ja bih predlozio jedan kanal.ali eto ako ste vec ubacali nista..zove se ABmotors..za ljubitelje kola mnogo dobar kanal..
mogu li da znam jeste li ubacili ove kanale vec i trebam li ja sto ovamo da podesavam,ili ce se sami pojavit ???
ja bih predlozio jedan kanal.ali eto ako ste vec ubacali nista..zove se ABmotors..za ljubitelje kola mnogo dobar kanal..
Kanali ce se sami pojaviti,ali je pitanje oce li uopste.
Budućnost
od muzickih eto npr. da se ubace balkanmedia, top music-serbia i vh1 . Umjesto dm sata mozda da se ubaci svet plus!. od sportskih spanski tve i rtr planeta sport!
Last edited by straus; 25-12-07 at 20:12.
da dodam od muzickih kanala veoma je dobar kanal deluxe music. strane rock balade.
PREDLOG ZA BBM. OSIM OVOG FORUMA , TREBA DA UVEDU FORUM NA SVOM SAJTU!
Last edited by straus; 25-12-07 at 20:23.
vidim da se pojavio osim tv1000, dosao je jos tv2000 i tv 3000.
a evo kako ljudi komentarisitu kanal doq!
http://kablovskiforum.7.forumer.com/...pic.php?t=1133
evo jedan odlican filmski program!
http://hr.satelitv.net/jumpto.asp?re...cat=54&id=2856
kad je bbm poceo da radi u crnoj gori postavili su ove kanale koji trebaju da budu!
http://img442.imageshack.us/img442/7598/prvastkh7.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/2429/drugastrp2.jpg
mislim da je dosta postova od mene!
Last edited by straus; 25-12-07 at 20:42.
u da to je stvarno dobar kanal...
a ne znam sad bas naziv,kada sam bio u vrnjacku banju..u apartmanu sam imao kablovsku..bio je neki kanal srbski tj muzicki ali hevi metal nesto..znas li koji je to kanal...podsjeti me
kako je to dobar kanal,samo spotovi rock,metal i ostalo
:)
dzonis u pravu si za taj kanal ali ubi me ako se mogu sjetiti!
evo citam na jedan sajt da na prostorima bivse republike , bbm je najbolji. imate dosta pohvala. svaka vam cast!
Pa posle ovog sajta sto sam pronasao slucajno,nisam znao za njega,ne znam ti jesi znao od prije...slazem se i bas sam sad na posao sa kolegama pricao da BBM def,ima najbolju ponudu na prostoru EX ZU prostora...Jedino je fora u nekim operaterima to sto npr kablovska u srbiji ima vecu ponudu domacih kanala,itd..ali to je normalno...zato bi BBM mogao da ubacuje jos po koji srpki kanal...i to bi bio onda vrhunac,,,je sto se tice ovih stranih kanala,tu je bez premca...
Evo kako bbm ubacuje kanale (sa opravdanjima svojih zastupnika na forumu):
14. decembar - menadzerka bbm kaze kako novi kanali krecu od 21.-og u ovom mjesecu
21. decembar (jos ih nema) - pa dobro, menadzerka je mislila oko 21.-og
22. decembar (jos ih nema) - krecu za vikend (misli se na 21. i 22.)
25. decembar (i dalje ih nema) - ne sjecam se da ih je iko obecao za vikend
sta je za sjutra na programu? sa zadovoljstvom cekamo izgovore za naredne dane
heh..nema veze..bitno je da ce ih ubaciti..oce li danas ili za 5 dana sasvim nebitno,nego ljude u cg nikad da zadovoljis...da im das 2 stana trazili bi i treci
Meni rece jedan njihov montezer da ce tek oko bozica krenuti novi kanali, dakle za 15-ak dana
Da ali za mene bi ispravnije bilo da se nista ne najavljuje, ili da se vrlo suptilno najavi (npr. spremamo novogodisnji poklon, i nista vise od toga- dakle bez ikakvih dodatnih detalja), i onda kad budu u stanju ubace ih.Tako mi se iznenadimo, a oni nemaju problema sa pitanjima i smaranjem oko novih programa
samo neka ubace , kad god hoce! ionako ni ove ne stizem da gledam!
Ah kako smo nestrpljivi. Kao da nam zivot zavisi od toga. Skoror 20 godina imamo TV u boji, a svijet je uveliko isla kablovska pa smo prezivjeli, a sad kad je kablovska tu kukamo jer nijesu ubacili kanale.
Nego vele da je sebicnost prirodno dio svakog covjeka.
Strpite se malo. Ja poduze cekam kablovsku i bice ove nedjelje kako mi rekose pa ne kukam.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
nije metropolis, to je strani kanal koji pusta tu muziku!
Da nije m-rock.
Dakle nema jos tih 7 kanala? A reklamiraju ih vec jedno nedjelju dana da su dodali.
ma ne brate nego bas METAL muzika...sve vrste metal muzike i hard rocka...i 24 casa pici muzika tj spotovi,koncerti itd itd
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks