam .
Posto uskoro postajem korisnik Extra Tv-a , moram da pitam hoce li biti dopunjavanja liste kanala, jer bih veoma volio da ima u ponudi Viasat Explorer i Viasat History?
ne znam za to al mene rece drug ciji kum radi u t-com da ce mozda ubaciti rai sport i sportklub
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks