Hvala. Dobio sam mail od nekog iz Vase sluzbe.
Opet ovo nije odgovor na moje pitanje.
Koliko to kosta na mjesecnom nivou. Je li toliko tesko da napisete iznos?
Ali hvala na ulozenom trudu.
E sad. Kad sumiramo, a volio bih da mi to potvrdite.
Extra TV ne moze da se koristi bez aktivne fixne telefonske linije. Extra TV kao usluga, zbog toga na mjesecnom nivou kosta 8,9 eura + pretplata za telefonsku liniju 5,2 eura.
To je ukupno 14,1 eura koje korisnik mora da uplati ukoliko zeli da koristi Extra TV.
Jesam li u pravu ili ne. Kratko i jasno.
Hvala.
Last edited by hercules; 27-12-07 at 14:04.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kratko i jasno....NISI.
8,9 + 5,1 = 14, a ne 14,1.
Sve ostalo je OK.
Ja mislim da je T-com od danas puno srećniji jer si ti BBM-ov korisnik.... a kako će biti BBM-u to ćemo tek da vidimo.![]()
jel odje u ovu rachunicu urachunat PDV ?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Moja greska, pretplata je 5,2 eura ako sam ja dobro vidio racun. Uglavnom 14 eura i nesto preko.
Jesam BBM-ov korisnik. Objektivnost mi je jaca strana.
A imam jednu manu. Uvijek kazem ono sto mislim.
Bez obzira koliko se to nekima svidjalo ili ne.
Tako da nijeste ni Vi po defaultu liseni kritika sa moje strane. Vidjecemo
Sa PDV-om.
ljudi jel se nadgradnjom na adsl2+ dobija static ip?? vidim nesto mi ne rade fore sa rapidshareom
a nista, ovo je kao 'pseudo static'...problem solved
Last edited by spaka; 27-12-07 at 16:14.
My karma just ran over your dogma.
Ovo gore je kontadiktorno. Kad ti ili ja kažemo ono što mi mislimo to je potpuno subjektivno. Do objektivnog se dolazi na drugi način.
Drugačije nisam ni očekivao. Lijepo rekoh da ćemo vidjeti kako će biti BBM-u. Samo naprijed.... iz konstruktivne kritike se može puno naučiti .... od hvale nema puno vajde....... iako nam svima ponekad prija.
kako to kontradiktorno??? momak objektivno sagledava. subjektivno iznosi to sto ima (al tek po objektivno sagledanom).
shta treba? da bude drugi sveto marovic? ili mozda koshtunica?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Shalio se onRazumjeli smo se.
Iskreno da Vi rechem,ja bi se i 20 e zakla mjesecno,samo da nisam korisnik usluga preduzeca Veska Barovica.
Nastranu to,extra radi extra,stekanja do sad djaoljega,za ostalo mi puca.
Last edited by Sidewinder; 28-12-07 at 09:41.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
A sto Kuchi cine
Pokušao sa da pristupim ovom routeru, koji sam dobio u EXTRA TV paketu zajedno sa T-home X 300T set top box-om. U uputstvu piše da je username Administrator, a da je password prazan. To kod mene ne prolazi. Probao sam još nekoliko uobičajenih kombinacija, ali uzalud.
Može li mi neko pomoći?
username:iptv
password:iptv
Radi!
Hvala
[SIZE=1] OVO JE ODGOVOR NA SVA PITANJA !!![/SIZE]
[SIZE=1]RE: Proslijedjeno sa kontakt strane web sajta Extra TV (www.extratv-cg.com) sa podacima: Vase ime: dd Broj telefona: 611 ... Email: ... @cg.yu[/SIZE]
[SIZE=1][SIZE=2] Postovani,
[SIZE=2] za sve informacije pozovite callcentar na navedenom broju.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]T-Com Call centar[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][SIZE=2]Crnogorski Telekom[/SIZE]
[SIZE=2]E-mail: [email protected] [/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][SIZE=2]Telefon: 080080000[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]
[SIZE=2]From: ddr [mailto:Email:[email protected]]
Sent: Tue 12/25/2007 6:16 PM
To: [email protected]; T-Com Call Centar
Subject: Proslijedjeno sa kontakt strane web sajta Extra TV (www.extratv-cg.com) sa podacima: Vase ime: ... Broj telefona: ... Email: [email protected]
[/SIZE]
[SIZE=2]Poruka: Dear all,pocetkom mjeseca mi je ukljucen extra tv i radio mi je punih 4 dana a vec 10 dana ga nemam i na sve vase brojeve sam prijavio kvar ali svi vasi radnici samo znaju da kazu ''proslijedicemo prijavu i ukloniti kvar uskoro'' pa me smao zanima kada ce to biti ! Unaprijed zahvalan DD sa porodicom
Ovaj email je proslijedjen sa WEB sajta www.extratv-cg.com. U cilju pruzanja tehnicke podrske korisniku molimo vas da obratite paznju na detalje unesene u SUBJECT polju! Ukoliko neka od potrebnih informacija nije dovoljno jasna molimo vas da iskoristite ostale (raspolozive informacije).
H V A L A !!!
Srdacan pozdra,
Extra TV web-team
[/SIZE]
[/SIZE]
Da,zaboravio sam da kazem! Podjoh ja da vratim sve ove zjb kod njih u t-com posto vidim da oni kod mene nece dolaziti da mi poprave TV ali eto ti zjb, posto sam korisnik ADSL godinu i kusur a oni su mi prilikom ugradnje EXTRA TV uzeli D-LINK i stavili ovu glupost koja na radi i sad nece da mi vrate D-LINK jer nisu upuceni smiju li i sto se desilo sa mojim uredjajem koji sam platio po STAROJ CIJENI ... ljepota,sve bolje i bolje !
Kratko, moguce i jasno, Extra TV je i namijenjena korisnicima T-Com mreze. Bio si dobronamjeran prema T-Comu, pa si naveo niye cijene. Ovakva je situacija>
Extra TV osnovni paket 8,9 + pretplata za fiksni 5,97 = 14,87 eura (uracunat PDV).
Ako jos zeli HBO paket +4,9, a ako zeli i onaj drugi paket jos +4,9. Ako pri tom zeli i ADSL, najeftiniji paket je 15 eura.
Ko nema ili nece fiksni T-Coma, a zeli kablovsku,uzece ili BBM ili Total TV ili ...
Nadam se da nijesam pogrijesio neku cijenu.
Mislim da je prava stvar sad sto u svemu ima konkurencije, pa ljudi izaberu sto im je naprihvatljivije, i cijenom i kvalitetom i cime god drugo. Nema ucjena, dizanja cijena u nebo, tek ce se vidjeti koliko je to dobro za sve. Mobilna je to pokazala, bice i ovamo, vjerujem, jos vise pravih stvari.
(Ako mi je ovo kratak odgovor, kakav bi bio duzi :-)
Last edited by Stampar; 28-12-07 at 15:37.
pitanje:kako pristupiti kanalu HBO Digital?
Je li to bilo toliko tesko? Precizno odgovorit, da je Extra TV 14,87 eura na mjesecnom nivou i kraj svake price. Misljenja sam da ovo nije bilo tako tesko.
Tebi hvala na odgovoru. Posto si prvi i jedini iz T-coma koji se potrudio da mi konacno kokretno odgovori na pitanje, nudim da odemo negdje na kafu poslije praznika na moj racun naravno. Zasluzio si je i ja i ti. Javi na PM da li prihvatas dogovor ili ne.
Mozda je moj nastup malo agresivan, ali se trudim da objektivno sagledam sve. A ti budi za primjer ostalima iz T magente koji posjecuju forum, da vide kako se odgovara na pitanje koje se postavi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks