Page 6 of 147 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast
Results 126 to 150 of 3671

Thread: BBM-kanali

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne brinite, vise ima razloga IN da povladjuje BBM-u nego obrnuto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nesta View Post
    Sjetih se jos ovoga - treba vidjeti i ovo - obicno In Subotom u 18 daje Tombolino pa znaju nekad da se ukljuce kasnije u utakmicu, ili kada daju Inpuls u 19 pa se propusti cijelo prvo poluvrijeme. Nadam se da necemo radi neprofesionalnosti IN TV mi ispastati u sportu. Desi se vrlo cesto Nedeljom da prvo daju Seria A u 20.30 pa se kasnije ukljucuju u spansku ligu - bilo bi glupo da radi njih propustamo neke stvari. Bice ovo zanimljivo kako ce se dalje razvijati.
    Ako ne bude moglo neki dogovor da se postigne sa IN televizijom - onda je moj predlog BBM-u da pokusaju da se dogovore sa Digitalb paketom u vezi njihovih 5 sportskih kanala, pa neka onda BBM napravi sportski paket za nas - mislim da tada nebi bilo problema za nas. Radi se o sledecem - Digitalb obicno prenosi iz Seria A Nedeljom 3-4 utakmice u 15 tako da ona utakmica koja ide na IN TV bi se skrembovala na jednom od kanala koji prikazuje tu utakmicu iz Digitalba - ostale utakmice bi mogli da pratimo jer su razlicite. Digitalb tako radi sa skoro svim najacim ligama - po nekoliko razlicitih utakmica budu u isto vrijeme. Tako je i sa Ligom Sampiona - u isto vrijeme prikazuju Live 5 utakmica. Mislim da bi tako mogli da se izbjegnu problemi oko prava prenosa - naravno uz dogovore postignute sa odredjenim televizijama.
    Dobar predlog ali mi se cini da je nemoguce da ga stave u ponudi.. Mislim da ce biti skupo a samim tim i pretplata za njega nece biti mala, tako da sumnjam da bi im se isplatilo..
    Moj predlog je da se uvedu klupske televizije (Real, Barsa, Roma, Milan, Chelzi, Man U...) One su siguran sam jeftinije, a samim tim i nama korisnicima bi bila manja pretplata.. Makar mi sto pratimo fudbal, imali bismo veci izbor..
    Ne svidja mi se ovo sto nas tjeraju da uzmemo dodatni paket i placamo 14 kanala, a recimo tebe interesuje samo jedan npr.. Znaci, jedan kanal pola eura kosta. Zasto ne bi podijelili te kanale i stavili ih zasebno, kao HBO i placas one koje zelis. Neka im bude cijena euro. dva ili vise, nebitno.. Siguran sam da bi im se vise isplatilo.
    Eto, to je moj predlog pa razmislite...
    Pozdrav!
    Last edited by good; 20-12-07 at 22:52.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

ukinite sos kanal- pa neka bude mjesecno za placanje umjesto 6.95 neka kosta 6.90.
    ista je situacija sa ligom sampiona, na b92, hrt2 i bh tv kad je prenos ukida se, jer moramo da slusamo propalog djurkovica ali dobro ,to je vjerovatno zbog prenosa iste utakmice. jedino zeza veliki brat, ima dosta osoba koji ga gledaju, na b92 je pregled u 10 uvece a na pink u posle 12 uvece sto je bas kasno. onda bar ukinite na pink i napisite izvinjavamo se korisnicima!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

"good" odlican predlog! to bi trebalo da bude, a te televizije barsa tv i slicno imas na sport klubu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    "good" odlican predlog! to bi trebalo da bude, a te televizije barsa tv i slicno imas na sport klubu!
    Imas Barsu, Liverpol, Celzi i Man U i to kad ti oni stave da ih gledas... Ti kanali me ionako ne interesuju... :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sporta ne fali i zato ne smarajte vise s ovim pitanjima oko skremblovanja. Necemo valjda svaku utakmicu da gledamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DragonHeart View Post
    Sporta ne fali i zato ne smarajte vise s ovim pitanjima oko skremblovanja. Necemo valjda svaku utakmicu da gledamo.

Ocemo, sto necemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Sve si pogodio s ovim.. tako da se i ja nadam da zbog necije volje (ostrascenog i neprofesionalnog komentatora s intv) necemo mi ispastati, jer su od pocetka ove fudbalske sezone kada imaju dvije 'otkupljene' lige u ponudi ljubitelji sporta na najvecoj steti.. jer doticni komentator po svojim emocijama i volji oderdjuje sta ce da prenosi, prekida prenos, ukljucuje se u nesto drugo i sve tako.

BBM-ovci bi trebali da vide kako ovo da rijese.. ako nam budu skremblovani tv avala, fox srbija, enter tv onda vidite da i vi otkupite prava za ove lige pa da na miru gledamo.

Najveći problem je što nikada ne znamo šta možemo da gledamo i koliko možemo da gledamo,ubijeđen sam da IN TV nema prava za MULTIPRENOS Primere,ali on ide i dalje,što neko njih ne kazni zbog toga,što ih neko ne udari zbog Argentinaca i one nebuloze da u poluvremenu neke utakmice gledamo detalje sa Boka - River , meča koji je u toku na Sport Klubu , a oni daju detalje iz prvog poluvremena , ko to treba da skrembluje i blokira ... prije nego je BBM ušao u dil sa INTV trebali su da vide koliko i šta oni prikazuje regularno ... volio bih da griješim i da je sve legalno,ali kad vidim signal sa poljaka,arapa,italijana raznoraznih u sred nekih prenosa,blago se naježim,zašto dotična televizija tek u nekih 30 % slučajeva ima normalan signal kao što je na FOX- u ili Avali , da li postoji neko ko bi mogao da kontroliše njih , jer iz dana u dan trpimo teror koji se se zove nepostojanje programske šeme i gledanje raznih mikseva bez potrebe , zamislite sada situaciju u subotu npr. kada na BBM možemo da gledamo tri utakmice , Primera u 20.00 , Seria A u 20.30 i Primera u 22.00 ... na IN-u ćemo da gledamo miks te tri utakmice ,nešto ćemo da dobijemo u snimku , nešto ovako ili onako , pa će nam se prepričati , pa ćemo da propustimo prvih 25 minuta meča i tako dalje i tome slično ... zašto ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ostavite SOS kanal , nije los ako izuzmemo onaj kviz... Ngo micite Mezzo

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Ostavite SOS kanal , nije los ako izuzmemo onaj kviz... Ngo micite Mezzo
    I ja sam tako mislio i za Mezzo i kanal Lov i ribolov. Ali ima zaljubljenika u klasicnu muziku, ima zaljbljenika u lov i ribolov koji vole to da gledaju - zasto im onda to ukidati. Neka i oni uzivaju u tome sto vole da gledaju

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

dobar je mezzo. ima ovdje obrazovanog naroda koji nece slusati grand! a in televizija nema prava prenosa za crnu goru spanske lige. posjecujem sajtove spanske lige , i na njima in tv nigdje ne pise. jedino fox. in televizja ima prava na evroligu u kosarci!

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Dobar predlog ali mi se cini da je nemoguce da ga stave u ponudi.. Mislim da ce biti skupo a samim tim i pretplata za njega nece biti mala, tako da sumnjam da bi im se isplatilo..
    Moj predlog je da se uvedu klupske televizije (Real, Barsa, Roma, Milan, Chelzi, Man U...) One su siguran sam jeftinije, a samim tim i nama korisnicima bi bila manja pretplata.. Makar mi sto pratimo fudbal, imali bismo veci izbor..
    Vjerovatno bi se mogli uvrstiti takvi kanali - mada po meni nije to pravi izbor kanala - nisam sad pratio detaljno ali mislim da Real, Celzi i Man Utd kanali ne prenose utakmice svojih klubova Live vec ih daju u snimku. Mada nekako je glupo gledati cijelo vrijeme samo takve kanale vezano za jedan klub, njihove utakmice, treninge i slicno. Koliko znam italijani dodatno placaju da bi gledali kanale kao sto su Roma, Juve, Milan, Inter kanal - svaki kanal pojedinacno kosta 8 eura. Tako i Englezi dodatno placaju da bi gledali Celzi, Man Utd, Liverpool, Arsenal kanale. Mislim da bi to sve skupo bilo za BBM.
    Recimo oni kod Digitalba - kupe karticu za Supersport koja je oko 120 eura. Mozda se dogovore sa njima oko svega pa onda imamo sportski paket koji bio dajem primjer - kostao 8 eura, od toga bi BBM uzimao za sebe 5 eura, Digitalb 3 eura, oni zadovoljni, korisnici zadovoljni. Mozda treba tako pokusati - postignuti eklsuzivne ugovore sa nekim operaterima o nekim kanalima koji bi se samo emitovali kod odredjenog kablovskog operatera. Jedino na taj nacin se moze konkurencija ostaviti daleko.

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Bice zanimljivo dali ce neko pokusati i ko - da dobije eksluzivu na buducim kanalima kao sto su Fox Montenegro i novi kanal koji Cesi pripremaju za ex-yu prostor - rijec je o filmskom kanalu FilmBox.

Thanks Thanks Given 
    97
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Kad ce ovi novi kanali
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Kad ce ovi novi kanali

Mozda za vikend

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

dobar je mezzo. ima ovdje obrazovanog naroda koji nece slusati grand! a in televizija nema prava prenosa za crnu goru spanske lige. posjecujem sajtove spanske lige , i na njima in tv nigdje ne pise. jedino fox. in televizja ima prava na evroligu u kosarci!
    in ima pravo prenosa, da nema vjeruj mi da bi im davno neko skocio na glavu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

In naravno ima prava prenosa ali dodatno se placa svaka tekma i oni to ne radi nego uzhmaju sa drughh tv stanica! Klupske tel su u krv skupe i to ne sanjajte! A digitalb supersport je 6-7 mjesecno a inter i milan tv su skuplji sigurno!
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by prsljen31 View Post
    Najveći problem je što nikada ne znamo šta možemo da gledamo i koliko možemo da gledamo,ubijeđen sam da IN TV nema prava za MULTIPRENOS Primere,ali on ide i dalje,što neko njih ne kazni zbog toga,što ih neko ne udari zbog Argentinaca i one nebuloze da u poluvremenu neke utakmice gledamo detalje sa Boka - River , meča koji je u toku na Sport Klubu , a oni daju detalje iz prvog poluvremena , ko to treba da skrembluje i blokira ... prije nego je BBM ušao u dil sa INTV trebali su da vide koliko i šta oni prikazuje regularno ... volio bih da griješim i da je sve legalno,ali kad vidim signal sa poljaka,arapa,italijana raznoraznih u sred nekih prenosa,blago se naježim,zašto dotična televizija tek u nekih 30 % slučajeva ima normalan signal kao što je na FOX- u ili Avali , da li postoji neko ko bi mogao da kontroliše njih , jer iz dana u dan trpimo teror koji se se zove nepostojanje programske šeme i gledanje raznih mikseva bez potrebe , zamislite sada situaciju u subotu npr. kada na BBM možemo da gledamo tri utakmice , Primera u 20.00 , Seria A u 20.30 i Primera u 22.00 ... na IN-u ćemo da gledamo miks te tri utakmice ,nešto ćemo da dobijemo u snimku , nešto ovako ili onako , pa će nam se prepričati , pa ćemo da propustimo prvih 25 minuta meča i tako dalje i tome slično ... zašto ?

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

meni samo nevjerovatno zvuci da tv in, koja je unazad x godina prenosila utakmice i na koje jeste i na koje nije imala pravo ( sto i dan danas radi), moze da blokira bbm
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by nesta View Post
    Bice zanimljivo dali ce neko pokusati i ko - da dobije eksluzivu na buducim kanalima kao sto su Fox Montenegro i novi kanal koji Cesi pripremaju za ex-yu prostor - rijec je o filmskom kanalu FilmBox.
    A kad ce taj FOX i Filmbox krenuti kod nas?

Thanks Thanks Given 
    18
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    A kad ce taj FOX i Filmbox krenuti kod nas?
    Nema nikakvih informacija ali treba ocekivati te kanale do kraja prvog kvartala 2008 god.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

subota je prosla , nema novih kanala! da vidimo nedjelju!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ni da je lebac nasusni ne bi ga ovako iscekivao sa nestrpljenjem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne sjecam se da ih je iko obecao za vikend...bila je opcija MOZDA

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    580
    Thanked in
    417 Posts

salimo se malo kabelgirl! ti novi kanali treba da budu ukljuceni 31 decembra, da oni koji ostaju kod kuce neka prate! treba ipak od 77 izabrati najbolji. ja vec imam najbolji kanal , a to je srpski kanal FOX! STVARNO JE SUPER! KOJI SU VAMA NAJBOLJI KANALI U PONUDI BBM-A?
    P.S. kabelgirl, mozes li nam ti reci koji se tebi kanal najvise svidja ?

Page 6 of 147 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)