nema prenosa.. sjutra snimak =/
Izgleda da nema prenosa vaterpola danas...![]()
Nadam se jos. Kasnije cu zvati RTCG da ih pitam...
1986
nema prenosa.. sjutra snimak =/
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kako je igrao Jadran?
Dobar je bio.
14:6 izgubio....borili su se, nema sto.
A oni debili sa RTCG, na dnevnik najavili da ce biti prenosa Primorca u 20:30 i 8 minuta pred pocetak javili da prenosa nece biti! Retardi...
1986
cigani su pravi ovi iz rtcg,stavili su da ce u 8 ipo prenosit primorac i dali neki film stari piiihhhhhh mrzim ihhhhhh
Jel zna neko rezultat Primorca? ima li to dje?![]()
F.C.F.
neznam koliko je pouzdano ali sam cuo da je primorac izgubio 14-6,prvu cetvrtinu 6-0...
A ne moze vala i jadran i primorac 14-6 ... mozda i moze?![]()
F.C.F.
Moze...
14:6 dobio Recco, prva cetvrtina 6:0, na kraj druge 9:1!!!
Uzas...
Primorac imao 9 puta igraca vise-samo 2 iskoristio. Oni od 8 puta-4 iskoristili.
Iskreno, nisam ocekivao pobjedu, a ni ovako los rezultat na kraj...
U Kotor ce sigurno biti drugacija prica, ali prije toga moramo pobjediti Marseja u goste(nocas izgubili od Volgograda 13:9. 5 golova za Marsej je dao Mladjan Janovic, 2 ona smrda od Danilovica!)
1986
Ne mogu da vjerujem da su nam oba predstavnika u LS tako deklasirana.... !? O cemu se radi..... ? Nista mi nije jasno...
F.C.F.
Radi se o tome da su timovi protiv kojih su igrali, mnogo bolji i jači u svakom pogledu! Eto o čemu se radi
@ Nisam ja... Ne nadaj se pobjedi protiv Marseja u gostima to ja i ti sad da se kladimo u što god oćeš! Alo kralju, gubili su 9:0 sinoć pred kraj druge četvrtine!!! :o Marsej dobra ekipa, Mlađan Janović će ih sam dobit ako mu dune...
Ajde da se kladimo, krEalju! ;-)
Zaustaviti Mladjana i to je kljuc naseg uspjeha u sledecoj utakmici.
Danilovic ima komplekse od nas, pojedini iz uprave i igrackog kadra ga ne podnose, samim tim ce se usrati-2 gola u vrh glave.
I to je to...nasa pobjeda u Marseju je sigurna-toga su i igraci svjesni...sem ako nisu ubjedjeni da ce dobiti Recca u Kotor.
1986
Budvanska dobila opet 11-4
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Sto se dolazenja tice, ako mislis da nema smisla dolazit zato sto nisi uspio na fukarski uvalit novu pjesmu, ti slobodno ne dolazi. Ja ti necu zamjerit, vjeruj mi ! Sto se tice novih pjesama, one se ne uce na utakmicama, lijepo stampaj pa podijeli da se nauce za narednu tekmu. Bas zato sto ne dolazimo na male utakmice, glupo je ucit nove pjesme na derbiju ili nekoj evro tekmi. To je moje misljenje.
Sto se organizacije tice, mislim da sve ne moze zavrsit jedan ili dva covjeka, slazes se sa mnom vjerovatno. Zato fino pokupi ekipicu, stupi u kontakt sa nekima od nas, da se sastanemo da popricamo sto i kako dalje. Svaki koristan savjet je dobrodosao, a ne ovako preko foruma, i mejlova.
Last edited by PERPER; 10-12-07 at 11:22.
a narode..daj DIDI dotsa vise zaebancije..reci te mi kad je okupljanje i gdje brate mili...i pricajte malo o tome..ipak je 20 godina..nije po godine..majka mu stara
:)
Pa rekli su jedno 15 puta chini mi se, u sub 15. na trgu 3h prije pochetka utakmice sa petrovcem ili tako neshto...:P
Edit : http://img117.imageshack.us/my.php?i...icture1td2.png
Last edited by MeDo_JE; 10-12-07 at 11:55.
#fakenews
jeste ali koliko sam saznao mec ce se odigrati u vecernjem terminu vjerovatno 8 sati ili 8 ipo...
pa sam mislio da nije mozda okupljanje bagre:kamikaza: oko 6 npr..jer bih volio da dodjem od samog pocetka,jer radim do 4 eto zato:razz:
ne pise u 15:00 vec 3 sata prije heheehhhe
sto znaci d amoze biti i u 5 ako tekma pocinje u 8 :P
:)
Pa nijesam ni ja rekao da je u 15 sati,vec da je 15. dec...Ima do subote dosta, saznacesh na vrijeme ne brigaj...
![]()
#fakenews
odje neko nekog zajebaje vidim ja...![]()
F.C.F.
Prosto i jednostavno, da te zamolim, nemoj vise dolazit na kop. Tamo je puno invalida i glupana koji ne mogu zapamtit jednu strofu, ipak je Karampana mnogo poucnija i tamo uvijek ima mnogo pametnih i obrazovanih ljudi, moze se nasto pametno i naucit, pa zato pravac Karampana...
i eto, najbolja ekipa je osvojila kup![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks