Val > Bijela LOL : )
Chestitke !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Val > Bijela LOL : )
/
Pa realno, nista manje niste ni zasluzili -_-
/
super su mi ovi rezultati , svako svakog dobija i cak u gostima cesce. mnogo je jaca liga![]()
Potpuno zasluzena pobjeda Primorca sinoc.
Pavlovic je zasluzeno dobio s pravom zamjene, iako je Mijanovic vise glumio nego sto ga je ovaj stvarno udario. Krvario mu je nos, a ne kao sto se meni ucinjelo da mu je pukla arkada. Mijanovic se vratio u igru posle 5-6 minuta. Ja mislim(a to se moglo vidjeti u ponovljenom snimku) da je ono bila borba za poziciju i da je Mijanovic postavio glavu na pogresno mjesto...
Barba je nepravedno iskljucen s pravom zamjene, bilo je iskljucenje, ali ne s pravom zamjene.
Ostali dio sudjenja je bio realan.
Budvani su mislili da ce ih Primorac pustiti i da se nece boriti, ali bilo je potpuno suprotno i zbog toga onakve izjave Djuha za "Vijesti".
Takodje, u iste novine pise kako su se Budvani u Kotorani dogovorili i predlozili Porobicu da napusti mjesto trenera Jadrana i da se posveti samo reprezentaciji. Dosao je kraj novljanima...samo da se to ostvari. Svi znamo razloge zbog kojih su N. Janovic i D.Danilovic presli u Jadran, tako da se takve stvari nece ponavljat` vise.
Sto se tice Vala, nisam ni sumnjao da ce oni biti 4. Imaju najbolju i najtalentovaniju ekipu u odnosu na Bijelu i Petrovac.
Za kraj samo da dodam, da mi je krvo sto je Primorac ovom pobjedom omogucio Novljanima 1. mjesto u kupu, ali...sto da se radi. Ipak su igrali za svoj obraz.
Da je sve bilo kako je trebalo biti, mi bismo igrali finale a ne Budvani...
Nama preostaje prvenstvo(pocinje u februar) i Evro Liga, mislim da imamo velike sanse da budemo makar 2. u grupi.
1986
pjeva i to of course!Ali sad se vishe paznje daje na poboljshavanju navijanja,ubacivanju novih pjesama,izgledu tribine...a znash kad je u to pero bila himna,bilo je svakih 2 min `ajmo ruke-ZA BU DU CNOST...` itd... i pjesma nije duze od po min minut u vr` glave trajala... ali bilo je i svijetlih momenata...
Uglavnom,bash danas se pjevala...puka sluchajnost!![]()
Намјерно Другачији...
[quote=ficoole;793681]Da,ali poshto se polako radi jaka organizacija,i sad polako stupaju na snagu zakoni,autorska prava itd... Ne moze neko da izbacha na net slike varvara a da nije ovlashceno lice za to,ili eventualno lice kom je recheno iliti dozvoljeno da moze izbaciti!
Sto se Neta tice moze ko hoce i koliko hoce da izbaci slika, on jos uvijek ne podleze ni zakonima o medijima ni autorskim pravima jer ga je nemoguce kontrolisati, ali je zato sa druge strane i nepriznat kao vjerodostojan medij
Fotkanje bi trebalo ostaviti profesionalcima, slazem se.
P.S. Fotografu treba za ove zimske mjesece nabaviti veci `pancir` jer je u onaj ka` pingvin![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Sta je sa quote-om???
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
uuuu da ... RISPEKT za fotografa... Nisam bio siguran jeli kornjacha ili on....![]()
![]()
![]()
![]()
F.C.F.
sa kraja
napravice fotograf veci pancirda ne bude ko zvonar bogorodicne crkve[/quote]
Attachment 15661
![]()
Finale Kupa CG: Jadran bolji u Budvi
http://www.cafemontenegro.com/index....=16&news=13635
Rezultat po četvrtinama: 2:3, 2:3, 1:2, 1:1 = 6:9
Revanš meč u Herceg Novom na programu je 12. decembra.
Ne moze se protiv Porobica izgleda...![]()
F.C.F.
Nazalost, Jadran je nocas bio bolji i zasluzio pobjedu. Budva je u losoj formi, ocajno igraju u napad!
Bice svasta u HN...
1986
Na čiju žalost?Meni je recimo baš milo! A u HN neće biti ništa do lagana ovjera osvajanja kupa domaćina...
Okej. Iskreno-kad` ne igra Primorac-boli me K.
A na ciju zalost-moju. Jer vise mrzim novljane nego budvane(daleko od toga da njih volim).
1986
e moj perpere
prosto se pitam ima li više smisla dolazit
kad god sam pokušao na fukarski neku novu pjesmu da uvalim
dobijam isti odgovor:
"ma nema šanse, ko će to učit, ne bi ja danas", i tako u krug
a beštije ne dolaze na male utakmice,
tako da je jedina šansa da se mejlom dopisujemo
ne znam
![]()
Leskovac na moru...
1986
ti znash![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ja znam, znas li ti ;-) ?
1986
evo sad znam![]()
~
![]()
Good for u...
1986
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks