i sta, uhvatis neki dobar film, nisi ga gledao od pocetka, i onda, iako nisi gledao taj kanal, mozes da premotas?? To znaci da on snima sve kanale svo vrijeme, malo nerealno...
premotavanje owns,snimanje zakon..ja to evo koristim od kad sam ga uzeo(juche :mrgreen...
mada evo sad vidjeh,nije moguce snimanje ''iznajmljenih filmova'' iz videoteke.znachi naruchite film,i imate 24h da ga odgledate...
premotavanje necemo koristit? a kako npr kad vidis neki dobar film,emisiji,ali nisi odgledao sve od pocetka? to su ipak super opcije,mislio sam da necu biti odusevljen ovim iptv-om,ali pogresio sam..extra je ;p
I respect your wrong opinion.
Lukaj
i sta, uhvatis neki dobar film, nisi ga gledao od pocetka, i onda, iako nisi gledao taj kanal, mozes da premotas?? To znaci da on snima sve kanale svo vrijeme, malo nerealno...
(nečitko)
Ja mislim da se snimaju samo emisije,filmovi,utakmice koje se trenutno emituju.To ti je 50 programa - 50 emisija, pa po potrebi premotavas.Ne vjerujem da bas mozes premotat na neku emisiju sto je bila prije 6 sati ili juce.
Dobra je i opcija ako uzmes HBO paket imas u videoteci HBO digital i za onih 4,90 koliko kosta paket, njihove filmove gledas kad oces i koliko oces besplatno. To je u sklopu paketa u videoteci bude 20 filmova koje daje HBO taj mjesec i 20 serija i koncerti.
Nije nerealno. Izvodljivo je, pod uslovom da je HDD u receiveru od par terabajta :mrgreen:
Ne vjerujem da toliko moze stat na HDD koji je u receiveru, jes da nijesam korisnik Extra TV nego citajuci ove postove, a ti provjeri pa nam javi je li tako
Ne mislis dobro![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
odje svi nesto misleTrebao bi da imas ko zna koliki HDD, ko zna koliko jak procesor sa jedno 20 jezgara da bi snimao stalno 50 kanala na hdd. Jos mi samo recite da snima i kad risiver nije ukljucen, pa da vam povjerujem
Snima se ono sto trenutno gledas, pa mozes da premotas ili pauziras. Prilicno bespotrebno u stvarnosti, bar za mene (imam to odaaavno na PCu)
(nečitko)
Hmmmmm.... Dva BBM-a za jedan Extra TV.
Ipak je T-com najskuplji sa osnovnim paketom, a ne TotalTV kao sto neko napisa prije.Cijene osnovnih paketa su:
Total TV - 10€
BBM - 7€
T-com Extra TV - 9€ + pretplata za telefon 5,2 eura.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
total tv je super, pecki je bbm namrtvo, i kakva je ono fore, te nema prevoda, te nekakvi madjarksi prevodi te jadi crni , uzas
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sto ynaci to "pecki je bbm "?![]()
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
pecak je ne valja, ne svidja mi se , i nije im servis po taman, ja sam ga uzeo testno i ugasicu ga cim to mogne kako mogne ne znam ni sam pise tamo sve , mrzi me da izlistam , total tv sam uveo mnogo je bolji, i platicu na njega sve pakete i satelitsku sam uzeo zaesbno na kompu taman, da mi familija miruje
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Koji prevodi madjarski i slicno. Kakve gluposti pojedini napisu a nisu ni imali BBM. Sto to nevalja - gdje nema to prevoda. Svi dokumentarni kanali imaju prevod - Viasat history, Explorer, Travel, Discovery i National Geografic.
Imas eurosport 1 i 2, sportklub i sportklub+, imas motors tv sada i NASN kanal - imas hrt 1, 2, OBN, Nova sada i RTL, imas Fox crime sada i Fox Life. Imas iz srbije sve ono sto valja - tako da neznam u cemu je problem i to sve u osnovnom paketu 7 eura.
bravo bravo evo ih mini tcomovci , ne valja poslacu ti sliku miki madjarskih nekakvih prevoda na jedan kanal, i for your info imam dva bbm-a za dvije sobei nadam se ubrzo da ih necu imat , mada ko zna , ja doma ne ulazim, tv ne gledam, familiju sam castio pa kako oces, totalv tv mi je bolji izbor vise mi se svidja i kraj , pffff bbm pffffffffffffffffffff
pa naravno da ne snima sve kanale lol,znachi film mora da se ''prikazuje'' OD pocetka,kako bi ti mogao da ga premotash unazad DO pocetka,nego eto,npr upalish film,a ono ti se ''prikenja'',znachi mozes lagano da odes u wc,obavish duznost*nuznost,vratis se ispred tv-a,i premotas film da vidis dio koji si propustioboljeg primjera ne mosh nac':mrgreen:
vjerovatno i sam znas da me iptv kosta 5 ojra,tako da se ne bunim![]()
Lukaj
"iptv u cijeloj evropi koristi svega par miliona ljudi"
Ah to premotavanje... Kisjelo grozdje...
ah to premotavanje cu imati koju god TV da uzmem, jer ionako gledam TV preko kompa (22" monitor i super audio sistem), a imam ga i sad. Sale, ne gnjavi, da NE nudite premotavanje, odje bi kenjao kako je to sasvim bespotrebna stvar. Ni DVD ne premotavam da vidim "neku strasnu scenu", a ne TV![]()
(nečitko)
ovo premotavanje ispade ka da je ne znam sto....
dobro kaze sale, ''kiselo grozdje'' :mrgreen:
Lukaj
makse bogami kada ne znam sto radi a ne premotava kanalto premotavanje jedino valja kad cojek gleda utakmicu na pink jer oni nikad ne pustaju golove na kraju nemaju kad od reklama :P
Koji je titl na BBM? Hrvatski ili srpski? Sa kim rade?
sto se tice premotavanja i snimanja:
-mogu se snimati 2 kanala istovremeno(onaj koji gledas i jos jedan)
-risiver moze da stoji upaljen a TV ugasen i na tu foru da moze da snima kad je TV ugasen
-risiver automatski pocinje da snima onaj program koji gledas od kad prebacis na njega do kad promijenis kanal i tako premotavas.Poslije promjene kanala sadrzaj na proslom kanalu se automatski brise.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks