kultura,ovo ono :mrgreen:
e ovako...extra TV idi u PIZDU MATERINU NEcU VISE DA TE CEKAM!!!BBM welcome to my house!![]()
kultura,ovo ono :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
vidim da se mnogi zale..pocelo je pocelo ahhahahahaah
:)
Ja samo ne znam sto je to pocelo,posto sve radi ka boca,+ adsl 3 mbps,slika ka kristal..
I tako......![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sad mi je lakše kad i tebi radi jer sam mislila da ja iam neku protekciju u T Com
Jedanjedini prekid sam imala na Extra, ali je bilo do struje. Pa se receiver na trenutak zbunio prilikom pada napona.
Inače prezadovoljna ostalim.
Ono što meni lično nedostaje je Sailng channel i RTL, više ništa.
Extra je stvarno Extra![]()
vidji ti debili mi jos nisu dosli ni da ugrade extra TV a prijavio sams e prvi dan!Mozes mislit koji su to debili..Njih sve treba u dusevnu bolnicu
ako neko zeli da ugradi extra tv naka mi se javi,imam resiver i sve zjb i ocu da ga maknem iz kuce sto prije jer mi ne radi !!!
meni rekoše da ce doc prije nove...
Ko zna koje pitanje za T magentu.
Cemu vam sluzi stranica kontakt na sajtu kad nikome ne odgovarate na pitanja?
Sramota.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
http://www.extratv-cg.com/kontakt.php
Svaki dan podjem na ovu stranicu i postavim im pitanje:
Postovani,
Ukoliko fizicko lice od svih vasih usluga zeli iskljucivo da koristi Extra TV, koliko ga to kosta na mjesecnom nivou.
Naravno odgovora nema.
Samo zelim da mi potvrde da Extra TV nije 8,9 eura nego malo vise.
A zasto mi to treba nije bitno, a jedan od razloga je licna satisfakcija
A fino pise: Ukoliko imate pitanja vezano za Extra TV, budite slobodni da nas kontaktirate putem date forme. Nas tim tehnicke podrske ce odgovoriti na Vasa pitanja u najskorijem mogucem roku.
Last edited by hercules; 26-12-07 at 18:48.
Onaj ko vec ima fixni telefon, uzima Extra Tv i to je 8,9e zar ne? Znaci moj racun se uvecava za ovaj iznos.
A ko nema fixni, nije valjda lud da ga uvodi radi ovoga. Pa veliki je izbor drugih televizija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks