Sve im oprashtam kad vidim test na download.cg.yu,pa mi pokazhe 5.8-6mb(student paket)...Ma ljepota...
To shto mi je usporio internet,nema veze...![]()
Evo ovamo puca kol'ko moze...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Sve im oprashtam kad vidim test na download.cg.yu,pa mi pokazhe 5.8-6mb(student paket)...Ma ljepota...
To shto mi je usporio internet,nema veze...![]()
Jutros je bio problem sa autorizacijom ali meni od tada sve radi dobro. Radi donload kao lud (250kb/sec), Extra upaljen non stop, drugi racunar takodje. Znaci za sada zadovoljna itekako![]()
To jedino ako imas 25 godina![]()
Kakav irc..
_/^.DEVIATION.^\_ - it is the key to our evolution !!!
Sto je ovo danas sa brzinom opet usporilo... ili se to samo meni "rashtelovalo"... bar je prema blizim serverima brzina bila OK, a sad 800kbps prema Sofiji ?!?(Obicno kad je kisa pa svi imaju problema meni je brze radilo)
Narode...posto kod kuce nisam odavno imao internet,tj zadnji pu sam imao ono obichno,kabal umetnes u komp...i obichni internet heehehh
sta ja da radim sad,ima li i dalje obicni internet...bez adsl i toga svega...
i ako nema koji paket da kupim od ponudjenih
:)
I opet katastrofa... sto je ovo danas???
Ima li jos neko probleme sa adsl-om u Baru ili je to do mene ? 2 minuta sam konektovan, 5 nisam i sve tako.![]()
Ja sada nemam, ali sam imao jutros...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imam jedan mali problem
kupio sam nedavno wireless router tp-link wr340g posto hocu da koristim laptop svuda po kuci i prikljucio sam ga na d-link dsl 360r tako sto sam lan izlaz iz modema prikljucio na 1.lan port na ruteru a iz 2. porta ide utp kabl u desktop komp
i sada adsl radi na desktop kompu, bezicna mreza postoji i sa laptopom sam se prikljucio na nju ali nema nikakvog protoka i pored podesavanja da koristi auto IP adresiranje
ima li nesto sto previdjam?
i kakva je funkcija onog jenog jedinog WAN porta odn. da li on igra neku ulogu u mom slucaju?
Last edited by weatherman; 01-01-08 at 19:00.
Remember, remember
The 5th of November
The gunpowder treason and plot
I know of no reason
Why the...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks