Americki gangster me istresao iz gaca![]()
Americki gangster me istresao iz gaca![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
A ja zaspah na pola i ne odgledah ga poslije do kraja jer mi nije neki utisak ostavilo to što odgledah. A reče mi i drug sličnog filmskog ukusa da je film odličan. Moraću ga ponovit, izgleda da sam bio preumoran![]()
A evo i jednog predloga od mene, ne znam je li već bio.
http://www.imdb.com/title/tt0387898/
Odličan film!
Modiljani(Endi Garsija)... Must see...
...djewojka iz piwe... i can't believe it...
Dzonis. posto si kompetentan molim za komentar ovog filma-Death at the funeral- posto ga je ne mogu naci, a mnogi mi ga hvale i da li imate isti u Dream-u? Zatim, da li prodajete filmove i da li bih mogao naruciti neke kod tebe na pm?
A ja sam godine proveo sa Todom
"The Kingdom" (Peter Berg, 2007)
Ideoloski malo problematican, ali ako to ostavimo po strani zarad dobre tenzije, dobicemo vrlo zahvalan film. Jamie Foxx se zakopa u ulogu vojnika/agenta/opasnog momka, i odlicno mu stoji![]()
I am the one who locks.
Predobar je!
http://www.imdb.com/title/tt0478311/
30 dana u noci
ko voli horore,ja nisam ljubitelj horora ali je ovaj ok
:)
prema ocjenama americke kritike i publike zestoke pohvale i strasne kritike su dobili:
1.NO COUNTRY FOR OLD MAN - 8.9 na imdb (oko 20000 glasova)
2.THERE WILL BE BLOOD - 9.3 na imdb (istina samo 1000 glasova, mada sumnjam da ce mnogo pasti)
Oba su nominovani za zlatni globus za film godine i glavni su konkurenti za Oskara za film godine.
Prvi je proglasen za film godine od strane L.A. kritike a drugi od strane njujorske.
Da sacekamo pa vidimo
Cetvri Covek - definitivno najbolji film sto sam gledao ove godine..
Nasi filmovi su zakon!
Ja odgledah ove nedjelje:
30 dana u noci - meni ono vise nisu horori.eto mzoe se pogledat ali nista strasno.dobar
kingdom-dobar
American Gangster-vrlo dobar
resident evil 3-dovoljan
i evo sad gledam lions for lambs - vele da nije los.
p.s sad skidan NO COUNTRY FOR OLD MAN![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Predlog nedjelje...
Plavi Vuk..istorijski ratni...obavezno pogledati
:)
A nadamo se da braca Coen ovaj put nesu omanula, malo im uslo u naviku... A chedo Paula Andersona - iskreno, malo sam sumnjicav, ali odgledacemo, naravno![]()
Just to slip the skin...
odgledah I'm a Legend...solidno.ustvari ka svaki film na foru s virusima i mutacijama.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja sinoc pogledah Pre Kise (Before the Rain)...Nije los film, odlicno slika veliku "pamet" naroda s ovih prostora...
Cetvrti Covek - Fino snimljen film, ima masu stranih filmova slicne/iste tematike/radnje al ovaj je zanimljiv jer je domaci...
Sad skido I'm not there (o Bob Dylan-u), Death Proof, No Coutry For Old Man...kad nadjem vremena da pogledam..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
crash....dva sata kvalitetnog programa...lucky number sleven
hhhmm...Ja nisam Odavde...
..........
Last edited by scorn; 03-08-08 at 16:55.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks