Ja bio malo do Beograda pa potrosih koju paru, morao sam to vratit :mrgreen:
Pridruzujem se "zeljama" ,za ove posrove iz Celzija.
Vec treci put padam tiket zbog njih.
Pi.
Ja bio malo do Beograda pa potrosih koju paru, morao sam to vratit :mrgreen:
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Uplata je markirana zbog malera
http://img179.imageshack.us/img179/7166/dsc00976fk8.jpg
Ja Padoh na Prestona sve im . . . .
Budućnost
Seltik X-2 :-)
Arsenal X-2 :-(
Sa 3E...
Uplatih sad 15e na dupli singl Finski hokej/Pomozi bozeeeeee
inace ovo drugo je da blekburn dobije 0:1 golom santa cruza (cisto da probam)
tricky, 4 fixa da procitam sjutra kad ustanem sa 20 eVra da se oprobam![]()
Ima li ko da zna ima li dje da se igra Slovacka i Austrijska liga u hokej ????
Ali zajedno????????????????????????????????
Npr u Meridian ima Austrijska ali nema Slovacka????
H I T N O
Leeds U. [0 - 3] Oldham Athletic
28'[0 - 1]
R. Hazell
36'[0 - 2]
N. Trotman
41'[0 - 3]
A. Hughes (o.g.)
evo mene ka' grom iz vedra neba sa nagradnim pitanjem: kako otvoriti nalog na on line kladionici??? ako ima nekog voljnog da mi to objasni, neka uradi tako :mrgreen: moze i na private, pa da ne gnjavimo publiku.
p.s. da se razumijemo, znam citati sta pise na sajtovima kladionica, ali, kakve su nase specificnosti sto se tice transfera novca?
Liberty and justice ∀
I u 2008. nastavljamo
Lids - Nortempton 1 1.45
Karlajl - Port Vejl 1 1.6
Volvs - Kembridz 1 1.3
Invernis - Gretna 1 1.5
Iraklis - Olimpiakos 2 1.5
Espanjol - Viljareal 1 2.35
Uplata: 10e Dobitak: 159.5e
Srecni praznici :dring: :dring:
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
kid ti na svaki tiket po 10 e ......da nije malo PREVISE ....aeee il si pun ka brod il stavljas to reda radi.....
Pa vidish da svako kolo dobija po 150-200, tako da se to 10 za tiket vazda nadje...
Nego ocete li otvarati ti i ramos onu prognozu...![]()
#fakenews
A jeb*i ga ne mozes sa 2e dobit 100e... (mislim mozes ali jednom u pola godine). Ja igram tikete sa 5, 10 i 20e, kako mi kad dune i obicno gadjem 100-200e da dobijem... I uglavnom sam u plusu, pogotovo zadnjih mjesec ipo dana sam dobar ja mislim preko 1000eVazno je da se ne zalijece covjek kad dobije, pa oce odma sa 50-100e da dobije 500e, no se drzis svoje igre i to je to
Hehe nema se kad brate inace bih dobro razmislio o tome :mrgreen: Kad moze Sofro da uzima narodu pare (zvao me inace jedan drug sinoc da mi kaze da Sofro predlaze 1X na Barsu) onda mozemo Ramos i ja hehehe
Nego oce li dobijat ovaj Atletiko Madrid danas![]()
carlisle-port vale iz 2-1 s 10e 250e..mada sam odigra jos dva ista prelaza na koje sam pa'.
a ovaj liverpul je paklen![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks