meni veza nije pukla ima mjesec dana, da ih ne ureknem![]()
meni veza nije pukla ima mjesec dana, da ih ne ureknem![]()
E pa onda ti nije tako lose, meni je i download u skladu s tim, cak i gori. Nego evo dako mi poprave sto jutros, covjek mi sinoc obeca...
opa evo jutros (kazu po jutru se dan poznaje) preko 1,5Mbit/s a niko me za sad nije kontaktirao...
E fala ti
Evo izgleda i dalje drzi solidnu brzinu uz blaga kolebanja![]()
cestitami meni se popravila brzina jutros, sad je oko 3,5 mbps
![]()
E svaka ti cast, meni je 1-1,5 Mb/s ali kako je bilo ovo je nevjerovatno brzo![]()
Dobar dan svima
Ovih dana na primorju treba da startuje M:tel internet pa me interesuje kakva su vasa iskustva s tim i da li mi preporucujete jedan od njihovi paketa>hvala na pomoci![]()
Last edited by Sandrina; 10-12-07 at 13:14.
Znaci zovem podrsku i kazem im da mi je brzina ocajna, pogotovo u odnosu na onu "obecanu" [kao sto se vidi gore] i nakon par trenutaka mi lik kaze da je on sad povecao brzinu...
Znaci li to da korisnici moraju da provjeravaju svoju brzinu svaki cas i kad god vide da im T-com zakida brzinu da zovu podrsku, trose vrijeme, zivce i telefon da bi zatrazili vracanje brzine koja je inace ugovorom odredjena!??
--------------------------
Do Not Disturb.
i kako ti je sad?
Vec planiram lomljene auta i stakala...chisto da bude nerijesheno.
Mozhete li kako da mi vratite brzinu od 512kb samo da mi ne pucaaaaaaaaaaaa jebeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttt svakihhhhhhhhh 2 minuta...
#fakenews
^ Pucace ti i sa manjom brzinom... To nije do brzine nego do njihovog bezobrazluka...
Do Not Disturb.
oce li mi rec ko mogu li ja da raskinem ugovor sa t-com-om
jer mi je zadnje 10 dana veza pukla x puta
ima li idje te stavke ?!?
vec godinu i po im dajem pare za ovo,ne namjeravam vise!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks